- 12 Nisan 2012
- 4.582
- 6.896
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #2.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani hic yoktan iyidir. Zaten arastirirken twiterdan ayri , youtubedan ayri arastiriyorum. Hisselerimi ona gore belirliyorumAma tabi thy'de terste kalmak var spek kumar hissesinde terste kalmak var ikisi bambaşka, adama tavancı sahtekar muamelesi çekmeyim şimdi :)) ben de takip ediyorum allah gani gani razı olsun
Bekleteyim diyordum ama sattim ben ya. Elimdeki hisselere ekleme yaptımElinde Tab gıda olan varmı bekleyecektim ama eksi hep bu
Benim 8 lot var elimde.eşim beklet dustukce al kagıt degerli diyor ama bekledikçe dusuyor yahuElinde Tab gıda olan varmı bekleyecektim ama eksi hep bu
Bende çıkar diye bekliyorım ama satınca pişman olurum dedim şimdi satmadıkca pişman olmaya başladımBekleteyim diyordum ama sattim ben ya. Elimdeki hisselere ekleme yaptım
Ay düştükçe düşüyor ya nezaman toparlar bu satsam pişman olurum diye bekliyorım.Ama bekledikçe karda eriyor valla bilemedimBenim 8 lot var elimde.eşim beklet dustukce al kagıt degerli diyor ama bekledikçe dusuyor yahu
Senin kaç lotun var eşim ısrarla satma hatta dustukce al diyor.okulda birkaç arkadas da yukselecegını söyluyor.ben kendi adıma beklemeye karar verdimAy düştükçe düşüyor ya nezaman toparlar bu satsam pişman olurum diye bekliyorım.Ama bekledikçe karda eriyor valla bilemedim
Eheh uzun sure bakmayacaktim ama x ten ve youtubedan takip ettigim icin borsanin topladigini gordum.Fistiklicikileta en son kapatmıştın ekranı, hala bakmıyor musun
Tab cabuk bozar denilmisti .baska birisisi de pahali arz edilmis ,demisti.Ay düştükçe düşme ya nezaman toparlar bu satsam pişman oldum diye bekliyorum.Ama bekledimçe karda eriyor valla bilemedim
Tahmin etmiştim inşallah toparlanırız bakalımEheh uzun sure bakmayacaktim ama x ten ve youtubedan takip ettigim icin borsanin topladigini gordum.
Yankislikla yolladim hemen
Girdim baktim ,toparladi biraz hisselerim.
Ins dusmez bir daha. Yil sonu yon yukari diyorlsr bakalim