- 12 Nisan 2012
- 4.576
- 6.866
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.141
125 lerden asagi dusmez diye dusunuyorum yaelimde tüpraş var ve teknik analizler show yapıyor.nasıl normal olsun 155 lerden almışlığım var.125den aşağı düştümü 100leri görür.şuan ky fena panikte.baya satış yedi.20milyon lot el değişirdi
Ben sattım ya ilerlerEkos da güzel ilerlemiş
ne izledim ben
tt olmuşEkos da güzel ilerlemiş
bu döngü hiçmi değişmez.tutarsın bi dert satarsın bi dert :))Ben sattım ya ilerler
Bu hep böyledirBen sattım ya ilerler
Kont almak istiyorum alırım düşüşe geçerbu döngü hiçmi değişmez.tutarsın bi dert satarsın bi dert :))
Bak ben sana soyleyecegim zaman al ,dussun biz de alalimKont almak istiyorum alırım düşüşe geçer
Hosgeldiniz milyoner hanimAy ne güzel aradığım dayanışma beni de alın aranızaaaa
Hoşbuldım çikileta hanımcımHosgeldiniz milyoner hanim
Siz ne kadar zamandir borsa ile ilgileniyorsunuz?
Böyle böyle öğreniliyor işte :) benim handikapım sosyal medya kullanmıyorum takip ve eğitim kısmı eksik kalıyorBen de 3 senedir borsadayim. Ama 1 senesi bos zaman. Son 1 senedir de egitimlere bakiyorum sayilir. Hala acemiyim ama teknikten biraz anliyorum. Ve X ten siki takip ediyorum gundemi.
Tecrube ediniyoruz iste
Tabiki bilgi paylastikca guzelBöyle böyle öğreniliyor işte :) benim handikapım sosyal medya kullanmıyorum takip ve eğitim kısmı eksik kalıyordirekt tecrübe ediyorum işte açık pahalıya mal olsa da
Ama burda yaptığın alıntılar çok güzel paylaşmaya devam edersen bizler de faydalanmış dua etmiş oluruz
Kesinlikle aynı fikirdeyim canımTabiki bilgi paylastikca guzel
Borsa her ne kadar riskli gruba girsede cok firsatta barindiriyor. Herkesin arastirarak tabi , katilmasini istersim.
Borsamiza katilim oldukca , ulkemize de katkimiz olacak diye dusunuyorum.
Ins okuyani coktur
hoşgeldinAy ne güzel aradığım dayanışma beni de alın aranızaaaa
bölünmesini bekliyorum bendeBak ben sana soyleyecegim zaman al ,dussun biz de alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?