• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Alkim,tknsa,astor,yeot,yunsa,enkai param olsada alsam dedigim sirketler. Ozellikle kimya icin guzel seyler okudum.kalekim in yerini alkim alacak diyorlar nekadar dogrudur bilinmez.enkai en az iki yil toplayip sonrasinda ekmek yedirecek bir sirket benim gozumde.mart gibi toplamaya baslamayi dusunuyorum hedeflerime ulasabilirsem. Maviyede yeni giris yapuim zaten bugun 1 lot daha ekledim:nazar:

Kocaer Çelik de Suudi Arabistan'ın çölde kuracağı meşhur dikey şehirden oluşan Neom projesinin resmi tedarikçisi oldu. Şöyle bir Kocaer bilgi grafiği ekleyeyim. Bende var mı yok, Ereğli almıştım geçen yıl sadece :KK53:

kocaer.jpg

Kocaer Çelik de Suudi Arabistan'ın çölde kuracağı meşhur dikey şehirden oluşan Neom projesinin resmi tedarikçisi oldu. Şöyle bir Kocaer bilgi grafiği ekleyeyim. Bende var mı yok, Ereğli almıştım geçen yıl sadece :KK53:

Eki Görüntüle 3365056
Ne yapsak etsekte alsak su kocaeri🤭 Yusuf kaderli ,2 yila demisti sanirim , 3 haneler diyor.

Eki Görüntüle 3365056
Dilden dile dolaniyor kocaer.cok ovuluyor.kendisine karsi bos degilim ama cuzdanim boş

Back