- Konu Sahibi EU1
-
tşk ederim canım.dediğin şekillerde de bakıcam.ama hepsinde beklemem gerekiyor.benim sorunum bu sabırsızlık işte.buna çözüm bulmam gerekiyor.bekleyemiyorum.yoksa beklesem çok güzel beklentili hisseler de var.al yat tarzında.ben hayatta yatamam da.alıp yatan var demek ki:))) yabancı kısmı çok ilgimi çekti.bu yabancılardan bize kurtuluş yok mu herşeyimize niye onlar yön veriyor sinir oluyorum ya!!!! neden onların önce haberi oluyor gelişmelerden, nasıl oluyor anlamadım ben bunu.kendi ülkemde 2.sınıf vatandaş muamelesi görüyorum.anlamadım ben bu ülkeyi de endeksini dekafamçokkarıştı
1 ay daha borsaya bakarsam yüzümün alacağı şekil bu -tatlicadiarzu- delikafadulden
kızlar,
borsada yeni ve daha büyük bir düzeltme bekliyor musunuz?
tşk ederim canım.dediğin şekillerde de bakıcam.ama hepsinde beklemem gerekiyor.benim sorunum bu sabırsızlık işte.buna çözüm bulmam gerekiyor.bekleyemiyorum.yoksa beklesem çok güzel beklentili hisseler de var.al yat tarzında.ben hayatta yatamam da.alıp yatan var demek ki:))) yabancı kısmı çok ilgimi çekti.bu yabancılardan bize kurtuluş yok mu herşeyimize niye onlar yön veriyor sinir oluyorum ya!!!! neden onların önce haberi oluyor gelişmelerden, nasıl oluyor anlamadım ben bunu.kendi ülkemde 2.sınıf vatandaş muamelesi görüyorum.anlamadım ben bu ülkeyi de endeksini dekafamçokkarıştı
1 ay daha borsaya bakarsam yüzümün alacağı şekil bu -tatlicadiarzu- delikafadulden
selam kızlar
ben çok meraklı ve gayretli bi insanım borsada işlem yapmayı öğrenmeyi çok isterdik ama pem mümkün olduğunu sanmıyorum etrafımdada hiç böyle insanlar olmadığından öğrenme imkanımda yok( ama bu al yat diye şeyleri bende duydum işte 5 yatır hiç dokunma 5 yıl sonra 15 al gibi.... ama ne kadarı doğru onuda bilmiyorum bilenlere danışmak istedim burda hakkaten aynen böylemi hiç ilgilenmeden olurmu böyle vede kar oranı ne kadardır yatırırken kesin bi bilgi alabilirmiyiz bilen varsa kaça kaç kar getirir merak ettim yardımlarınız için şimdiden teşekkkürler....
zaten canım verilen öğütler; borsaya, halihazırda kullanmadığınız ve ihtiyaç duymayacağınız ve kaybetmeyi göze alabileceğiniz bir parayla girin tarzında.ahhh o günlük 200 300 ü nasıl kazanıyolar bi anlasam zaten :) günlük çok zor.topici okuduysan ben kendimi tabiri caizse parçaladım da başaramadım günlük kazanç sağlamayı.her seferinde kaybettim.şimdi imkb 30 şti lerine ve temettü, bedelsizlere falan odaklancam.
Ben de bu yüzden en başından beri günlükçülüğe karşıyım . Büyük yatırımcı değilsek, tüyo alma şansımız yoksa, o kadar kar hedefleyip eldekini de kaybetmemek için imkb 30 hisseleri diyorum ben. Mesele bi afmas aldım bundan 2 ay önce, sinema sezonu açılıyor mantığıyla aldım, ama kaç tane yeni film girdi vizyona,hissede tık yok. Borsa düşünce 3er 5er düşüyotr ama borsa çıkınca çıkmıyor. Şimdi de en son zarar açıkladı firma,çık işin içinden çıkabilirsen. Belki de normaldir bu gibi bir durum da, ama ben zarar ediyor olduğumu görünce moralim bozuluyor, o yüzden imkb 30 olsun, az olsun, benim olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?