- 12 Nisan 2012
- 4.576
- 6.867
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.001
Biz acemi yatirimciyiz. O yuzden aldigimiz hisseleri minumum 1 sene tutmak niyetiyle almaliyiz.Aldığım günden beri düşüyor hiç artıya geçmedim buda beni korkutmaya başladı açıkçası en azından biraz kâr etseydim
Cikmayanlar pek dusmuyorSelam arkidişler... Bu ara hiç ekran açmayan var ama bence derin bir nefes alın açıp bakın. Böyle zamanlarda hangi hisselerinizin daha sağlam kalıp hangi hisselerin çok fazla düştüğünü bir inceleyin bence. Durum düzeldiğinde belki bunu da düşünüp tekrar ayarlama yaparsınız hisseler arasında.
Önümüzdeki 2-3 ay biraz ek para gelse de düşenlerden toplayabilsek
kötü dönemde giriş yapmışsın.stresi yönetebilmek önemli.paraya ihtiyacın yoksa mecbur bekliyeceksin toparlanması biraz sürebilir.belirsizlik mevcut.dünde baya düşüş yaşadık.sağlam şirketlere ortaksan gözünü kestirtiğin seviyelerden azar azar topla.değilsede alış maliyetine gelip mecbur satacaksınAldığım günden beri düşüyor hiç artıya geçmedim buda beni korkutmaya başladı açıkçası en azından biraz kâr etseydim
bende kolonya soruyordumNe tarafa bayılıyoruz
tüpraş dışında hepsi düştü.onunda düşmesi yakındır.thyo ikidir kar yönetimi yapamıyorum.hayırlısıSelam arkidişler... Bu ara hiç ekran açmayan var ama bence derin bir nefes alın açıp bakın. Böyle zamanlarda hangi hisselerinizin daha sağlam kalıp hangi hisselerin çok fazla düştüğünü bir inceleyin bence. Durum düzeldiğinde belki bunu da düşünüp tekrar ayarlama yaparsınız hisseler arasında.
Önümüzdeki 2-3 ay biraz ek para gelse de düşenlerden toplayabilsek
umudumuz o yöndeBugün borsa istanbulda 246 ayri hisseye devre kesici uygulanmış. Panik yapmayın arkadaşlar illaki bu düşüşlerin çıkışı olacak.
benim vardı elimden çıkaralı baya oluyorElinde şişe olan varmı kızlar
var azıcık bir şey, az da olsa satmam ama şişr candır:)Elinde şişe olan varmı kızlar
Elinde şişe olan varmı kızlar
Ah bucimi gözüm görmesin ya resmen tükendi gitti tüm parambucim temettü odemesi yapacakmış bankadan mesaj geldi.çok düşük miktar ama bu mesajı almak mutlu ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?