- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #2.661
konuyla alakasız olacak ama diyete başlayacağım. sayfaları şoyle bir gezdim. takip ettiğiniz yazdığınız diyet sayfası var mı?çok fazla konu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben diyetle bir yıl gibi bir zamanda 96 kg'dan 57 kg'a düştüm. İki yıldır da 57-60 arasında kilomu koruyorum. Düşük karbonhidratlı, aralıklı oruç öneririm. Niyetine girdiysen bir an önce başla ve asla pes etme. Örnek olabilirse benim kendi sayfam da var...konuyla alakasız olacak ama diyete başlayacağım. sayfaları şoyle bir gezdim. takip ettiğiniz yazdığınız diyet sayfası var mı?çok fazla konu var
Turkiyede yapilacak olan kentsel projeler dogrultusunda gozde olmaya devam edecekmisçimento sektörü hakkında ne düşünüyorsun?
Bu aralar Boğaziçi beton'u da gözüme kestirdim. Tat gıdayla da gıda sektörüne girsem nasıl olur diye dusuncelerdeyim.Turkiyede yapilacak olan kentsel projeler dogrultusunda gozde olmaya devam edecekmis
hemen bakıyorumBen diyetle bir yıl gibi bir zamanda 96 kg'dan 57 kg'a düştüm. İki yıldır da 57-60 arasında kilomu koruyorum. Düşük karbonhidratlı, aralıklı oruç öneririm. Niyetine girdiysen bir an önce başla ve asla pes etme. Örnek olabilirse benim kendi sayfam da var...
ARALIKLI ORUC+DÜŞÜK KARBONHİDRATLI BESLENME
NERDEN NEREYE 💪 18/09/20: 96,1 25/09/20: 93,9 02/10/20: 92,3 09/10/20: 91,3 16/10/20: 90,9 23/10/20: 90,1 30/10/20: 89,5 06/11/20: 89.0 13/11/20: 87.5 20/11/20: 86.0 27/11/20: 85.5 04/12/20: 84.7 11/12/20: 83.7 18/12/20: 82.1 25/12/20: 81.6 08/01/21: 80.7 15/01/21: 80.2 22/01/21: 79.3...www.kadinlarkulubu.com
tuncay turşucuda aynısını diyor.ayrıca giyim sektörü ve perakende içinde güzel şeyler söylediTurkiyede yapilacak olan kentsel projeler dogrultusunda gozde olmaya devam edecekmis
Bogazici betonu hic takip etmiyorum. Yorumlardan bucim iui ve ucuz oldugu, oyak cimentonun da sanirim suan ucuzladigini dinledim.Bu aralar Boğaziçi beton'u da gözüme kestirdim. Tat gıdayla da gıda sektörüne girsem nasıl olur diye dusuncelerdeyim.
Dogrudur zaten onlardan dinliyorum ben detuncay turşucuda aynısını diyor.ayrıca giyim sektörü ve perakende içinde güzel şeyler söyledi
Bobet bende var, gelecek vaad ediyor gibi geldiği için severek almıştım ☺Bu aralar Boğaziçi beton'u da gözüme kestirdim. Tat gıdayla da gıda sektörüne girsem nasıl olur diye dusuncelerdeyim.
Ya ne guzel endeks 7200 liralar civarina gelecek gibi diyorlar.Ben nakıtte beklıyorum bıraz daha ek alım ıcın :)
Kizlarimin hesabina kontr ekledim ben de bereketli olsunBugün CİMSA ve Aksa 'ya eklemeler yaptım...
6600lere kadar gerilecegi söyleniyor iyi firmalara azar azar eklenebilir Tüpraş çimsa gibi.ben acikcasi yatırım yapmaya korkuyorum bu savaş Rusya Ukrayna savaşına benzemiyor.ucu bize ha değdi ha değecek gibiSimdi bir yayin dinliyorum. 2024 borsasi zor gececek diyor. Daha once de dinledim bu sekilde.
Iyi arastirip ,yatirim yapmak lazim. Yada aylik alimlarla azar azar eklemek lazim.
Eski mesajlarda yazdim diye hatirliyorum. X te birisi 6600 gelecek demisti. Sonra borsa yukari cikmisti. Geneli oraya dusmez diyordu6600lere kadar gerilecegi söyleniyor iyi firmalara azar azar eklenebilir Tüpraş çimsa gibi.ben acikcasi yatırım yapmaya korkuyorum bu savaş Rusya Ukrayna savaşına benzemiyor.ucu bize ha değdi ha değecek gibi