• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Tüpraş askimmm😍❤️
Üç yıl önce 70-75 aralığında toplu alım yaptım. Sonra 650 liraları gördü. Yetti mi? Oradan 6'ya bölündü. Sonra 60 TL gibi yeni bir başlangıç yaptı, su an 155+ ve geldi temettü. Nasıl sevmem seni nasıl! 🥰🥰
Tüpraş candir gerisi heyecan

Froto epeydir eksideydi, bugün tavan yaptı ben de karımı alıp çıktım sonra tekrar girdim😂 zira uzun vadede tutuyorum bunu. 800₺lerden 934₺.ye geldi, uzun vadede 1300₺ olunca satmayı düşünüyorum 🤓 Bu ay içinde temettü verecek bir de...YTD
Havacılıklardan TAVHL de baya yükseldi bugün.
Kışa girmemiz sebebiyle biraz da gıda toplamamız lazım düşüncesindeyim. Fiyatı düşünce bimas aldım bugün.
Temettuyle bende bim aldim..doasi bekledim.ama neredeyse %4 yukseldi.alim firsati varken alamadim.tek tek ekliyorum bende.
Havacilikta thyo var elimde. Gecen pgs dusunce bikac tane aldim kisa vade icin.sıkintili.sanirim anadolu j halka arz olacakmis ondan dolayi dusus varmis ama bilemedim yinede.thyo ederinin cok altinda kaldi ama analistler anca bu fiyat diyorlar anlamasim gitti.mahvettiler.anca toparliyor kendini.

Tüpraş askimmm😍❤️
Üç yıl önce 70-75 aralığında toplu alım yaptım. Sonra 650 liraları gördü. Yetti mi? Oradan 6'ya bölündü. Sonra 60 TL gibi yeni bir başlangıç yaptı, su an 155+ ve geldi temettü. Nasıl sevmem seni nasıl! 🥰🥰
Ben bunsene yaptim toplu alim.gercekten tek tek almaktan daha iyi geldi.aldim biraktim hedef lotumu.no stres.toplu olunca kuruş bile yukselse guzel kar elde ediliyor

Temettuyle bende bim aldim..doasi bekledim.ama neredeyse %4 yukseldi.alim firsati varken alamadim.tek tek ekliyorum bende.
Havacilikta thyo var elimde. Gecen pgs dusunce bikac tane aldim kisa vade icin.sıkintili.sanirim anadolu j halka arz olacakmis ondan dolayi dusus varmis ama bilemedim yinede.thyo ederinin cok altinda kaldi ama analistler anca bu fiyat diyorlar anlamasim gitti.mahvettiler.anca toparliyor kendini.
Havacılıkta birkaç uzman da en iyisi thyao diyordu. Benim gönlüm mesela TAVHL ve pegasusta 😁 ama uzun vadede thyao ile tavhl kesin tutacağım. Thyao büyüklüğü nedeniyle ağır abilik yapıyor yavaş hareket edip biraz bezdiriyor ama çok da güvenilir bir firma.

Bu arada otomotiv sektöründen ilginç sonuçlar geliyor. Yeni haber kredilerdeki faiz artışı yüzünden birçok marka yeni kampanyalar yaptı. Kimi fiyatı 100.000-200.000 düşürdü, kimi 3 ayda teslim için ek ödeme isterken 3 saatte teslim eder oldu😂 Bu tip haberler yüzünden otomotivlerde düşüş beklenecekken, 2022 yılı rakamlarına göre çok iyi yükselişler var. Elektrikli araç teslimleri de yıl sonuna doğru hızlanmış, Togg, Cherry ve Tesla üreticileri harıl harıl çalışıyor demek ☺ Çinli en büyük üretici BYD de Eylül ayında Türkiye piyasasına giriş yapmıştı.

Havacılıkta birkaç uzman da en iyisi thyao diyordu. Benim gönlüm mesela TAVHL ve pegasusta 😁 ama uzun vadede thyao ile tavhl kesin tutacağım. Thyao büyüklüğü nedeniyle ağır abilik yapıyor yavaş hareket edip biraz bezdiriyor ama çok da güvenilir bir firma.

Bu arada otomotiv sektöründen ilginç sonuçlar geliyor. Yeni haber kredilerdeki faiz artışı yüzünden birçok marka yeni kampanyalar yaptı. Kimi fiyatı 100.000-200.000 düşürdü, kimi 3 ayda teslim için ek ödeme isterken 3 saatte teslim eder oldu😂 Bu tip haberler yüzünden otomotivlerde düşüş beklenecekken, 2022 yılı rakamlarına göre çok iyi yükselişler var. Elektrikli araç teslimleri de yıl sonuna doğru hızlanmış, Togg, Cherry ve Tesla üreticileri harıl harıl çalışıyor demek ☺ Çinli en büyük üretici BYD de Eylül ayında Türkiye piyasasına giriş yapmıştı.
Son ceyrek sonrasi otomotiv hisselerinde yavaslama bekleniyor😊

Doğru yerdeyim... biri Allah aşkına anlatabilir mi şu olayı bana da ya
Profil mesajini gormustum , gel diye cagiracaktim. Gelmissin ,hosgelmissin😊
Oyle basit degil aslinda .
Insan hic bilmeyince ,her sey yabanci geliyor.
Kisaca halka acik sirketlere ortak olmak diyelim.
Ornegin ,bim sirketinin hisselerinden en az 1 adet olarak bile alabiliyorsun.
Burada onemli olan , karlari iyi olan sirketi secmek

Profil mesajini gormustum , gel diye cagiracaktim. Gelmissin ,hosgelmissin😊
Oyle basit degil aslinda .
Insan hic bilmeyince ,her sey yabanci geliyor.
Kisaca halka acik sirketlere ortak olmak diyelim.
Ornegin ,bim sirketinin hisselerinden en az 1 adet olarak bile alabiliyorsun.
Burada onemli olan , karlari iyi olan sirketi secmek
Yaa evet o kadar yabancıyım ki şuan

Back