• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Selamlar, 2024 yılında saglik, huzur ve bereketli kazançlar diliyorum...🌸

Buraya epeydir yazmasam da, kademeli olarak hisselerime eklemeler yapmaya devam ediyorum. 🙃
Selam Can abla . Ben de senin araciliginda herkese saglikli mutlu seneler diliyorum
Bereketli olsun 🌺

Kiyma enkai de var ben de. Sahibi hep topluyor hisselerini. Gecen sene cok cikmadi. Cikisi bu sene olacak ..Ben iyi bir cikis bekliyorum
Enkai cok ucuz.onuda almak istiyor gonlumama.cok cesitlenip deli sacina donmek istemiyorum.simdi 3 sirketime odakladim onlari belirli seviyeye getirip arkadan geleni boyle boyle cogaltacagim uzun vade hisselerimi.diger topladikarimdaiste cay corba parasi

Enkai cok ucuz.onuda almak istiyor gonlumama.cok cesitlenip deli sacina donmek istemiyorum.simdi 3 sirketime odakladim onlari belirli seviyeye getirip arkadan geleni boyle boyle cogaltacagim uzun vade hisselerimi.diger topladikarimdaiste cay corba parasi
3 şirketiniz hangileri, anladığım kadar doas ve Tüpraş ama üçüncüyü tahmin edemedim 😊

3 şirketiniz hangileri, anladığım kadar doas ve Tüpraş ama üçüncüyü tahmin edemedim 😊
aslında benim baba şirketim thyo ama bu üçlü arasında değil. üçlü arasına enjsayı ekledim.bu üçlü uzun vade temettü veren şirketlerim,tüpraşdoaş,enjsa.
thyo,bim de topluyorum bu arda.ikisi içinde dinleniyorum şuan.ytd

Son düzenleme:
Yılın son gününde anı bir kararla Mavi ve Yataş almıştım, içime de sindi hani ☺
2024 de mavilenelim.2023de kendi gönlüme göre aldığım hisse yataşdı benim.diğerlerini işte okuyup,teknik temel vs araştırıp aldığım hisselerdi.temettü için baya topladım.temettüsünü almadan sattım.inş sana güzel paralar kazandırır

2024 de mavilenelim.2023de kendi gönlüme göre aldığım hisse yataşdı benim.diğerlerini işte okuyup,teknik temel vs araştırıp aldığım hisselerdi.temettü için baya topladım.temettüsünü almadan sattım.inş sana güzel paralar kazandırır
İnşallah Yektacım çok teşekkür ederim. Hepimizin bu yıl kazancı bol olur inşallah, bilhassa ilk altı ay alacak para gelsin, ikinci altı ay da borsa uçsun gitsin 😇😁🙏

Bu kontr yine 208lere iner mi senceee ayın 15ine filan 😂 aklım onda kaldı 😂
Telden bakarken fibonaccim kaydi😅bilgisayarari acinca bakarim.
4 saatlide dusus gozukuyor. Gunluktede dususe donerse, gerileyebilir.
Ins gerilerde ekleriz😅
Haftalikta al yonunde ilerliyor çünkü

Back