- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #2.621
hafif düşmeler olabilir dikkatli olup kademeli alım yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Satabilmen için birilerinin almak için emir girmesi gerek.Ben de halka arzdan alıp biriktiriyorum ama tavandan satma vs diyorlar onu anlayamadım bir türlü. Reedr almıştım 400 oldu satmak istedim izin vermedi şimdi 300lerde neden satamadım bilgisi olan söyleyebilir mi
Borls da düşüşte şu andaDofer ve MEKAG halka arzlari da sattım. BORLS 'u da unutmuştum, kaldı artık. Dursun öyle...
Sahip olduğun hisse fiyatı su an 80 TL diyelim, sen 90 tl'dan satış veriyorsan o an satamaman normal. 90 TL'ya ulaşmasını beklemen lazım.Bunun bi süresi ya da yöntemi var mı sürekli satmayı mı denemem gerekiyor? Ara ara satış talebi yapacağım tutarsa satılacak o zaman doğru mu anladım :) yoksa benim de emir vermem mi gerekiyor
Onun varlığını unutmuşum, epey düşmüş. Ben de satmadan kalsın bakalım dedim. Nihayetinde atla deve değil.Borls da düşüşte şu anda
Yedek akce yoksa, akıl sağlığı için ekran kapatmak en doğrusu. İyi yapıyorsun.Şu iki gündür hiç girip bakmıyorum durumlara, bi hevessizlik sardı beni
Aslında kendimce bi düzenim vardı biraz borsa biraz fiziki altınla ilerliyorum. Altın için ayırdığım bi miktar para var ama bu ayırdığım bütçeyle borsadaki düşüşleri mi değerlendirmeliyim yoksa düzenimi bozmadan altın mı almalıyım karar veremediğim için hiçbi şey yapmıyorumYedek akce yoksa, akıl sağlığı için ekran kapatmak en doğrusu. İyi yapıyorsun.
Ben de döviz+altın+hisse olarak gidiyorum. Dövizi y.disi gezisi falan denk gelir diye Euro olarak biriktiriyorum. Hisse ve altını ise hangisi ucuzsa...Aslında kendimce bi düzenim vardı biraz borsa biraz fiziki altınla ilerliyorum. Altın için ayırdığım bi miktar para var ama bu ayırdığım bütçeyle borsadaki düşüşleri mi değerlendirmeliyim yoksa düzenimi bozmadan altın mı almalıyım karar veremediğim için hiçbi şey yapmıyorum
Ben de bu üçüyle başladım ama baktım ki para harcamayı unutuyorum. Elime ne geçse bu üçünden birine yapıştırıyorum. Biraz stres yaptı bende üçüne yetişmeye çalışmak o yüzden Birisinden vazgeçirdim kendimi o da döviz olduBen de döviz+altın+hisse olarak gidiyorum. Dövizi y.disi gezisi falan denk gelir diye Euro olarak biriktiriyorum. Hisse ve altını ise hangisi ucuzsa...
Yeni halka arzlar bir sure ,gun icerisinde gorecegi en yuksek fiyat yani tavandan islem goruyor.Ben de halka arzdan alıp biriktiriyorum ama tavandan satma vs diyorlar onu anlayamadım bir türlü. Reedr almıştım 400 oldu satmak istedim izin vermedi şimdi 300lerde neden satamadım bilgisi olan söyleyebilir mi
Bende doferi elden cikardim.mekag duruyor.eskilerden de hatsan beklemede.Dofer ve MEKAG halka arzlari da sattım. BORLS 'u da unutmuştum, kaldı artık. Dursun öyle...
Çok teşekkür ederimSahip olduğun hisse fiyatı su an 80 TL diyelim, sen 90 tl'dan satış veriyorsan o an satamaman normal. 90 TL'ya ulaşmasını beklemen lazım.
80 'dan satış yapman için de o fiyata almak isteyen olması lazım.
Olduğu anda gider.
Çok teşekkür ederimYeni halka arzlar bir sure ,gun icerisinde gorecegi en yuksek fiyat yani tavandan islem goruyor.
3 , 5 belki 7 10 gun tavan yapiyor hergun.
Senin bunu ne zaman bozagini takip etmen lazim.
X te mesela #mekag yazarsan ,tavan da kac kisi bekliyor paylasiyorlar.
yada dususe gectiyse en dusuk fiyst tabanda bekleyen kisi sayisi yaziyor.
Biraz youtube dan falan bak istersen nasil slinir veya satilir. Daha guzel anlatirlar
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Bu lotları az veren halk arzlar oluyor ya 5 6 gibi sonradan ekleme yapıyor musunuz? Lot az olunca karı da çok olmuyor :/Yeni halka arzlar bir sure ,gun icerisinde gorecegi en yuksek fiyat yani tavandan islem goruyor.
3 , 5 belki 7 10 gun tavan yapiyor hergun.
Senin bunu ne zaman bozagini takip etmen lazim.
X te mesela #mekag yazarsan ,tavan da kac kisi bekliyor paylasiyorlar.
yada dususe gectiyse en dusuk fiyst tabanda bekleyen kisi sayisi yaziyor.
Biraz youtube dan falan bak istersen nasil slinir veya satilir. Daha guzel anlatirlar