• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Hosgeldiniz milyoner hanim😇
Siz ne kadar zamandir borsa ile ilgileniyorsunuz?
Hoşbuldım çikileta hanımcım 🙂 üç dört yıldır ama daimi değil bıraktım geri döndüm çok anlamıyorum ama az çok bilgi, çokça tecrübe sahibi oldum. Tecrübelerim de hep zarar üzerine hahaha neyse düselicez inşallah yaw
Siz ne zamandır ilgileniyorsunuz baya bilginiz var sanırım maşallah 🧿

Ben de 3 senedir borsadayim. Ama 1 senesi bos zaman. Son 1 senedir de egitimlere bakiyorum sayilir. Hala acemiyim ama teknikten biraz anliyorum. Ve X ten siki takip ediyorum gundemi.
Tecrube ediniyoruz iste😁

Ben de 3 senedir borsadayim. Ama 1 senesi bos zaman. Son 1 senedir de egitimlere bakiyorum sayilir. Hala acemiyim ama teknikten biraz anliyorum. Ve X ten siki takip ediyorum gundemi.
Tecrube ediniyoruz iste😁
Böyle böyle öğreniliyor işte :) benim handikapım sosyal medya kullanmıyorum takip ve eğitim kısmı eksik kalıyor 🤣 direkt tecrübe ediyorum işte açık pahalıya mal olsa da 🤣🤣
Ama burda yaptığın alıntılar çok güzel paylaşmaya devam edersen bizler de faydalanmış dua etmiş oluruz 😍

Böyle böyle öğreniliyor işte :) benim handikapım sosyal medya kullanmıyorum takip ve eğitim kısmı eksik kalıyor 🤣 direkt tecrübe ediyorum işte açık pahalıya mal olsa da 🤣🤣
Ama burda yaptığın alıntılar çok güzel paylaşmaya devam edersen bizler de faydalanmış dua etmiş oluruz 😍
Tabiki bilgi paylastikca guzel😇
Borsa her ne kadar riskli gruba girsede cok firsatta barindiriyor. Herkesin arastirarak tabi , katilmasini istersim.
Borsamiza katilim oldukca , ulkemize de katkimiz olacak diye dusunuyorum.

Ins okuyani coktur🥰

Tabiki bilgi paylastikca guzel😇
Borsa her ne kadar riskli gruba girsede cok firsatta barindiriyor. Herkesin arastirarak tabi , katilmasini istersim.
Borsamiza katilim oldukca , ulkemize de katkimiz olacak diye dusunuyorum.

Ins okuyani coktur🥰
Kesinlikle aynı fikirdeyim canım🥰

Back