• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ya acaba 300-500 zararda olduğum çok da önemli olmayan hisselerimi satıp bebek hisselerime ekleme yapsam mı ki yoksa inatla zararlarımı kurtarmayı mı beklesem
Çok değerli hisseler değilse bence satıp güzel hisselere yatırım yapılabilir. Hatta bu durumu fırsat olarak görebiliriz

Ya acaba 300-500 zararda olduğum çok da önemli olmayan hisselerimi satıp bebek hisselerime ekleme yapsam mı ki yoksa inatla zararlarımı kurtarmayı mı beklesem
Ben bu sekilde hisse degisikligi yapiyorum. Mesela geçen sene eregli , vesbe vs hisselerimi satip, baska hisseler almiatim
Bunun gibi dusunebilirsin.

Günaydınlarrr🌸Elinde elite naturel gıda olan varmı?Ben biraz zarardayım satıp Yünsa alayım dedim ama bilemedim.Birazda Vakko almak istiyorum offff bir sürü yeni hisseyi canım çekiyor😂
Gunaydin okyanus🌺 elimde yok ama takibimde. Iyi firma zonumuzdeki yil gidalar on planda olacsk diyorlar.
Elimde eksun oldugu icin , almadim henuz.
Yunsa da cok ihi firma . Yunsa var elimde.
Ya sorma ben de bir suru hisse almak istiyorum🙈
Bide artik altin alicam diyordum. Hosseler bu fiyatlardayken , altin almam ben😁😂

Günaydınlarrr🌸Elinde elite naturel gıda olan varmı?Ben biraz zarardayım satıp Yünsa alayım dedim ama bilemedim.Birazda Vakko almak istiyorum offff bir sürü yeni hisseyi canım çekiyor😂
Elite ve vakkoyu nerdeyse iki aydır almak istiyorum ben de ama henüz nasip olmadı😂

Gunaydin okyanus🌺 elimde yok ama takibimde. Iyi firma zonumuzdeki yil gidalar on planda olacsk diyorlar.
Elimde eksun oldugu icin , almadim henuz.
Yunsa da cok ihi firma . Yunsa var elimde.
Ya sorma ben de bir suru hisse almak istiyorum🙈
Bide artik altin alicam diyordum. Hosseler bu fiyatlardayken , altin almam ben😁😂
Satmayım dursun bakalım belki ondan köşeyi dönerim😂Yünsa aldım biraz.Altın bende istiyorum ama gelen orayı hemen borsaya atıyorum hatta eksiden bile attım 😂

Ne guzel borsa yemyesil. Iste duserken uzuluyoruz. Cikarken keske daha cok alsaydim diyoruz.
Ee biz toplu parayla almiyoruzki, dusmesi bizim icin avantaj, indirim zamani😁
Tabii iiyi sirketlerde oldugumuz zaman.
Bir de su konjektore odaklanirsak iyi kazanicaz ama . Biriktirme olunca , karsit yatirim( yani iyi hisse ama konjetroe uygun olmayan) da yapmak mantikli.
Ben borsayi seviyorum ya😬😬

Back