- 22 Eylül 2023
- 134
- 165
- 18
- 33
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.081
Zoren beni biraz yordu ya orta uzun vqdede 7-8 olur diyordum ama kagit 5in ustunde tutunamiyorGwindi 20 kusurlerde alip kisa vadede 32 lere gelince elden cikarmistim.guzel bir gidisati var 31lerden tekrar topladim suan orta vadem gibi duruyor gidisata gore fikrim degisirmi bilmiyorum.zorene karşi boş degilim ama mesafeliyim.migros zaten soylemeye gerek yok iyidir .her sektorden tek hisseyle devam etmeye calisiyorum ben.
Tat gida iyi ,ekgyo da iyi . Ama ben gyo sevmiyorum .merhaba ben de bayadır tatgıda ve ekgyo var sizce ne yapmalıyım
Elimde eksun var ve ozsubu takib ediyorum.Gida sektorunde arastirma yapan varmi.ben pek ic acici bisey bulamadim.portfoyume gida eklemesi yapmak istiyorum kararsizim
Teknik analiz biliyor musunuz?Bi ara emlak konutut biriktirdim ama gidim gidim bir ileri iki geri gitti.şişe gibi elektrik alamayinca cikarmistim listemden.simdi grafigine baktim sirasiyla 9,11,13 gibi gozukuyor tabi kac vakte kadardir bilemem
Gyo bana da guven vermiyorTat gida iyi ,ekgyo da iyi . Ama ben gyo sevmiyorum .
Elimde eksun var ve ozsubu takib ediyorum.
Ekgyo iyi hisse eder 13 ciavrlariymis sanirim. Yil sonu o fiyati görebilir.Gyo bana da guven vermiyor
Adra gyo da satasım var kac tavan yapar bilemiyorum
Al sat tavsiyesi araci kurumlar veriyor sanirim. X te de bulabilirsiniz. Ama bana gore bilmeden cok riskli ve getirisi yok.keşke günlük al sat taysıyeler olsa , benım borsada cok yukseklerde gozum yok da sabrım da yok maalesef :)
not alayımTat gida iyi ,ekgyo da iyi . Ama ben gyo sevmiyorum .
Elimde eksun var ve ozsubu takib ediyorum.
borsa ciddi bir iş bence rastgele yapılacak bir şey değilki.sonuçta emek emek kazandığımız parayı yatırıyoruz.tekniz analiz öğreniyorum.bununla ilgili eğitimler var.ücretli -ücretsiz. youtube bence bu konuda okyanusTeknik analiz biliyor musunuz?
Bana da ogretsenize allah icin
Rusyada trene binmis gibi hissediyorum okuma yazmam yok rastgele yukari gider diye aldim nereye gider allah kerim
hiç bişey bilmiyorsan sağlam büyük şirketlere ortak ol.keşke günlük al sat taysıyeler olsa , benım borsada cok yukseklerde gozum yok da sabrım da yok maalesef :)
iyi biriktirmişBugun bır bayanla yan yana standda bırsey beklıyorduk . Bayan telefonunda hısselere bakıyordu
Hısse olunca bı gozum kaydı baktım
Maşallah toplamda 1 milyon 280 bin küsür birsürü hıssede parası vardı
Bi dönüp soracaktım hisse tavsıyenız varmı dıye
Gıdada yayla sanırım şu anda iyi.tukas takibimdeydi ancak pek iç açıcı değilGida sektorunde arastirma yapan varmi.ben pek ic acici bisey bulamadim.portfoyume gida eklemesi yapmak istiyorum kararsizim
Tukas iyi ama patronu dusunduruyor.Gıdada yayla sanırım şu anda iyi.tukas takibimdeydi ancak pek iç açıcı değil
Afyon çimento hakkında ne düşünüyorsunuz
Hisseler dussede yon yukari diye dusunuyorum ama cok celiskide birakiyor gercektenBist100 ne kadar hareketliydi bugün ya sabah güldürdü şimdi yokuş aşağı iniyor
Tahtacisi iyi değil diyorlar o yüzden cesaret edemedimTukas iyi ama patronu dusunduruyor.
Afyon bilmiyorum
Tahtacisi iyi değil diyorlar o yüzden cesaret edemedim
Afyon cimento geçen hafta 8 lerdeydi dün baktim 14 olmuş hemen ekledim yüzde 9 filan yine arttı bakalım seyri ne olacak
Ama bugün gerçekten BIST100 ters köşe yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?