- 12 Nisan 2012
- 4.577
- 6.872
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.981
Batmaz yahuValla ben ekledim yeni hisselerde aldım tupras thyo yeotek bunlar alım fırsatında bundan sonra tupras ve thyo ya ekleme yapar beklerim batarsa batsın çokta tinnneee.
Selamlar iyi diyelim iyi olalimSelamlar kizlar, birikim basliklarina girmisken sizi de ziyaret edeyim dedim. Herkes iyidir insallah, bereketli olsun.
Bana gore buralar guzel yerler bistte, en tepeyi en dibi bilemeyiz nasilsa, o yuzden bu dususte ocak ayina turex ekledim, 2024'te satarim. Ralliye katilmadi ve bilancosunu iyi bekliyorum, devlete calisiyor buyuk oranda ve fiyat artislarini direkt yansitiyor/yansitacak ihalelerinde. O yuzden potansiyeli var beklentisiyle aldim. Nasip artik gerisi
Sikinti yok, yabanciya satiyorlar sanirim köyü su anSelamlar iyi diyelim iyi olalimtuncay tursucu iyiki var , o guzel moral veriyor
Bence de guzel yerler ama tam cikiyoruz gibi yaptirip tekrar dusuruyorlar , millet ful hissede olunca moraller bozuluyor. Yoksa ne guzel alttan alacagiz.
Neyse ne kadar konsolide o kadar iyi, hem alamayanlarada. firsat veriyor.
Bereketli olsun senin icinde
7000 e kadar geri çekilme olacak . Nakit varsa düştükçe az az ekleyebilirsiniz ya da biraz daha bekleyebilirsiniz düşüş bekleniyor çünkü.Nakit paramda var aslında baya düşen hisselere ilave alsammı yoksa bekleyeyim daha düşermi? inanın kafam çok karışık
Sağlam şirketlere ekleme yapmaktan çekinmiyorum ben yaHerkese gunaydin
Surebilir, ama fiyatlar burada kalir mi bilemem. Endeks 7200 leree tekrar dokunacak gibi doyorlar. Hatta 6900ler de görüşebilirmis.Acaba Ocak 15e kadar devam eder mi bu düşüş
ekim ayında girmişsin ve baya beklicez mi diye sorumu soruyorsun? 2 ay için çok erken değilmiMerhaba hanımlar bende bist düştü diye baya hisse aldım ben aldıkça dahada düştü derken baya eksiye geçtim. Ekim ayında girmiştim ben baya bekleyeceğiz sanırım yoksa zararın neresinden dönsek kârmı desem diyede düşünmüyor değilim. 40.000 yatırdım 5000 lira zarardayım. Biraz rahatlatın beni tecrübeli hanımlar.
Benim de baya uzun vadem, şu an düşen fiyat bildirimleri üst üste geliyo çıldırıyorum alacak para olmayıncaSurebilir, ama fiyatlar burada kalir mi bilemem. Endeks 7200 leree tekrar dokunacak gibi doyorlar. Hatta 6900ler de görüşebilirmis.
Ben 200 gunlugunde olan hisselerime ekleme de risk aldim. Vadem uzun.
Ah ben de . Hisseler buralardayken, iyi hisselere eklemek lazim.Sağlam şirketlere ekleme yapmaktan çekinmiyorum ben yakeşke şu an daha çok param olsa da alsam
Aldığım günden beri düşüyor hiç artıya geçmedim buda beni korkutmaya başladı açıkçası en azından biraz kâr etseydimekim ayında girmişsin ve baya beklicez mi diye sorumu soruyorsun? 2 ay için çok erken değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?