- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.021
Ben de de az bi miktar varElinde şişe olan varmı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de de az bi miktar varElinde şişe olan varmı kızlar
Çok değerli hisseler değilse bence satıp güzel hisselere yatırım yapılabilir. Hatta bu durumu fırsat olarak görebilirizYa acaba 300-500 zararda olduğum çok da önemli olmayan hisselerimi satıp bebek hisselerime ekleme yapsam mı ki yoksa inatla zararlarımı kurtarmayı mı beklesem
Oglumda var 6 yaşında hahah
Çok değil ama bi 16 binlik
benim vardı elimden çıkaralı baya oluyor
var azıcık bir şey, az da olsa satmam ama şişr candır:)
Bende biraz alsam mı diye kararsız kaldımOglumda var 6 yaşında hahah
Çok değil ama bi 16 binlik
Ben bu sekilde hisse degisikligi yapiyorum. Mesela geçen sene eregli , vesbe vs hisselerimi satip, baska hisseler almiatimYa acaba 300-500 zararda olduğum çok da önemli olmayan hisselerimi satıp bebek hisselerime ekleme yapsam mı ki yoksa inatla zararlarımı kurtarmayı mı beklesem
Çok değerli hisseler değilse bence satıp güzel hisselere yatırım yapılabilir. Hatta bu durumu fırsat olarak görebiliriz
Doğru diyorsunuz, yarın biraz değişiklik yapcam galibaBen bu sekilde hisse degisikligi yapiyorum. Mesela geçen sene eregli , vesbe vs hisselerimi satip, baska hisseler almiatim
Bunun gibi dusunebilirsin.
Ereğli vesbe satılır mı fıstık gibi temettü hisseleri onun yerine ne aldın pekiBen bu sekilde hisse degisikligi yapiyorum. Mesela geçen sene eregli , vesbe vs hisselerimi satip, baska hisseler almiatim
Bunun gibi dusunebilirsin.
Yok kotu hisseler degil tabi . Ama gecen sene yerinde saydi sayilir. Tam hatirlamiyorum ama iyi hisseler almistim. Daha cok kar ettimEreğli vesbe satılır mı fıstık gibi temettü hisseleri onun yerine ne aldın peki
Gunaydin okyanus elimde yok ama takibimde. Iyi firma zonumuzdeki yil gidalar on planda olacsk diyorlar.GünaydınlarrrElinde elite naturel gıda olan varmı?Ben biraz zarardayım satıp Yünsa alayım dedim ama bilemedim.Birazda Vakko almak istiyorum offff bir sürü yeni hisseyi canım çekiyor
Elite ve vakkoyu nerdeyse iki aydır almak istiyorum ben de ama henüz nasip olmadıGünaydınlarrrElinde elite naturel gıda olan varmı?Ben biraz zarardayım satıp Yünsa alayım dedim ama bilemedim.Birazda Vakko almak istiyorum offff bir sürü yeni hisseyi canım çekiyor
Satmayım dursun bakalım belki ondan köşeyi dönerimYünsa aldım biraz.Altın bende istiyorum ama gelen orayı hemen borsaya atıyorum hatta eksiden bile attımGunaydin okyanus elimde yok ama takibimde. Iyi firma zonumuzdeki yil gidalar on planda olacsk diyorlar.
Elimde eksun oldugu icin , almadim henuz.
Yunsa da cok ihi firma . Yunsa var elimde.
Ya sorma ben de bir suru hisse almak istiyorum
Bide artik altin alicam diyordum. Hosseler bu fiyatlardayken , altin almam ben
Elite var bende satmayım dursun bklm belki kaderimi o belirler Yünsa aldım biraz.Maastanda Vakko almak istiyorumElite ve vakkoyu nerdeyse iki aydır almak istiyorum ben de ama henüz nasip olmadı
Bereketli olsunElite var bende satmayım dursun bklm belki kaderimi o belirler Yünsa aldım biraz.Maastanda Vakko almak istiyorum
Mesajınızı görünce bi bakiyim dedim bakmaz olaydım eski kırmızı hallerine dönmüşlerSabah yeşeriyorlar umut veriyorlar akşam kızarıyorlar anam ne dengesiz bu hisseler