- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.121
Alkim,tknsa,astor,yeot,yunsa,enkai param olsada alsam dedigim sirketler. Ozellikle kimya icin guzel seyler okudum.kalekim in yerini alkim alacak diyorlar nekadar dogrudur bilinmez.enkai en az iki yil toplayip sonrasinda ekmek yedirecek bir sirket benim gozumde.mart gibi toplamaya baslamayi dusunuyorum hedeflerime ulasabilirsem. Maviyede yeni giris yapuim zaten bugun 1 lot daha ekledim
Acaba elimdeki tüpraşları pazartesi satıp başka hisseler alsam da tüpraşı sonra mı eklesem tekrar düşünce
Ne yapsak etsekte alsak su kocaeriKocaer Çelik de Suudi Arabistan'ın çölde kuracağı meşhur dikey şehirden oluşan Neom projesinin resmi tedarikçisi oldu. Şöyle bir Kocaer bilgi grafiği ekleyeyim. Bende var mı yok, Ereğli almıştım geçen yıl sadece
Eki Görüntüle 3365056
Bilmiyorum ama birisi grafik eklemisti bir yere, bakim calismasinda dusmus. Sonra bayagi yukselmis.Acaba elimdeki tüpraşları pazartesi satıp başka hisseler alsam da tüpraşı sonra mı eklesem tekrar düşünce
Çok para lazım çokBilmiyorum ama birisi grafik eklemisti bir yere, bakim calismasinda dusmus. Sonra bayagi yukselmis.
Benim borc para bulmam lazim
Benim sorunum şok düşüşler için hiç kenarda yedek akçe bırakmamakSonuna kadar okuyun
Benim de aynen oyle. Ama bidahakine birakicam insallahBenim sorunum şok düşüşler için hiç kenarda yedek akçe bırakmamak
Dilden dile dolaniyor kocaer.cok ovuluyor.kendisine karsi bos degilim ama cuzdanim boşKocaer Çelik de Suudi Arabistan'ın çölde kuracağı meşhur dikey şehirden oluşan Neom projesinin resmi tedarikçisi oldu. Şöyle bir Kocaer bilgi grafiği ekleyeyim. Bende var mı yok, Ereğli almıştım geçen yıl sadece
Eki Görüntüle 3365056
Ahh tupras millet yine mal mi bosaltacak.strateji gelistirmem gerekBilmiyorum ama birisi grafik eklemisti bir yere, bakim calismasinda dusmus. Sonra bayagi yukselmis.
Benim borc para bulmam lazim
Yok cok abartmamak lazim ya normal bir durumAhh tupras millet yine mal mi bosaltacak.strateji gelistirmem gerek
elimde tüpraş var ve teknik analizler show yapıyor.nasıl normal olsun 155 lerden almışlığım var.125den aşağı düştümü 100leri görür.şuan ky fena panikte.baya satış yedi.20milyon lot el değişirdiYok cok abartmamak lazim ya normal bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?