• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Bunun bi süresi ya da yöntemi var mı sürekli satmayı mı denemem gerekiyor? Ara ara satış talebi yapacağım tutarsa satılacak o zaman doğru mu anladım :) yoksa benim de emir vermem mi gerekiyor

Bunun bi süresi ya da yöntemi var mı sürekli satmayı mı denemem gerekiyor? Ara ara satış talebi yapacağım tutarsa satılacak o zaman doğru mu anladım :) yoksa benim de emir vermem mi gerekiyor
Sahip olduğun hisse fiyatı su an 80 TL diyelim, sen 90 tl'dan satış veriyorsan o an satamaman normal. 90 TL'ya ulaşmasını beklemen lazım.

80 'dan satış yapman için de o fiyata almak isteyen olması lazım.

Olduğu anda gider.

Yedek akce yoksa, akıl sağlığı için ekran kapatmak en doğrusu. İyi yapıyorsun. 😊
Aslında kendimce bi düzenim vardı biraz borsa biraz fiziki altınla ilerliyorum. Altın için ayırdığım bi miktar para var ama bu ayırdığım bütçeyle borsadaki düşüşleri mi değerlendirmeliyim yoksa düzenimi bozmadan altın mı almalıyım karar veremediğim için hiçbi şey yapmıyorum 😂

Aslında kendimce bi düzenim vardı biraz borsa biraz fiziki altınla ilerliyorum. Altın için ayırdığım bi miktar para var ama bu ayırdığım bütçeyle borsadaki düşüşleri mi değerlendirmeliyim yoksa düzenimi bozmadan altın mı almalıyım karar veremediğim için hiçbi şey yapmıyorum 😂
Ben de döviz+altın+hisse olarak gidiyorum. Dövizi y.disi gezisi falan denk gelir diye Euro olarak biriktiriyorum. Hisse ve altını ise hangisi ucuzsa...

Ben de döviz+altın+hisse olarak gidiyorum. Dövizi y.disi gezisi falan denk gelir diye Euro olarak biriktiriyorum. Hisse ve altını ise hangisi ucuzsa...
Ben de bu üçüyle başladım ama baktım ki para harcamayı unutuyorum. Elime ne geçse bu üçünden birine yapıştırıyorum. Biraz stres yaptı bende üçüne yetişmeye çalışmak o yüzden Birisinden vazgeçirdim kendimi o da döviz oldu 😂

Ben de halka arzdan alıp biriktiriyorum ama tavandan satma vs diyorlar onu anlayamadım bir türlü. Reedr almıştım 400 oldu satmak istedim izin vermedi şimdi 300lerde neden satamadım bilgisi olan söyleyebilir mi 😄
Yeni halka arzlar bir sure ,gun icerisinde gorecegi en yuksek fiyat yani tavandan islem goruyor.
3 , 5 belki 7 10 gun tavan yapiyor hergun.
Senin bunu ne zaman bozagini takip etmen lazim.
X te mesela #mekag yazarsan ,tavan da kac kisi bekliyor paylasiyorlar.
yada dususe gectiyse en dusuk fiyst tabanda bekleyen kisi sayisi yaziyor.
Biraz youtube dan falan bak istersen nasil slinir veya satilir. Daha guzel anlatirlar

Sahip olduğun hisse fiyatı su an 80 TL diyelim, sen 90 tl'dan satış veriyorsan o an satamaman normal. 90 TL'ya ulaşmasını beklemen lazım.

80 'dan satış yapman için de o fiyata almak isteyen olması lazım.

Olduğu anda gider.
Çok teşekkür ederim ☺️

Yeni halka arzlar bir sure ,gun icerisinde gorecegi en yuksek fiyat yani tavandan islem goruyor.
Biraz youtube dan falan bak istersen nasil slinir veya satilir. Daha guzel anlatirlar
Çok teşekkür ederim ☺️

Dün borlease ile şu an adını unuttuğum bir halka arzı elden çıkardım 😁 Hatsan ve Tarkim'i çıkarmayı düşünmüyorum uzun vadede ama gyo olanları filan zaman içinde eleyeceğim. Bunlardan gelen parayla sigorta eksik kaldı diye ANSGR ile TURSG aldım, bugün portföyde nadir yükselişte olanlar oldular 😄

Borsa halen ana akım düşüş trendinde olsa da genel sinyaller olumlu görünüyor bana. Pazartesi yükselse de biraz, haftaya iyi devam etsek süper olacak.

Bu arada başka birşey almak için sattığım ELITE ve YAPR çok içime battı. Her ikisi de bilhassa YAPRK benden sonra iyi yükseldi ama olay yükselmesi değil. Bu firmaları seviyordum, ilk düşüşlerinde tekrar alıp bırakmayacağım inş 🤤

Bu lotları az veren halk arzlar oluyor ya 5 6 gibi sonradan ekleme yapıyor musunuz? Lot az olunca karı da çok olmuyor :/

Back