- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.261
Dalga gectigini dusundum acikcasi benBence 30 cok fazla . Her sektorden bir hiase secmen yeterli.
Cok hisse olunca kar etme zamanin uzuyormus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga gectigini dusundum acikcasi benBence 30 cok fazla . Her sektorden bir hiase secmen yeterli.
Cok hisse olunca kar etme zamanin uzuyormus.
Baya bi cekilen oldu.thyo da defalarca yaptilar bunu.sattirip kendileri tekrar dipten topladilar.suan tuprasda benzer durumlar var.gemi kayboldu diye haber cikti.ama tuprasiin ky'si saglam.vazgecmisyor hissesindenTeşekkür ederim
Adamlar küçük balık istemiyor büyüklerle kapışmak istediklerinden sürekli silkeleme yapıyorlar, önce topluyor sonra bir satıyorlar millet panik satışı yapıyor kapanışla karanlık odada tekrar alım yapıyorlar, böyle böyle epey bşr küçük yatırımcıyı erittiler piyasada.
Şahsi görüşümdür ben 2024 yazında ralli bekliyorum ama yerel seçim sonrası TCMB başkanının ve Maliye bakanının hala görevde kalması aynı ekonomi politikalarını devam ettirmeleri ve susması gerekenlerin susması şartları yerine getirilirse.Bu haberi biraz once bende okidum.simdi burda da denk geldim.cok guzel bir haber.yuzumuz yavas yavas gulecek
Evet bizde burda cok denk geldik oneri isteyen akadasa ama mumkun degil.agir cezalari vs var.titiz davranmaya calisiyoruz sizinde dediginiz gibi.ama ara ara bu teknik analizlerden bizi mahrum birakmazsiniz.Yok hem uygun olmaz hem de hisse önerisi isteyen olur vs derken spk sitenin de bizim de canımızı yakar, biliyorsunuz izinsiz yatırım danışmanlığı suç cezası da ağır, lisanslı danışman bile müşterileri dışındakilere öneride bulunamaz.
Ben bile bazen teknik bir şeyi açıklamaya çalışırken direkt hisse adı geçmesin diye elma hissesi armut hissesi diyorum :))
Bir hisseye çöktük manipülasyon yapıyoruz sanarlar sonra ayıklayın pirincin taşını
Kesinlikle katiliyorum.secim sonrasi guvenli bir liman olmayi basarirsak hersey guzel olacak.umudum o yonde.girevlerini hakkiyla yapmaya calisdiklarini dusunuyorum yada dusunmek istiyorum ama dokunmazlarsa,mudahale olmazsa.2010'lari bilmiyorum.sanirim i donem kazandigimi sadece yemekle mesguldumŞahsi görüşümdür ben 2024 yazında ralli bekliyorum ama yerel seçim sonrası TCMB başkanının ve Maliye bakanının hala görevde kalması aynı ekonomi politikalarını devam ettirmeleri ve susması gerekenlerin susması şartları yerine getirilirse.
2010 yazını hatırlıyor musunuz ? Genelde yaz mevsiminde borsada tatlı çıkışlar olur ama ralli yaşanmazdı, 2010 yazı tarih yazmıştı, öyle bir şey bekliyorum ama ben uzman değilim kendi sermayesini yönetmeye çalışan biriyim sadece, yanılabilirim de
Aslında bizimkilerin anladığı dilden konuşuyor bank of, biliyorsunuz bizde neredeyse birçok hisse sahipli, birileri kafasına göre bir hisseyi sahiplenip küçük yatırımcı biraz alım yapsa kafasına vurup hisseyi aşağı çekiyordu, e o ara yabancı sermaye borsadan çekilmişti borsada işlem yapanlar bildikleri gibi at koşturuyordu, yabancılar şimdi geri geliyor madem öyle bizde oyunu kuralına göre oynarız diyorlar, tabii yine olan küçük yatırımcıya oluyor, o yüzden direkt hisse adı veremem ama ekonomi bölümünde ne zaman yazsam küçük sermayesi olanlar ihtiyaçları olan parayı borsaya yatırmasınlar, atıp unuturum dedikleri parayı da X30 hisselerinden biri veya birkaçına bölsünler diyorum, endeks düşerken düşerler ama yükselişte de endeksi yukarı çeken hisselerdir, çok da dağılmasınlar şahsi görüşüm 20-30 hisseye gerek yok, birkaç sağlam hisse kafi, sektörel bazda bakarsak holding ve bankacılık sektöründen seçip sepet yapılabilir.Baya bi cekilen oldu.thyo da defalarca yaptilar bunu.sattirip kendileri tekrar dipten topladilar.suan tuprasda benzer durumlar var.gemi kayboldu diye haber cikti.ama tuprasiin ky'si saglam.vazgecmisyor hissesinden
Umarım tahminlerimiz tutar, sadece yatırımcı için değil ülke için de olumlu bir gelişme olur, bizde abartmıyorum 7/24 borsa konuşulduğundan beynim borsa arşivi gibi, özellikle bazı önemli değişimler daha fazla aklımda kalıyor, 1999 gibi, 2010 gibi.Kesinlikle katiliyorum.secim sonrasi guvenli bir liman olmayi basarirsak hersey guzel olacak.umudum o yonde.girevlerini hakkiyla yapmaya calisdiklarini dusunuyorum yada dusunmek istiyorum ama dokunmazlarsa,mudahale olmazsa.2010'lari bilmiyorum.sanirim i donem kazandigimi sadece yemekle mesguldum
Size de hayırlı geceler, güzel bir sohbet olduUyumadan once arada bakardim cok yorum olmazdi.bi girdim sayfalar akmis.ne guzel.iyi geceler
Aslında bizimkilerin anladığı dilden konuşuyor bank of, biliyorsunuz bizde neredeyse birçok hisse sahipli, birileri kafasına göre bir hisseyi sahiplenip küçük yatırımcı biraz alım yapsa kafasına vurup hisseyi aşağı çekiyordu, e o ara yabancı sermaye borsadan çekilmişti borsada işlem yapanlar bildikleri gibi at koşturuyordu, yabancılar şimdi geri geliyor madem öyle bizde oyunu kuralına göre oynarız diyorlar, tabii yine olan küçük yatırımcıya oluyor, o yüzden direkt hisse adı veremem ama ekonomi bölümünde ne zaman yazsam küçük sermayesi olanlar ihtiyaçları olan parayı borsaya yatırmasınlar, atıp unuturum dedikleri parayı da X30 hisselerinden biri veya birkaçına bölsünler diyorum, endeks düşerken düşerler ama yükselişte de endeksi yukarı çeken hisselerdir, çok da dağılmasınlar şahsi görüşüm 20-30 hisseye gerek yok, birkaç sağlam hisse kafi, sektörel bazda bakarsak holding ve bankacılık sektöründen seçip sepet yapılabilir.
Maalesef benim eş kisisi bu konuda notr.saraylarda yasatacagim bir gun seni diyip isi girgira vuruyorum en azindan olumsuz degil.Umarım tahminlerimiz tutar, sadece yatırımcı için değil ülke için de olumlu bir gelişme olur, bizde abartmıyorum 7/24 borsa konuşulduğundan beynim borsa arşivi gibi, özellikle bazı önemli değişimler daha fazla aklımda kalıyor, 1999 gibi, 2010 gibi.
Cok tesekkur ederim derin bilgileriniz icinSize de hayırlı geceler, güzel bir sohbet oldu
Estağfurullah derin değil de yıllardır borsa takip etmenin birikimi diyelim, hala da öğreniyoruz malum borsa da kendisini yenileyen güncelleyen bir piyasa, eski davranışlarından eser kalmadı+ekonomik göstergelerimiz eskisi gibi değil jeopolitik risklerimiz var, eskiden ABD borsasının peşine takılırdık o trendimiz bile bozulduCok tesekkur ederim derin bilgileriniz icin
Benim bir hissem vardi dusuk maliyetli. Bir arkadasim daha yuksek miktarlar benden cok yuksek maliyetle ayni hisseyi aldi. Ve hisse yukselince ,kari benim karimida gecti kisa surede. Yani tam tersi de olabilirdi ama az pars ile cok hisse kar veya zararin da birbirini goturdugu anlamina geliyor ,bence.Evet ama amacımız para kazanmak deıl mı, kısa-ortada aynı hısse uzerınden al sat yaparak da deli karlar elde edebılırsin.. Ben gecen thy sattım yenı arz olmus sırketlerden bırıne yatrıdm(1 yıl tutmayı planlıyorum), thy ıle 1 yıl boyunca bag kurdum saolsun kazandırdı ama 6 aydır da yerınde sayıyor..3 gunde 6 aydakı karımı gectı bıle.. Sadece temettu veren hısselerımı satmıyorum, o da portfoyumde 3 tane
Yanı sonuc olarak alacagim kara bakarım.. Ona kıyamadım, buna kıyamıyorum yapmıyorum..Benim bir hissem vardi dusuk maliyetli. Bir arkadasim daha yuksek miktarlar benden cok yuksek maliyetle ayni hisseyi aldi. Ve hisse yukselince ,kari benim karimida gecti kisa surede. Yani tam tersi de olabilirdi ama az pars ile cok hisse kar veya zararin da birbirini goturdugu anlamina geliyor ,bence.
Ama sen alabilirsin tabi ,neden olmasin
Ben geldim olmaz mıAy inşallah ben borsa oynayacagim da yardımcı olabilir mısınız diyen gelmez hahhahah
Ha bi de bizim komsunun eşi oynamis batmış diyenler hahahahahahah
Neden dalga geceyim hanımefendiDalga gectigini dusundum acikcasi ben
Aynen ana parami cektim . Ama iyi olacagina inandigim hisseden kopamiyorum. Bu sekilde cok kardan da oldum. Ama karda olduklarim da oldu.Yanı sonuc olarak alacagim kara bakarım.. Ona kıyamadım, buna kıyamıyorum yapmıyorum..
Valla ben de heyecanla yazı beklıyorum, bı hıssemız var dolsr bazlı guzel bı yukseliş bekledigimiz, epey de yuklu gırdım, Allah’ım utandırmasınAynen ana parami cektim . Ama iyi olacagina inandigim hisseden kopamiyorum. Bu sekilde cok kardan da oldum. Ama karda olduklarim da oldu.
Biraz daha tecrube edindim diyelim
Ama onunmuzdeki ralli dolar bazli bir yukselis olacak .Bir hesap takip ediyorum. Mune ablanin dedigi 2010 yillarinda, bayagi yukselis olmus ve o kisi karini almis, daha cogunu kacirmis.
Ben zaten acemiyim. Iyi oldugunu dusundugum hissede bekliyorum.
Yapabilene helal olsun tabi