- 12 Nisan 2012
- 4.590
- 6.915
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.041
He azsa onemli degil. Yani cok tavan tavan gittigi icin dususu de ayni sekilde oluyor. Alimlar geldigi zaman demek istedim. Ama ben takip etmiyorum o hisseleriÇok değil zaten deneme amaçlı 2 3 lot almıştım artıyi gördüğüm zaman satacagim
Beni üzecek rakamlar değil.enerji hisseleri gelecek vaad ediyor deniyor.biraz da o yuzden takip ediyordum.He azsa onemli degil. Yani cok tavan tavan gittigi icin dususu de ayni sekilde oluyor. Alimlar geldigi zaman demek istedim. Ama ben takip etmiyorum o hisseleri
Aynen ediyor tabi ama cok enerji hissesi var.iyi arastirmak lazimBeni üzecek rakamlar değil.enerji hisseleri gelecek vaad ediyor deniyor.biraz da o yuzden takip ediyordum.
Simdi olmaz saatleri oluyor. Suan bilmiyorum ama 10.30 ile 17.00 arasi olabilir. Siz 11 de basvurunHalka arzdan hisse alıcam ilk kez, simit sarayı yarın açılacak gözüküyor ama talep yapamaz mıyım şimdi? Garanti mobil kullanıyorum, nasıl yapmam lazım oradan halka arza girip seçiyorum olmuyor..
Yarin yazicamKızlar tweterda takip ettiğiniz kanallar hangileri
Teşekkür ederimYarin yazicam
Teşekkür ederimSimdi olmaz saatleri oluyor. Suan bilmiyorum ama 10.30 ile 17.00 arasi olabilir. Siz 11 de basvurun
Yok aslında üzülmek değil ben al unut yapıyorum açıkçası ama göz görünce zararı dile vuruyor işteBen de en az o kadar zarardayim. Ama dusus bdkleniyordu. Erken satsaydim da ayni sekilde zararda olurdum. Cok daha erken cikan arkadaslarim oldu.
Gecici bir surec ,uzuluyorsan fiyatlara bakma.
Elinde hangi hisseler var?
Cimsa alınırmı acep şuan çokmu geçSelammm can abla. En guzeli gercekten , uzun vade en guzeli.
Ben artik sektorel gelismelere de bakiyorum. Bir sektor cikiyorsa geneli cikiyor hisselerin cunku
Cimsam benim de var.ben de heyecanla onu bekliyorum. Tupras almak isteyip alamadigim hissecim.
Miatekim var o da bolunecek
Bilmiyorum ama gec gibiCimsa alınırmı acep şuan çokmu geç
Yeni getirdiler hangi banka?Halka arzdan hisse alayım dedim siftah olsun diye. Limitiniz/bakiyeniz yeterli değil dedi durdu. Bakiyem vardı halbuki, sadece 2 tane alabildim. Hep böyle mi oluyor, ben mi bişeyi yanlış yaptım
Cimsa 239 seviylerine dusmustui oralar guzel alim noktalariydi.hedef fiyatlarina bir bak istersen.ona gore karar verCimsa alınırmı acep şuan çokmu geç
Çok şaşkınım bu kadar erken çıkmasını beklemiyordum 140lara düşer sonra çıkar diyordum yükseldi gittiYeotk tavan . Hissesi olan arkadasin zarari cikmistir sanirim. Ama ben olsam satmam. Ben zaten satmiyorum ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?