- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #2.681
Aldığınız lotlar için belirlediğiniz bir sınır var mı, mesela bu hisseden 100 lot aldım yeter gibi vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sinirim yokAldığınız lotlar için belirlediğiniz bir sınır var mı, mesela bu hisseden 100 lot aldım yeter gibi vs
Bir arkadaşımın Broker yakını ısrarla Good_Year alın önerisi yapmış.
Bu hisse hakkında bilgisi olan varmı aramız da ?
Sınır değil ama, hedeflerim var.Aldığınız lotlar için belirlediğiniz bir sınır var mı, mesela bu hisseden 100 lot aldım yeter gibi vs
Lot sayısı olarak mı hedeflerinSınır değil ama, hedeflerim var.
Evet canım...Lot sayısı olarak mı hedeflerin
Yatirim 101 i takip ediyorum youtubedan . O bahsediyor. Ama henuz hesabim olmadigi icin takip etmiyorumKızlar Amerika borsalarıni da izliyor musunuz
Bu Gani thy'na 2024 Mart ayında 700 liralar dedi, merakla bekliyorum tutturacak mı :))
Ben epeydir takip ediyorum . Yolladigim fotoda tuturduklarini paylasmis evet hedeflerine variyor. Doas varamadi ben de onu bekliyorumBu Gani thy'na 2024 Mart ayında 700 liralar dedi, merakla bekliyorum tutturacak mı :))
Elimde thyao yok, sene içinde biraz taşıdım sonra sattım. Sadece twitter'da böyle hedefli paylaşım yapanlar bana abes geliyor o yüzden garipsedim. Eli yüzü düzgün bir hesaba da benziyordu başta ama sonra bu da populist oldu çıktı.
Evet mali verilerden hisse ederini hesaplıyor, temel analizciler zaten böyle ilerliyor, bunu insanlara öğretmesi de güzel ama demek istediğim hodri meydan thy gelecek martta 700 lira olacak demesi populistlik artık, mazot 1 lira olacak diyen cem uzan gibi. Dediği hedef gelebilir de ama belli de olmaz ki hele de türkiye'de, her bir yanımız yangın yeri zaten :)) şimdi thy baskılanıyor mesela açıkladığı o kadar kara rağmen, kargo iyi gitmiyor petrol fiyatları arttı falan fişman diye. Demek istediğim niyeti kötü değildir elbette, koca thy tahtasını manipüle edecek değil twitleriyle ama vebal bu bir yerde millet güvenip parasını yatırıyor şu zor zamanda.Ben epeydir takip ediyorum . Yolladigim fotoda tuturduklarini paylasmis evet hedeflerine variyor. Doas varamadi ben de onu bekliyorum
Yok hesaplari formullere gore yapiyor bu arada .biz de biraz okusak yapabiliriz ayni sekilde
Thy genelde 3 ve 4 bilancoda iyi gelirmis . Bunu da ogrenmis olduk
Ilgi alanim disinda.bofa bizi yerden yere vuruken turk şirketleri❤Kızlar Amerika borsalarıni da izliyor musunuz
Adami gommussunuz.bizede el fatiha kismi kalmisAma tabi thy'de terste kalmak var spek kumar hissesinde terste kalmak var ikisi bambaşka, adama tavancı sahtekar muamelesi çekmeyim şimdi :)) ben de takip ediyorum allah gani gani razı olsun
Ama simdi ķör ebem bile bu seviye gelmeyecegi bilir yil sonuna 300-350 arasi zorlar 2024'de ver elini istanbul tasi topragi altin.adam krallar gibi endekse yon veriyor .babalar gibi bir bilanco.son donem bilanco belki dusuk gelir ..Evet mali verilerden hisse ederini hesaplıyor, temel analizciler zaten böyle ilerliyor, bunu insanlara öğretmesi de güzel ama demek istediğim hodri meydan thy gelecek martta 700 lira olacak demesi populistlik artık, mazot 1 lira olacak diyen cem uzan gibi. Dediği hedef gelebilir de ama belli de olmaz ki hele de türkiye'de, her bir yanımız yangın yeri zaten :)) şimdi thy baskılanıyor mesela açıkladığı o kadar kara rağmen, kargo iyi gitmiyor petrol fiyatları arttı falan fişman diye. Demek istediğim niyeti kötü değildir elbette, koca thy tahtasını manipüle edecek değil twitleriyle ama vebal bu bir yerde millet güvenip parasını yatırıyor şu zor zamanda.
U. vadeler icin toplayabildim kadar,orta vadem icin hedef fiyatima ulasmissa acimam,.kisa vademde sınırlı belırsizAldığınız lotlar için belirlediğiniz bir sınır var mı, mesela bu hisseden 100 lot aldım yeter gibi vs
Orasi oyle ama her hisse ederini bulur diyorlar..Evet mali verilerden hisse ederini hesaplıyor, temel analizciler zaten böyle ilerliyor, bunu insanlara öğretmesi de güzel ama demek istediğim hodri meydan thy gelecek martta 700 lira olacak demesi populistlik artık, mazot 1 lira olacak diyen cem uzan gibi. Dediği hedef gelebilir de ama belli de olmaz ki hele de türkiye'de, her bir yanımız yangın yeri zaten :)) şimdi thy baskılanıyor mesela açıkladığı o kadar kara rağmen, kargo iyi gitmiyor petrol fiyatları arttı falan fişman diye. Demek istediğim niyeti kötü değildir elbette, koca thy tahtasını manipüle edecek değil twitleriyle ama vebal bu bir yerde millet güvenip parasını yatırıyor şu zor zamanda.