Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Bolunme haberiyle yukseliyor ya ,o zaman ksr aliyorlar. Bölünunce , bayagi yavas hareket ediyor. Iste o zaman toplama zamani.
evet o duruklama döneminde ufak ufak uzun vade olarak düşünüyorum tabi ozmana kadar fikrim değişmezse.şimdi ona aktaracak param yok.tüpraşı bekliyorum 125 seviyelerine düşerse alacağım

MAVİ Bedelsiz Sermaye Artırımı

Yönetim Kurulu tarafından
Şirketimizin 500.000.000-TL (beşyüz milyon Türk Lirası) tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 198.628.000-TL (yüzdoksansekizmilyonaltıyüzyirmisekizbin Türk Lirası)'lık çıkarılmış sermayesinin, tamamı "Geçmiş Yıl Karları" hesabında bulunan tutarlardan karşılanmak suretiyle 397.256.000-TL (üçyüzdoksanyedimilyonikiyüzellialtıbin Türk Lirası)'na yükseltilmesine, Artırıma konu "Geçmiş Yıl Karları"nın "Sermaye" hesabına aktarılması ve aktarımın mali müşavirlik raporu ile tevsik edilmesi hususları ile ilgili olarak gerekli işlemlerin tesis edilmesine, Sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek beheri 1,-TL (bir Türk Lirası) nominal değerli 198.628.000 adet payın, 433.172 adedinin A Grubu nama yazılı ve 198.194.828 adedinin B Grubu nama yazılı pay olarak çıkarılmasına, sermaye artırımı ile ilgili yasal süreçlerin tamamlanmasını takiben A Grubu pay sahibine payı oranında A Grubu payların, B Grubu pay sahiplerine payları oranında B Grubu payların kaydi sistem esaslarına uygun şekilde dağıtılmasına,
karar verilmiştir.

Borsayi ogrenmek isteyen, borsaya ilgi duyan, borsa hakkinda bilgisi olan herkesi bekleriz o zaman Kazen abi tum uyelere gonderme imkanin var mi?

Ay inşallah ben borsa oynayacagim da yardımcı olabilir mısınız diyen gelmez hahhahah

Ha bi de bizim komsunun eşi oynamis batmış diyenler hahahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…