- 12 Nisan 2012
- 4.582
- 6.896
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #2.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A.s her zaman gel topigi renklendirS.a topiği barnaklamaya geldim. Bakalım kimler ne birikimler yapmış.
Ben de yok ama hangisini dusnuyorsu . Alark cok iyi hisse sanki altin gibi biriktirmelik. Gyolari pek sevmesemde algyo da iyi diyorlar.Elinde Alarko olan varmı?Acaba Alarko mu alsam yoksa olan paramı hisselerime mi bölsem karasız kaldım
Bakmamaya devam demek kisabah iyiydi borsa şimdi biraz düştü
merakla bekliyorumBen ilk portfoyumu boyle bir dususte degistim.
Simdide bir kac degisiklik yaptim bakalim.
Son halini yazarim bir ara
isim efsaneymiş yanlızS.a topiği barnaklamaya geldim. Bakalım kimler ne birikimler yapmış.
En son ne yazdim tam hatirlamiyorum ama isdemir gwindi cok begensem de cikarttim simdilik. Kontr ekledim cwene ve europowera eklemeler yaptim.merakla bekliyorum
Bende bugün Alarko aldım.Yoluma bu hisseler ile devam ediyorumEn son ne yazdim tam hatirlamiyorum ama isdemir gwindi cok begensem de cikarttim simdilik. Kontr ekledim cwene ve europowera eklemeler yaptim.
Aksa
Cemtas
Cimsa
Ttrak
Doas
Enka
Kozal
Yunsa
Kmpur
Bunlar dusuk riskli hisselerim
Cwene
Europower
Miatk
Yeotk
Kontr
Unuttum yoktur insallah
Hepsi cok iyi tuprasida toplamak istiyorum. Onumuzdeki yil borsa durgun falan gecerse toplayacagimBende bugün Alarko aldım.Yoluma bu hisseler ile devam ediyorum
Çimsa
Tab
Tarkim
Doas
Thy
Europower
zoren
Kontor
Elit
Tüpraş
Bol breketli bol kazancli olsunEn son ne yazdim tam hatirlamiyorum ama isdemir gwindi cok begensem de cikarttim simdilik. Kontr ekledim cwene ve europowera eklemeler yaptim.
Aksa
Cemtas
Cimsa
Ttrak
Doas
Enka
Kozal
Yunsa
Kmpur
Cwene
Europower
Miatk
Yeotk
Kontr
Unuttum yoktur insallah
CWene takibimdeEn son ne yazdim tam hatirlamiyorum ama isdemir gwindi cok begensem de cikarttim simdilik. Kontr ekledim cwene ve europowera eklemeler yaptim.
Aksa
Cemtas
Cimsa
Ttrak
Doas
Enka
Kozal
Yunsa
Kmpur
Cwene
Europower