- 12 Nisan 2012
- 4.576
- 6.866
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yaTelden bakarken fibonaccim kaydibilgisayarari acinca bakarim.
4 saatlide dusus gozukuyor. Gunluktede dususe donerse, gerileyebilir.
Ins gerilerde ekleriz
Haftalikta al yonunde ilerliyor çünkü
Geriye bakinca gordum mesajini.ugramiyorsun eskisi gibiSelamlar, 2024 yılında saglik, huzur ve bereketli kazançlar diliyorum...
Buraya epeydir yazmasam da, kademeli olarak hisselerime eklemeler yapmaya devam ediyorum.
Bildirim geldiğinde okuyorum aslında.Geriye bakinca gordum mesajini.ugramiyorsun eskisi gibi
223 ,biraz daha cekilirse 215 e kadar cekilebilir en fazla bence kontr. Suan yukari tepki olsa da dusecek gibi duruyor.İnşallah ya
15inden önce de düşer de yine alamazsam çok üzülürüm223 ,biraz daha cekilirse 215 e kadar cekilebilir en fazla bence kontr. Suan yukari tepki olsa da dusecek gibi duruyor.
Uzulme 3 e 5 e bakma. Gesani ve sasa yi boyle kacirmistim15inden önce de düşer de yine alamazsam çok üzülürüm
Benimde aklım onda yaEnkai var onuda satmaya kıyamadımmaaştan sterlin almam lazım taksit çok ama borsaya yine ekleme yapacağım eksiden falanBu kontr yine 208lere iner mi senceee ayın 15ine filan aklım onda kaldı
Gesanı da bi ara çok izledim ben de ama kontr alcam ya kafaya koydumUzulme 3 e 5 e bakma. Gesani ve sasa yi boyle kacirmistim
Ama yine bakariz grafige
Ben de hem elimdekileri arttırmak hem yeni hisseler almak istiyorum hem de altın atıyorum her ay maaş hangi birine yetsinBenimde aklım onda yaEnkai var onuda satmaya kıyamadımmaaştan sterlin almam lazım taksit çok ama borsaya yine ekleme yapacağım eksiden falan
Ins boyle gider bence super hisse.Gesanı da bi ara çok izledim ben de ama kontr alcam ya kafaya koydum
Sizin maas var ben calismadan aliyorum ahahshbBen de hem elimdekileri arttırmak hem yeni hisseler almak istiyorum hem de altın atıyorum her ay maaş hangi birine yetsin
Bence de süper hisse ama almayan kim bil bakalımIns boyle gider bence super hisse.
bu nasıl kontrolm aşkıdırBence de süper hisse ama almayan kim bil bakalım