Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Aldığım günden beri düşüyor hiç artıya geçmedim buda beni korkutmaya başladı açıkçası en azından biraz kâr etseydim
Biz acemi yatirimciyiz. O yuzden aldigimiz hisseleri minumum 1 sene tutmak niyetiyle almaliyiz.
Borsa riskli bir varlik, iyi hisselei arastirip almalisin.
Aldiysan eger , ici rahat olsun, diyecegim ama eregli mesela 2023 te zarar ettirdi. Ama bu sene hakkini verir.
Simdi riskli oldugu icin o riski almissindir. Uzulme ,suan iyi kotu hepsi dustu. Ama illaki cikacaktir.

Selam arkidişler... Bu ara hiç ekran açmayan var ama bence derin bir nefes alın açıp bakın. Böyle zamanlarda hangi hisselerinizin daha sağlam kalıp hangi hisselerin çok fazla düştüğünü bir inceleyin bence. Durum düzeldiğinde belki bunu da düşünüp tekrar ayarlama yaparsınız hisseler arasında.
Önümüzdeki 2-3 ay biraz ek para gelse de düşenlerden toplayabilsek

Cikmayanlar pek dusmuyorenkai mesela.

Ben bir sure bakmayacagim ama endeks 6666 ya falan gelirse haber verir misiniz , orda nakit olusturup ekleme yapicam.

Off kendim icin cok uzulmuyorum ama bu psikolojiyi kaldiramayanlar var.
Gerçekten bakmayinca daha kolay geciyor zaman.

Aldığım günden beri düşüyor hiç artıya geçmedim buda beni korkutmaya başladı açıkçası en azından biraz kâr etseydim
kötü dönemde giriş yapmışsın.stresi yönetebilmek önemli.paraya ihtiyacın yoksa mecbur bekliyeceksin toparlanması biraz sürebilir.belirsizlik mevcut.dünde baya düşüş yaşadık.sağlam şirketlere ortaksan gözünü kestirtiğin seviyelerden azar azar topla.değilsede alış maliyetine gelip mecbur satacaksın

tüpraş dışında hepsi düştü.onunda düşmesi yakındır.thyo ikidir kar yönetimi yapamıyorum.hayırlısıntgaz kar satışı yapıyorum.tüpraş düşerse ekleme yapacağım

En sağlam yükselen hisse altıns1 kaldı galiba Sepet yapmayı gayet başarıyorum ama sepettekilerin oranları şaşıyor bu sefer de, bi türlü olmuyor Nasıl olsa maldayım, bu arada bir sektör yüzdelerime bakıcam. Biraz daha düşerse 3-5 birşey alır, ileride endeks yükseldiğinde ona göre fazlalığı satıp dengelerim belki

enjsa 43 seviylerini bekliyorum dün elime nakit geçti alamadım 44 küsürlere çıkmıştı.tüpraşı 139 seviyesinden yakalayamadım.asker gibi kapısında bekliyorum.beklenntim130-135 seviyelri ama 139larda da kaçırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…