Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Birde şunu unutmayın asıl kazanç kaldirac tarafinda doner. Dün elindeki spot malı satan balina bide düşüş islem açtı kazancı katlandı.

Yekta benim büyük yatiririmim altın. Borsaya ufak tefek paralarla girdim güzel kâr ettim orası ayrı ama hala eşimle ortak altın birikimi yapıyoruz. Böyle öngürelemeyen olaylar (savaş vs) olunca borsa tepetaklak oluyor. Para miktarın fazlaysa bölüp yarısına altın alabilirsin
Ben şuan bekleyeceğim hisse alım satım yapmayacağım

altınada borsadan girdim.kalan paralarla atarım hisse alır gibi dedim.iki gündür ara ara girip baktım öyle boş boş

Akşam borsa kapanmadan doas ve kontrolmatik almak için beklemedeyim Haftaya alacaktım ama bekleyecek sabrım yok ytd.
bende tüpraşı bekliyorum.istediğim seviyeye gelmedi. daha düşmezse kapanmadan 135 seviyesinde bikaç tane alacağım kalanını haftaya gidişata göre ekleyeceğim

Son düzenleme:
bende tüpraşı bekliyorum.istediğim seviyeye gelmedi. aha düşmezse kapanmadan 135 seviyesinde bikaç tane alacağım kalanını haftaya gidişata göre ekleyeceğim
Kotu bir haber akisi gelmezse ,neredeyse tum hisselerim yukari yonlu devam edecek gibi gozukuyor. Macd ye gore.
O yuzden risk alarak degisim yapiyorum. Beklemeyi goze aliyorum zaten satmiyorum

Portföyde hava yolu yok benim Thy ve pegasus arasında kaldımfiyatı düşük olanı seçeceğim gibi
thyo nun temel anz bi tık daha iyi gibi.yinede karşılaştır.pegasusta baya iyi düştü.ytd.bende ikiside varben arada kalacağıma siz birbirinize rakip olun , kim daha az kazandırırsa onu satarım ,portföyümden mahrum olursunuz dedimrakabet iyi gidiyor şimdilikkana kan dişe diş

kesinlikle katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…