- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.081
Bende enkai hisselerini satıp kontr almak istiyorum ama kıyamıyorumKismet gec kalmis sayilmazsin. Benim maliyetim hala yukarida . Orta uzun vade dusunuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende enkai hisselerini satıp kontr almak istiyorum ama kıyamıyorumKismet gec kalmis sayilmazsin. Benim maliyetim hala yukarida . Orta uzun vade dusunuyorum.
Aynen saglam hisse , toplama icin firsat . Hep cikinca insanin eli gitmiyor almaya.çok fazla kazandırdı.kazanan iyi kazandı.dinlenmeye çekildi.ben yüksekten topladım.bi ara sattım.sattıklarımı alacağım düşmüyor kaya gibi sağlam
Ayların 15i sevdiğimiz günlerdenBen de 15 inde bir kaç yane sağlam şirket belirleyip sepeti çeşitlendireceğim inş
Selam Can abla . Ben de senin araciliginda herkese saglikli mutlu seneler diliyorumSelamlar, 2024 yılında saglik, huzur ve bereketli kazançlar diliyorum...
Buraya epeydir yazmasam da, kademeli olarak hisselerime eklemeler yapmaya devam ediyorum.
Kiyma enkai de var ben de. Sahibi hep topluyor hisselerini. Gecen sene cok cikmadi. Cikisi bu sene olacak ..Ben iyi bir cikis bekliyorumBende enkai hisselerini satıp kontr almak istiyorum ama kıyamıyorum
Bi de vergiyi bu kadar almasalar daha iyi olacakAyların 15i sevdiğimiz günlerden
Enkai cok ucuz.onuda almak istiyor gonlumama.cok cesitlenip deli sacina donmek istemiyorum.simdi 3 sirketime odakladim onlari belirli seviyeye getirip arkadan geleni boyle boyle cogaltacagim uzun vade hisselerimi.diger topladikarimdaiste cay corba parasiKiyma enkai de var ben de. Sahibi hep topluyor hisselerini. Gecen sene cok cikmadi. Cikisi bu sene olacak ..Ben iyi bir cikis bekliyorum
3 şirketiniz hangileri, anladığım kadar doas ve Tüpraş ama üçüncüyü tahmin edemedimEnkai cok ucuz.onuda almak istiyor gonlumama.cok cesitlenip deli sacina donmek istemiyorum.simdi 3 sirketime odakladim onlari belirli seviyeye getirip arkadan geleni boyle boyle cogaltacagim uzun vade hisselerimi.diger topladikarimdaiste cay corba parasi
Yılın son gününde anı bir kararla Mavi ve Yataş almıştım, içime de sindi hani ☺Mavi,teknosa,tekfen bakisiyoruz..maviye giris yaptim ani bir kararla.borsa kapamadan aldim 2 lot .saskinim kedime
Ekos eklemedim ama heseapta halka arzdan beri duruyor. Iyi hisse .Kızlar ekos a ekleme yapan oldu mu benim halka arzdan 18 lot var elimde
aslında benim baba şirketim thyo ama bu üçlü arasında değil. üçlü arasına enjsayı ekledim.bu üçlü uzun vade temettü veren şirketlerim,tüpraşdoaş,enjsa.3 şirketiniz hangileri, anladığım kadar doas ve Tüpraş ama üçüncüyü tahmin edemedim
ben en son halka arza katılmıştım 20 lotla elimde patladı.ekleme yapıp malıyet düşürüp satabilirim ama gözüm görmek bile istemiyorKızlar ekos a ekleme yapan oldu mu benim halka arzdan 18 lot var elimde
2024 de mavilenelim.2023de kendi gönlüme göre aldığım hisse yataşdı benim.diğerlerini işte okuyup,teknik temel vs araştırıp aldığım hisselerdi.temettü için baya topladım.temettüsünü almadan sattım.inş sana güzel paralar kazandırırYılın son gününde anı bir kararla Mavi ve Yataş almıştım, içime de sindi hani ☺
İnşallah Yektacım çok teşekkür ederim. Hepimizin bu yıl kazancı bol olur inşallah, bilhassa ilk altı ay alacak para gelsin, ikinci altı ay da borsa uçsun gitsin2024 de mavilenelim.2023de kendi gönlüme göre aldığım hisse yataşdı benim.diğerlerini işte okuyup,teknik temel vs araştırıp aldığım hisselerdi.temettü için baya topladım.temettüsünü almadan sattım.inş sana güzel paralar kazandırır
Telden bakarken fibonaccim kaydibilgisayarari acinca bakarim.Bu kontr yine 208lere iner mi senceee ayın 15ine filan aklım onda kaldı