- 12 Nisan 2012
- 4.576
- 6.866
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.181
Tesekkurler abi . Suan tum endeks dusuk sayilir , hepimiz ayniyiz. Hazirana dogru guzel bir cikis bekleniyor. Ins bize de ugrar.gelecekler : )
zoren beni yaktı der giderim .....
Ben de öğrenmek ve yatırım yapmak istiyorum sıfır bilgiBorsayi ogrenmek isteyen, borsaya ilgi duyan, borsa hakkinda bilgisi olan herkesi bekleriz o zamanKazen abi tum uyelere gonderme imkanin var mi?
Ilk sayfadan okumaya baslasinlarAy inşallah ben borsa oynayacagim da yardımcı olabilir mısınız diyen gelmez hahhahah
Ha bi de bizim komsunun eşi oynamis batmış diyenler hahahahahahah
Yesa sen teknik analiz biliyorsun ,degil mi ne guzel4.21 in altına dusmedikce sorun yok
4.75i bi gecsin Allahhhhh derim hahhahhah
Yesa sen teknik analiz biliyorsun ,degil mi ne guzel
HosgeldinGeldiim ögrenelim
1.sayfadan okumaya baslarsan guzel bilgiler varBen de öğrenmek ve yatırım yapmak istiyorum sıfır bilgi
Mune ablacim hep yaz lutfenYabancı yatırımcı girişi artıyor, kendi tahminimi söyleyeyim şu sıralar 2 ileri bir geri giden genelde X30 hisseleriyle endeks döndüren yabancılar yerel seçim öncesi bazı güvenceleri de alırlarsa borsa yukarı yapar, eğer istedikleri güvence verilirse ve susması gerekenler susar, görevinde olması gerekenler görevinde kalırsa 2024 yaz mevsiminde tüm hisselere yansıyacak bir yaz rallisi bekliyorum.
Bence 3. Bi grup gelecek
Ay valla ben altinciyim elimle tutmam lazım benim diyenler hahahahahah
Evet 'ya o grup daha çok ve haksız da sayılmazlar
Dolar bazında hisselerin hepsi çok düşük ama yeniden piyasaya giren BOA küçük yatırımcıyı silkeleme hareketi yapıyor, yerel seçim öncesi küçükleri piyasadan atıp elindekileri çoğaltma derdinde, küçük yatırımcıların bir kısmını piyasadan silmeyi başardı, seçim sonrasına kadar dayanabilen rahat eder gibi gözüküyor tabii bazı şartlar yerine gelirse, yabancı güvence istiyor çünkü, bu hafta Mehmet Şimşek’in görüşmeleri vardı oradan gelecek haber de önemli.Tesekkurler abi . Suan tum endeks dusuk sayilir , hepimiz ayniyiz. Hazirana dogru guzel bir cikis bekleniyor. Ins bize de ugrar.
Zoren ,grafigine bakayim dedim haftalikta dibi gordugunu dusunuyorum . Yonu buradan yukarı.
temelini cok bilmiyorum ama denk gelirsem yazicam
SelaaamBorsayi ogrenmek isteyen, borsaya ilgi duyan, borsa hakkinda bilgisi olan herkesi bekleriz o zamanKazen abi tum uyelere gonderme imkanin var mi?
Yabancı yatırımcı geliyor Kasım sonundan itibaren yabana atılmayacak miktarlarda girişler yapıldı ama dediğim gibi adamlar güvence istiyor, işin siyasi kısmını değil ekonomi kısmını yazayım Mehmet Şimşek ve TCMB Başkanı Gaye hanım görevde kalsın istiyorlar, şu anki ekonomi paketi aynen devam etsin gidişatın tam tersi hareketler ve söylemler olmasın istiyorlar, borsanın da faizden daha yüksek getirisi olması gerekiyor ki adamlar parasını borsaya bağlamaya devam etsin, yoksa dediğim gibi dolar bazında bizim hisseler yerlerde ama işte yerli yatırımcıyla döndüremiyoruz yabancı sermaye gerekiyor.Mune ablacim hep yaz lutfen
Cok guzel ozetlemissin.
Biz de sabirla o yabanciyi bekliyoruz ve tahminler geleceginiz soyluyor.
Biraz once Yusuf kaderli yi dinledim . Dolari 40 a getirirlerse daha hizli gelirler diyordum.
Bu ralli de geride kalmis hisseler daha cok yukselecekmis. Dedigin gibi oncelik bist 30 ve ,ornegin enkai ( ben de var) 1 senedir yerinde sayiyorgibi.
Keske tüpras daha cok dusse de toplasam, en en en uzun vade hıssem, kızımın hıssesiThyao, odas, teknosa, dyoby, ulker. Düşükten aldım. Yaza patlama bekliyorum. Ytd. Tupraş da var bende ama bu aralar kapatma üretim durdurma muhabbetleri dönüyor. Millet korkup takır takır sattı hisselerini. Ben yine de tutuyorum. Tahtacı stratejisi mi acaba dedim. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Ama borsa öyle değil çok zarar etmekte var çok kar etmekte var. Hatta size borsadan gerçek bir örnek vereyim ....
13 Ocak 2020 yılında hisse bedeli 52 TL olan hisseden o gün Yeni 3 Serisi hatta M Sport bir araç almak yerine (413.000 TL) bu fiyata 8.000 Adet BRYAT yani Borusan yatırım hissesi alsaydınız o para bugün ; 24.000.000 olmuştu.
Aynı gün altın alsaydınız Gramı 460 TL toplam 900 Gr altın alabiliyordunuz ve o altın bugün 1.800.000 ediyordu.
Araba aldıysanız patladınız, altın aldıysanız paranızı 4.5 katına çıkardınız ama Borusan hissesi aldıysanız 4 köşe olmuştunuz.(60 kat değer kazandı)
ya bende kızıma borsa hesabı açtım ileri vade hangi hisseler alınır sizceKızım doğduğundan beri az çok güvendiğim hisselere düzenli olarak her ay ekleme yapıyorum. İlk başladığımda düşüşlerden haliyle epey etkileniyordum, mantığı oturttukça uzun vadeli düşündüğüm için ve çok şükür oradaki paraya ihtiyacım olmadığından sabırla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?