Borsa oynayanlar burayaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar

bir şeyi daha merak ediyorum :) şimdi garanti mesela gün boyu 5,45-5,50 arasında hareket ediyor.gün boyu 5000 lira parayla bu aralıklardan al sat yapsam, aylık olarak yine iyi bir şeyler kazanılabilir.böyle bir şey olur mu?olursa neden herkes böyle yapmıyor?ya da ben mi kendimi uyanık sanıyorum.hepinize çok tşk ler kuzular

Ben bu dediğini iş bankasının yatırım hesabı aracılığıyla yapıyım dedim ama sanırım verdiğim emirlere sıra gelemediği için, bi türlü alır almaz sat emri veremedim hiç. Ama ben de merak ediyorum, başka aracı kurular daha mı hızlı, ya da benim seçtiğim hisselerde mi işlem yoğunluğu çok oluyor da ben yapamadım. Ama mantık olarak olabilmeli, sonuçta günlük borsacılar diye bir şey var. Akşam olduğunda tüm pozisyonlarını kapatıp çorba parasını cebine koyup giden yerimseniben

aynen katılıyorum bazen evdekı hesap çarşıya uymayabiliyor, günlükçüde olsa arkadasın tarıf ettıgı mantıkta yapmıyolar farklı hisselerde al sat yapiyolar genelde

kızlar

bir şeyi daha merak ediyorum :) şimdi garanti mesela gün boyu 5,45-5,50 arasında hareket ediyor.gün boyu 5000 lira parayla bu aralıklardan al sat yapsam, aylık olarak yine iyi bir şeyler kazanılabilir.böyle bir şey olur mu?olursa neden herkes böyle yapmıyor?ya da ben mi kendimi uyanık sanıyorum.hepinize çok tşk ler kuzular

:)))Ah keşke dediğiniz gibi olsa ama malesef,hissenin hep aynı trendde olması zor,o trende ayak uydurmak daha da zor,diyelim ki 5,45ten aldın,5,50den satacaksın kağıdın 5,40,5,35 seviyelerine düşmeyeceğinin garantisi yok+ siz al veya sat emri verdiğinizde sırada kaç kişi kaç lotla sırada,sıradakiler alım mı satım mı yönünde işlem için sırada bunlar çok önemli

Ben bu dediğini iş bankasının yatırım hesabı aracılığıyla yapıyım dedim ama sanırım verdiğim emirlere sıra gelemediği için, bi türlü alır almaz sat emri veremedim hiç. Ama ben de merak ediyorum, başka aracı kurular daha mı hızlı, ya da benim seçtiğim hisselerde mi işlem yoğunluğu çok oluyor da ben yapamadım. Ama mantık olarak olabilmeli, sonuçta günlük borsacılar diye bir şey var. Akşam olduğunda tüm pozisyonlarını kapatıp çorba parasını cebine koyup giden yerimseniben

Merhaba,
siz telefon açıp müşteri temsilcinize al veya sat diyorsunuz anladığım kadarıyla,işlemlerinizi internet üzerinden yapsanız daha hızlı olur,e-broker hizmeti var,yatırım danışmanınızın bu konuda sizi bilgilendirmesini isteyin,paranızın olduğu yer aracı kurumsa eğer e-broker hizmeti sağlayıp sağlamadıklarını öğrenina.s aracı kurum değilde bankaysa,bankalar bu hizmeti vermiyor yanılmıyorsam
e-broker aslında Matriks'in bir hizmetidir ama bu hizmetten müşterilerinin faydalanmasını isteyen bazı aracı kurumlarda Matriks'den destek almakta,isteyen Matriks satın alarak e-broker'ı aracı kuruma bağlı kalmadan kullanabiliyor.Google'a yazarsanız konuyla ilgili bilgiler bulabilirsiniz.

Merhaba,
siz telefon açıp müşteri temsilcinize al veya sat diyorsunuz anladığım kadarıyla,işlemlerinizi internet üzerinden yapsanız daha hızlı olur,e-broker hizmeti var,yatırım danışmanınızın bu konuda sizi bilgilendirmesini isteyin,paranızın olduğu yer aracı kurumsa eğer e-broker hizmeti sağlayıp sağlamadıklarını öğrenina.s aracı kurum değilde bankaysa,bankalar bu hizmeti vermiyor yanılmıyorsam
e-broker aslında Matriks'in bir hizmetidir ama bu hizmetten müşterilerinin faydalanmasını isteyen bazı aracı kurumlarda Matriks'den destek almakta,isteyen Matriks satın alarak e-broker'ı aracı kuruma bağlı kalmadan kullanabiliyor.Google'a yazarsanız konuyla ilgili bilgiler bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim yönelndirme ve tavsiyeleriniz için. kaydirigubbakcemile5 Ben iş bankasının online bankacılığının kullanarak yapıyorum aslında işlermleri, telefonla değil. Yani internet üstünden yapıyorum zaten, ama yine de e broker internet bankacılığından daha mı hızlı olur diyorsunuz, yanlış mı anladım? Öyleyse hemen bi google yapiyim hihoyyyt

Teşekkür ederim yönelndirme ve tavsiyeleriniz için. kaydirigubbakcemile5 Ben iş bankasının online bankacılığının kullanarak yapıyorum aslında işlermleri, telefonla değil. Yani internet üstünden yapıyorum zaten, ama yine de e broker internet bankacılığından daha mı hızlı olur diyorsunuz, yanlış mı anladım? Öyleyse hemen bi google yapiyim hihoyyyt

Valla internet bankacılığı üzerinden hiç alım satım yapmadım,ne desem yanlış olur ama eskiden telefonla işlem yapıyordum ve müşteri temsilcimle görüşmem esnasında almayı veya satmayı düşündüğüm hisse benim istediğim kademeyi çoktan aşmış oluyordu ve bu beni çıldırtıyordu,bir kademenin bile önemli olduğu anlar yaşandığı oluyordu,o yüzden ben e-broker'ı tercih ettim,e-broker'ı açıyorsunuz,alım veya satım yapacaksanız,hangi hisseyse onu girip kaç lot kaçtan işlem yapacağınızı girip bekliyorsunuz,istediğiniz kıvama gelince hemen işlemi yapıyorsunuz,ben seans açılır açılmaz,hemen hazırlığımı yapar beklerim,vakit kaybım olmasın diye,internet bankacılığında işlem penceresini açtığınızda zaman süreniz var mı?havala eft yaparken falan işlem yapmadan bilmem kaç dakika durduğunuzda sistem sizi atıyor,tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorsunuz,ebroker da bu yok,bir kere şifrenizi girdiğinizde istediğiniz kadar emir pencereniz açık kalabiliyor,ben o yüzden memnunuma.s
İnşallah aydınlatabilmişimdir,sizin yöntemi bilmediğim için hangisi daha hızlı bir kıyaslama yapamıyorum,bu sebeple sizi yanlış yönlendirmekte istemem,ben kendi metodumu söyledim sadecea.s hem vob hem borsa yaptığım için zaman ve hız benim için önemli

Valla internet bankacılığı üzerinden hiç alım satım yapmadım,ne desem yanlış olur ama eskiden telefonla işlem yapıyordum ve müşteri temsilcimle görüşmem esnasında almayı veya satmayı düşündüğüm hisse benim istediğim kademeyi çoktan aşmış oluyordu ve bu beni çıldırtıyordu,bir kademenin bile önemli ...................... yönlendirmekte istemem,ben kendi metodumu söyledim sadecea.s hem vob hem borsa yaptığım için zaman ve hız benim için önemli

Anladım, teşekkürler bilgiler için. Mümkünse özelden hangi aracı e broker'ı kullandığınızı yazar mısınız ? Ben de google deryasında kaybolmaktansa sizin kullandığınızın hakkındaki yorumlara bakarak , aklıma yatarsa direkt onu kullanırım .

goldaş hakkında bir bir bilginiz varmı arkadaşlar eşim çıkacağını söylüyor ...

acemi çaylakların eğerki çok şanslı insanlar değillerse para kazanacağını sanmıyorum,
ne kurtlar var bu borsada,adamın elindeki iki kuruşa gözlerini dikerler.

Borsacılar yni bir hafta bilançolar açıklanıcak bazı hisseler var onlarda haraketlilik olabilir takipte olun ( şahsi fikrim )

neden bilgi verirken çekinerek davranılıp arkasından şahsi fikrim yada öneri değildir gibi ibareler konuluyo.. internet ortamında da tüyo vermek yasakmı yanlış yönlerdirme gibi algılanıp suç mu sayılıyo?bu tür önlem cümleleri yazıldığı zaman sorumluluk alınmadığı kabulmu ediliyo? merak ettim valla:))

neden bilgi verirken çekinerek davranılıp arkasından şahsi fikrim yada öneri değildir gibi ibareler konuluyo.. internet ortamında da tüyo vermek yasakmı yanlış yönlerdirme gibi algılanıp suç mu sayılıyo?bu tür önlem cümleleri yazıldığı zaman sorumluluk alınmadığı kabulmu ediliyo? merak ettim valla:))

evet aynen yazdığın gibi bu tür bilgiler verilmesi etkilenme olduğu için yasak, ama kişisel fikrini beyan edip alıp almama durumunu kişiye bırakmak o kişinin vericeği karardır. bu yüzden şahsi fikrim seklinde ibare ile belirtmek gerekmektedir.

çok ilginçmiş yaa bu artık bi formaliteye dönüşmüş kimsenin hımmm demek şahsi fikriymiş o zaman etkilenmiyim diyeceğini zannetmiyorum:))

çok ilginçmiş yaa bu artık bi formaliteye dönüşmüş kimsenin hımmm demek şahsi fikriymiş o zaman etkilenmiyim diyeceğini zannetmiyorum:))

Haklı olabilirsin ama bilgi paylaşımı yaparken yönlendirme,etkileme veya bir hisse hakkında bu hisse iyi şu kadar çıkar alırsan iyi olur falan diyemiyoruz,çünkü bu topikte birçoğumuz sürekli yazıyor,yasalar diyor ki,yatırım yapacak kişilere süreklilik arz eden beyanda bulunmak,karşılığında maddi menfaat elde etmek,(bizde maddi menfaat yok çok şükür)yönlendirmek yatırım danışmanlığına girer ve SPK tarafından (Sermaye Piyasası Kurulu)yatırım danışmanlığı yetkisi verilmeyen kişilerin yatırım danışmanlığı yapması suçtur ve 47/A'ya göre haklarında suç duyurusunda bulunulur,savcı mutlaka konuyu yargıya taşıyor ve kişi yargılanır.
Şahsi fikir beyan edebiliyorsun ama onunda kriterleri var,al sat,elinde tut gibi keskin cevaplar veremiyorsun,mesela şirincek arkadaşım goldaşı sormuş ama şimdi desekki aa süper çıkacak alırda zarar ederse veya yok bu kağıda girilmez dedik kağıt aldı başını gitti,sorumlusu kim olacak biz,şikayet ederse yargı süreci başlar.47/a da der ki yatırım danışmanlığı yapma yetkisi olmayan kişi 2 yıldan 5 yıla hapis 2000 ila 5000 gün para cezasına çarptırılır,bu da eski parayla milyarlarca lira ediyor:delphin:
yani yaptırımı çok ağır,bu yüzden kimse bu sorumluluğu üstlenmek istemez:1no2:

kızlar bende parsan hakkındakı yorumlarınızı cok merak ediyorum ...aldıgım yerin cok cok altında =(

Back
Yukarı