• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

konuyla alakasız olacak ama diyete başlayacağım. sayfaları şoyle bir gezdim. takip ettiğiniz yazdığınız diyet sayfası var mı?çok fazla konu var
Ben diyetle bir yıl gibi bir zamanda 96 kg'dan 57 kg'a düştüm. İki yıldır da 57-60 arasında kilomu koruyorum. Düşük karbonhidratlı, aralıklı oruç öneririm. 🙃 Niyetine girdiysen bir an önce başla ve asla pes etme. Örnek olabilirse benim kendi sayfam da var...

Ben diyetle bir yıl gibi bir zamanda 96 kg'dan 57 kg'a düştüm. İki yıldır da 57-60 arasında kilomu koruyorum. Düşük karbonhidratlı, aralıklı oruç öneririm. 🙃 Niyetine girdiysen bir an önce başla ve asla pes etme. Örnek olabilirse benim kendi sayfam da var...

hemen bakıyorum

Bu aralar Boğaziçi beton'u da gözüme kestirdim. Tat gıdayla da gıda sektörüne girsem nasıl olur diye dusuncelerdeyim.🙄
Bogazici betonu hic takip etmiyorum. Yorumlardan bucim iui ve ucuz oldugu, oyak cimentonun da sanirim suan ucuzladigini dinledim.
Cimsa var siz de ben olsam baska bir sey bakarim😊 europower ve cwene yeni eklemeler yaptim ben mesela . Onlara bakmani tavsiye ederim.
Tat gida da iyi olabilir

Bu aralar Boğaziçi beton'u da gözüme kestirdim. Tat gıdayla da gıda sektörüne girsem nasıl olur diye dusuncelerdeyim.🙄
Bobet bende var, gelecek vaad ediyor gibi geldiği için severek almıştım ☺
Dünle bugün 42₺ Orcay ve 12₺ Osmen temettüsü yattı hesabıma çok mutlu oldum 😁 Hemen boş bırakmayıp altıns1 sertifası aldım 😍🤘

Bir arkadaşımın Broker yakını ısrarla Good_Year alın önerisi yapmış.
Bu hisse hakkında bilgisi olan varmı aramız da ?

Simdi bir yayin dinliyorum. 2024 borsasi zor gececek diyor. Daha once de dinledim bu sekilde.
Iyi arastirip ,yatirim yapmak lazim. Yada aylik alimlarla azar azar eklemek lazim.

Simdi bir yayin dinliyorum. 2024 borsasi zor gececek diyor. Daha once de dinledim bu sekilde.
Iyi arastirip ,yatirim yapmak lazim. Yada aylik alimlarla azar azar eklemek lazim.
6600lere kadar gerilecegi söyleniyor iyi firmalara azar azar eklenebilir Tüpraş çimsa gibi.ben acikcasi yatırım yapmaya korkuyorum bu savaş Rusya Ukrayna savaşına benzemiyor.ucu bize ha değdi ha değecek gibi

Borsaya ilk girdigimde korona sonrasi borsa cok cikmiti. Ben ralli sonlarina dogru girmistim. Girdikdikten bir sure sonra borsa simdiki gibi dusmustu

Ilk dustugunde sikinti yapsamda, sonralari dussun ki daha cok hisse alabileyim diye dua ediyordum😅

Yine oyle canim biraz sikilsada , dusuk kalmasi benim icin avantaj.
Dusmesi de cok normal. Dunya da kriz var.

Min hedefim 2026.
O zaman hisselerin bu fiyatta kalacagini zannetmiyorum .

Ama her hisse de alinmaz. Arastirma yapmak lazim.

Sirf tuncay tursucu yu dinlemek bile yeter . Hem sektorel hem hisse bazli fikirlerini soyluyor

Her sey cok guzel olacak😊

6600lere kadar gerilecegi söyleniyor iyi firmalara azar azar eklenebilir Tüpraş çimsa gibi.ben acikcasi yatırım yapmaya korkuyorum bu savaş Rusya Ukrayna savaşına benzemiyor.ucu bize ha değdi ha değecek gibi
Eski mesajlarda yazdim diye hatirliyorum. X te birisi 6600 gelecek demisti. Sonra borsa yukari cikmisti. Geneli oraya dusmez diyordu😅

Dusecek mi cok merak ediyorum. Duserse hemen alim gelir gibi.

Ah nakitte param olsam ,dusmesine cok sevinirdim🤭

Ben de savaştan korkuyorum. Insallah oyle bir sey olmaz.

Evet isdemir i bir sureligine portfoyumden cikardim. Baska hisselere dagittim.
Umarim cikis yolunda yine alirim😅
Bir sure hisselerime bakmayacagim .
Cikisa gecince haber verin😂

Back