• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Elinde Alarko olan varmı?Acaba Alarko mu alsam yoksa olan paramı hisselerime mi bölsem karasız kaldım

Elinde Alarko olan varmı?Acaba Alarko mu alsam yoksa olan paramı hisselerime mi bölsem karasız kaldım
Ben de yok ama hangisini dusnuyorsu . Alark cok iyi hisse sanki altin gibi biriktirmelik. Gyolari pek sevmesemde algyo da iyi diyorlar.
Alcarda iyi😊
Ben hisse takibi kolay olmasi icin ve getirisi daha iyi olmasi acisindan azaltmaya calisiyorum . Hala cok tabi

arkadaşlar burayı okuyup yazmayan arkadaşlar var sanıyorum.geriden okuyanlarda var.şöyle bir durum var geçmiş yazılanlarla şuanki düşüncelerimiz aynı olmuyor yada ogün ve o dönem için bizim için önemli olan hisse şimdi olmaya bilir.elden çıkardıklarımız, alım maliyetini düşürdüğümüz ,sayısını azalttığımız hisseler olabilir.ogün yaptığımız yorumlarla lütfen bugün alım yapmaya çalışmayın.yada yaptığımız yorumları yatırım tavsiyesi olarak görmeyin.ben ve diğer arkadaşlar ki öyledir diye düşünüyorum burda sadece fikir alış verişi yapıyoruz.

merakla bekliyorum
En son ne yazdim tam hatirlamiyorum ama isdemir gwindi cok begensem de cikarttim simdilik. Kontr ekledim cwene ve europowera eklemeler yaptim.
Aksa
Cemtas
Cimsa
Ttrak
Doas
Enka
Kozal
Yunsa
Kmpur

Bunlar dusuk riskli hisselerim
Cwene
Europower
Miatk
Yeotk
Kontr
Unuttum yoktur insallah 🤣

En son ne yazdim tam hatirlamiyorum ama isdemir gwindi cok begensem de cikarttim simdilik. Kontr ekledim cwene ve europowera eklemeler yaptim.
Aksa
Cemtas
Cimsa
Ttrak
Doas
Enka
Kozal
Yunsa
Kmpur

Cwene
Europower
Miatk
Yeotk
Kontr
Bende bugün Alarko aldım.Yoluma bu hisseler ile devam ediyorum 😄
Çimsa
Tab
Tarkim
Doas
Thy
Europower
zoren
Kontor
Elit
Tüpraş

Aksa
Cemtas
Cimsa
Ttrak
Doas
Enka
Kozal
Yunsa
Kmpur

Cwene
Europower
Miatk
Yeotk
Kontr
Bol breketli bol kazancli olsun

Aksa
Cemtas
Cimsa
Ttrak
Doas
Enka
Kozal
Yunsa
Kmpur

Cwene
Europower