• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Thy,doas,Elit aldım bugün elit pişman etmez inş beni😃
Elimde doas,elit,Thy,Tüpraş,tarkim,Tab,kontr,zoren,hüner var.Huner ve zoren fiyat düşük diye gözüme kestirdim bakalım hayırlısı.Altın koşuyor habire hisse alıyorım ama onlarda koşacak be inanıyorum ben😂İnanmak istiyorum😁

Bu lotları az veren halk arzlar oluyor ya 5 6 gibi sonradan ekleme yapıyor musunuz? Lot az olunca karı da çok olmuyor :/
Yakin zamanda katilim cogalinca boyle oldu. Iyi halka arzsa ekleme yaparim degilse eklemem genelde.
Cok ciktiysa ,geri cekilme olabiliyor orada eklerim.

Yakin zamanda katilim cogalinca boyle oldu. Iyi halka arzsa ekleme yaparim degilse eklemem genelde.
Cok ciktiysa ,geri cekilme olabiliyor orada eklerim.
Aynen düşmesini bekliyorum önceden geceden emir verirdim kabul ediyordu şimdi akşam 17.30 ile 10.45 arası 1000 tl emir iletebilirsiniz yazıyor. Değişmiş sanırım. Her halka arz güven vermiyor ama 5 tane lot vermek nedir ya :KK53:Ben de sasa, şişe, froto bu üçü var uzun vadeli olarak ama aylardır düşüşteler :)

Aynen düşmesini bekliyorum önceden geceden emir verirdim kabul ediyordu şimdi akşam 17.30 ile 10.45 arası 1000 tl emir iletebilirsiniz yazıyor. Değişmiş sanırım. Her halka arz güven vermiyor ama 5 tane lot vermek nedir ya :KK53:Ben de sasa, şişe, froto bu üçü var uzun vadeli olarak ama aylardır düşüşteler :)
Toplu almadiyda ekleme yapmak icin firsat işte 😉😇
Aynen limit koydular

Merhaba hanımlar
büyük bir firmada borsa danışmanıyım
teknik analiz hedef stop direnç destek kısa uzun vadede hedef bütün sorularınızı sorabilirsiniz her zaman yardımcı olamaya çalışırım bıst30 ve bıst100 teknik analizini yaparım

Gercek bir borsa danışmanı bunun yasak olduğunu yakalanınca ciddi ceza alacağını bilir.

Merhaba hanımlar
teknik analiz hedef stop direnç destek kısa uzun vadede hedef bütün sorularınızı sorabilirsiniz her zaman yardımcı olamaya çalışırım bıst30 ve bıst100 teknik analizini yaparım
Merhaba kauura bakmayin insan boyle durumda biraz suphelenebiliyor ve cekiniyor.
Siz anladigim kadariyla , hisselerin destek ve direncleri konusunda yardimci olmaya calisiyorsunuz.
Tesekkur ederiz oyleyse. Hosgeldiniz

Merhaba hanımlar
engin bilgilerinizi yatırım tavsiyesi olmadan bekleriz

Back