Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Her bedelsiz, temettü den sonra mutlaka bölünme oluyor değil mi?

Hayirli olsun

Çok şaşkınım bu kadar erken çıkmasını beklemiyordum 140lara düşer sonra çıkar diyordum yükseldi gitti Çıkınca sattım başka hisse aldım
Ah ah cok iyi hisse , ben yukardan satip ,asagidan alamam diye satmiyorum bile hisselerimi.
Miatk cok cikti kisa surede . 10 lotcuk zor sattim. Ben sattim dustu . Erken satan cok olmus.

Ah ah cok iyi hisse , ben yukardan satip ,asagidan alamam diye satmiyorum bile hisselerimi.
Miatk cok cikti kisa surede . 10 lotcuk zor sattim. Ben sattim dustu . Erken satan cok olmus.
Biraz oynak bir hisse, gunluk haftalık alıp sattığım için eksi görmek ve uzun beklemek biraz canımı sıkıyor o yüzden eğer tekrar düşerse onu eşime aldırıp 290 lara çıkmasını bekleyeceğim
Tupras aldım, bugünde baska hisselerden eklemeler yapacağım bakalım

Merhaba arkadaşlar ben gıpta hisselerimi sattim tavan bozdu.izenr de de artıyi gördüm sattim.acele mi ettim galiba :)zamanla öğreneceğim.simdi hedefimde Tukaş var kaç gündür hep ekside.taten de de hala eksideyim malesef

Vayy hisseler nasil cikiyor. 6700 gelecek birisi vardi, zaten takip etmiyordum ,daha da etmem
Nakitte kalan oldu mu?
Zararlar cikti mi?
Ben thyo da nakite cikmistim.alis maliyetimin altinda toparladim son kurusuma kadar.200 ler gelebilir diyenler vardi 227 din altina dusmedikce artik sıkıntı yok gibi.doas ekledim bugun biraz yukardan aldim bikac gun once daha dusuktu ama biraz tutacam bakalim.guzelde temettusu var.halka arzlarla cimsa ve doasi beslemeyi dusunuyorum bakalim ya nasip

Ben de doasa ekleme yaptimcimsayi sabit biraktim.

Merhaba kizlar kısa bir süre önce halka arzlarla borsaya girdim su an elimde aselsan, bizim, gwind, kmpur, prkab, migros, şişecam, zoren, dardanel var
Hicbir sey bilmeden körlemesine alım satım yapiyorum
Al sat sinyallerini okumaya calisiyorum ama cok karisik geliyor

Burda tek sevmediğim dardanel oldu . Geçen sene 3.60 lardan 6 lira anca gelebildi . Takip ediyorum ama almıyorum.

merhaba ben de bayadır tatgıda ve ekgyo var sizce ne yapmalıyım
Bi ara emlak konutut biriktirdim ama gidim gidim bir ileri iki geri gitti.şişe gibi elektrik alamayinca cikarmistim listemden.simdi grafigine baktim sirasiyla 9,11,13 gibi gozukuyor tabi kac vakte kadardir bilemem

Son düzenleme:
Gwindi 20 kusurlerde alip kisa vadede 32 lere gelince elden cikarmistim.guzel bir gidisati var 31lerden tekrar topladim suan orta vadem gibi duruyor gidisata gore fikrim degisirmi bilmiyorum.zorene karşi boş degilim ama mesafeliyim.migros zaten soylemeye gerek yok iyidir .her sektorden tek hisseyle devam etmeye calisiyorum ben.

Dyo boya yükseklişte gözüküyordu aldım siftah amaçlı sadece 3 tane yanlış mı yaptım düşer mi fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…