- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.641
Yakin zamanda katilim cogalinca boyle oldu. Iyi halka arzsa ekleme yaparim degilse eklemem genelde.Bu lotları az veren halk arzlar oluyor ya 5 6 gibi sonradan ekleme yapıyor musunuz? Lot az olunca karı da çok olmuyor :/
Aynen düşmesini bekliyorum önceden geceden emir verirdim kabul ediyordu şimdi akşam 17.30 ile 10.45 arası 1000 tl emir iletebilirsiniz yazıyor. Değişmiş sanırım. Her halka arz güven vermiyor ama 5 tane lot vermek nedir yaYakin zamanda katilim cogalinca boyle oldu. Iyi halka arzsa ekleme yaparim degilse eklemem genelde.
Cok ciktiysa ,geri cekilme olabiliyor orada eklerim.
Toplu almadiyda ekleme yapmak icin firsat işteAynen düşmesini bekliyorum önceden geceden emir verirdim kabul ediyordu şimdi akşam 17.30 ile 10.45 arası 1000 tl emir iletebilirsiniz yazıyor. Değişmiş sanırım. Her halka arz güven vermiyor ama 5 tane lot vermek nedir yaBen de sasa, şişe, froto bu üçü var uzun vadeli olarak ama aylardır düşüşteler :)
Ücretsiz de miMerhaba hanımlar
büyük bir firmada borsa danışmanıyım
teknik analiz hedef stop direnç destek kısa uzun vadede hedef bütün sorularınızı sorabilirsiniz her zaman yardımcı olamaya çalışırım bıst30 ve bıst100 teknik analizini yaparım
Merhaba hanımlar
teknik analiz hedef stop direnç destek kısa uzun vadede hedef bütün sorularınızı sorabilirsiniz her zaman yardımcı olamaya çalışırım bıst30 ve bıst100 teknik analizini yaparım
SPK lisansım var araştırın birazGercek bir borsa danışmanı bunun yasak olduğunu yakalanınca ciddi ceza alacağını bilir.
Tabiki Borsayla ilgilenen kadınları gördükçe mutlu oluyorum bende anladığım bildiğim kadarıyla yardımcı olurum inşallahÜcretsiz de mi
Yanlislik varmis, normalde degilGoogle de dolar 24.05 gösteriyor bilen var mi
Valla şimdi gördüm şaşırdım Google sistemi yanlışlık var diyorlar ama yarın sabah güne nasıl başlarız bilemedimYanlislik varmis, normalde degil
Merhaba kauura bakmayin insan boyle durumda biraz suphelenebiliyor ve cekiniyor.Merhaba hanımlar
engin bilgilerinizi yatırım tavsiyesi olmadan beklerizMerhaba hanımlar
çimento sektörü hakkında ne düşünüyorsun?Tabiki Borsayla ilgilenen kadınları gördükçe mutlu oluyorum bende anladığım bildiğim kadarıyla yardımcı olurum inşallah
bereketli olsunGünaydın borsanı gülleriSabah çimsa aldım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?