- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.161
Bolunme haberiyle yukseliyor ya ,o zaman ksr aliyorlar. Bölünunce , bayagi yavas hareket ediyor. Iste o zaman toplama zamani.bölünmesini bekliyorum bende
Yani ilginenler aratip bulurFistiklicikileta kadınlar kulübünde çok fazla borsayla iigilenen kadın var. bence yöneticiye mesaj at.toplu bildirim göndersin üyelere.çoğu üye bu sayfadan haberdar değil.
evet o duruklama döneminde ufak ufak uzun vade olarak düşünüyorum tabi ozmana kadar fikrim değişmezse.şimdi ona aktaracak param yok.tüpraşı bekliyorum 125 seviyelerine düşerse alacağımBolunme haberiyle yukseliyor ya ,o zaman ksr aliyorlar. Bölünunce , bayagi yavas hareket ediyor. Iste o zaman toplama zamani.
şöyleki çok aktif kitap okuma topiği var ben aralık ayında gördüm.Yani ilginenler aratip bulurbilmem. Vardir bence de.
Hoşbulduummhoşgeldin
Borsayi ogrenmek isteyen, borsaya ilgi duyan, borsa hakkinda bilgisi olan herkesi bekleriz o zamanKazen abi tum uyelere gonderme imkanin var mi?
Borsayi ogrenmek isteyen, borsaya ilgi duyan, borsa hakkinda bilgisi olan herkesi bekleriz o zamanKazen abi tum uyelere gonderme imkanin var mi?
Ay inşallah ben borsa oynayacagim da yardımcı olabilir mısınız diyen gelmez hahhahah
Ha bi de bizim komsunun eşi oynamis batmış diyenler hahahahahahah
abla Zoren ne olur?
En çok hangisi gelecek çekirdek alıp bekliyeyimAy inşallah ben borsa oynayacagim da yardımcı olabilir mısınız diyen gelmez hahhahah
Ha bi de bizim komsunun eşi oynamis batmış diyenler hahahahahahah
4.21 in altına dusmedikce sorun yok
4.75i bi gecsin Allahhhhh derim hahhahhah
En çok hangisi gelecek çekirdek alıp bekliyeyim
Evet 'ya o grup daha çok ve haksız da sayılmazlar ben bir ara takip etmişim konuyu hiç de anlamam oysa kiBence 3. Bi grup gelecek
Ay valla ben altinciyim elimle tutmam lazım benim diyenler hahahahahah
Geldiim ögrenelimBorsayi ogrenmek isteyen, borsaya ilgi duyan, borsa hakkinda bilgisi olan herkesi bekleriz o zamanKazen abi tum uyelere gonderme imkanin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?