• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Screenshot_20231104_080907_X.jpg

Ama tabi thy'de terste kalmak var spek kumar hissesinde terste kalmak var ikisi bambaşka, adama tavancı sahtekar muamelesi çekmeyim şimdi :)) ben de takip ediyorum allah gani gani razı olsun :KK70:
Yani hic yoktan iyidir. Zaten arastirirken twiterdan ayri , youtubedan ayri arastiriyorum. Hisselerimi ona gore belirliyorum😊
Bu yuzden sepet en mantiklisi zaten. Thy cikmasa digerleri cikar.

Hava yolları yorumları hep iyi anlatıyorlar Pegasus THY tav çelebi hepsinin yorumları gelecek vadediyor. Tav dan iyi kazandım aslında ama artık girmiyorum nedense

Burada yerini alayım :) 1 SiSE, 1 TUPRAS, 1 EREGLİ, 8 İHLAS ile ufak bir giriş yaptım borsaya :) tabii bir de halka arzlara katılıyorum. Hepimizin sepeti bereketli olsun 😍

Fistiklicikileta Fistiklicikileta en son kapatmıştın ekranı, hala bakmıyor musun 😂
Eheh uzun sure bakmayacaktim ama x ten ve youtubedan takip ettigim icin borsanin topladigini gordum.
Yankislikla yolladim hemen🤭

Girdim baktim ,toparladi biraz hisselerim.
Ins dusmez bir daha. Yil sonu yon yukari diyorlsr bakalim

Arkadaslar boyle dususler, hisse degisimleri icin ideal diyorlar.
Dun yazacaktim hep hata verdi. Hatta Tuncay turşucu da video da anlatmis. Onu da paylasacaktim, unuttum sonra.
Kotu hisseden hizli gidebilecek hisselere gecis icin.

Back