Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Halka arzdan hisse alıcam ilk kez, simit sarayı yarın açılacak gözüküyor ama talep yapamaz mıyım şimdi? Garanti mobil kullanıyorum, nasıl yapmam lazım oradan halka arza girip seçiyorum olmuyor..

Halka arzdan hisse alıcam ilk kez, simit sarayı yarın açılacak gözüküyor ama talep yapamaz mıyım şimdi? Garanti mobil kullanıyorum, nasıl yapmam lazım oradan halka arza girip seçiyorum olmuyor..
Simdi olmaz saatleri oluyor. Suan bilmiyorum ama 10.30 ile 17.00 arasi olabilir. Siz 11 de basvurun

Ben de en az o kadar zarardayim. Ama dusus bdkleniyordu. Erken satsaydim da ayni sekilde zararda olurdum. Cok daha erken cikan arkadaslarim oldu.
Gecici bir surec ,uzuluyorsan fiyatlara bakma.
Elinde hangi hisseler var?
Yok aslında üzülmek değil ben al unut yapıyorum açıkçası ama göz görünce zararı dile vuruyor işte Bende HUNER-SASA-AKSUE ve CANTE var arada halka arzlara katılıyorum işte. Yarın biraz daha sasa alayım diyorum 100 lot kadar fiyatları umursamadan para oldukça alıyorum.

Cimsa alınırmı acep şuan çokmu geç

Halka arzdan hisse alayım dedim siftah olsun diye. Limitiniz/bakiyeniz yeterli değil dedi durdu. Bakiyem vardı halbuki, sadece 2 tane alabildim. Hep böyle mi oluyor, ben mi bişeyi yanlış yaptım

Portfoyumu 3'e boldum
Uzun,orta ve kisa
Kisa vadeleri genellikle elimin altina kaynak olusturmak icin koyuyorum.bazen uzun vadeler dusuveriyor nakit olmayinca kisa vadelerimi gozden cikariyorum ve uzun vadelerime ekleme yapiyorum.elimde cok fazla hisse tutmamaya calisiyorum takibi zor ve karmasik olabiliyor.uzun vadem 4, orta vadem 3 ve kisa vademin sayisi degisebiliyor.halkq arzlari kisa vade hisselerim arasinda sayiyorum köklu bir sirket degilse.alim yaparken mutlaka teknik bakiyorum.uzmanlari dinliyorum.tavan_taban,destek-direnc seviylerine bakiyorum.şuan icin gozbebeklerim tupras,thyo,cimsa,bim

Son düzenleme:
Ve Ege gübre de %600 bedelsiz vereceğini açıkladı. Yavrulayan ve temettü veren hisseleri çok seviyorum.

Cimsa f/k ve p/d bakıldığında hala ucuz sayilabilir. Düzenli olarak aylık alımlarımda her seviyeden alıyorum.

Portföyüme bir hisse daha katacak olsam bu enjsa olur. O da çok çok ucuz kaldı. Kendisini takip ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…