çok teşekkürler berfinciğim.çok aydınlatıcı cvp lar vermişsina.s.
rica ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler berfinciğim.çok aydınlatıcı cvp lar vermişsina.s.
kızlar
bir şeyi daha merak ediyorum :) şimdi garanti mesela gün boyu 5,45-5,50 arasında hareket ediyor.gün boyu 5000 lira parayla bu aralıklardan al sat yapsam, aylık olarak yine iyi bir şeyler kazanılabilir.böyle bir şey olur mu?olursa neden herkes böyle yapmıyor?ya da ben mi kendimi uyanık sanıyorum.hepinize çok tşk ler kuzular
Ben bu dediğini iş bankasının yatırım hesabı aracılığıyla yapıyım dedim ama sanırım verdiğim emirlere sıra gelemediği için, bi türlü alır almaz sat emri veremedim hiç. Ama ben de merak ediyorum, başka aracı kurular daha mı hızlı, ya da benim seçtiğim hisselerde mi işlem yoğunluğu çok oluyor da ben yapamadım. Ama mantık olarak olabilmeli, sonuçta günlük borsacılar diye bir şey var. Akşam olduğunda tüm pozisyonlarını kapatıp çorba parasını cebine koyup giden yerimseniben
Merhaba,
siz telefon açıp müşteri temsilcinize al veya sat diyorsunuz anladığım kadarıyla,işlemlerinizi internet üzerinden yapsanız daha hızlı olur,e-broker hizmeti var,yatırım danışmanınızın bu konuda sizi bilgilendirmesini isteyin,paranızın olduğu yer aracı kurumsa eğer e-broker hizmeti sağlayıp sağlamadıklarını öğrenina.s aracı kurum değilde bankaysa,bankalar bu hizmeti vermiyor yanılmıyorsam
e-broker aslında Matriks'in bir hizmetidir ama bu hizmetten müşterilerinin faydalanmasını isteyen bazı aracı kurumlarda Matriks'den destek almakta,isteyen Matriks satın alarak e-broker'ı aracı kuruma bağlı kalmadan kullanabiliyor.Google'a yazarsanız konuyla ilgili bilgiler bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim yönelndirme ve tavsiyeleriniz için. kaydirigubbakcemile5 Ben iş bankasının online bankacılığının kullanarak yapıyorum aslında işlermleri, telefonla değil. Yani internet üstünden yapıyorum zaten, ama yine de e broker internet bankacılığından daha mı hızlı olur diyorsunuz, yanlış mı anladım? Öyleyse hemen bi google yapiyim hihoyyyt
Valla internet bankacılığı üzerinden hiç alım satım yapmadım,ne desem yanlış olur ama eskiden telefonla işlem yapıyordum ve müşteri temsilcimle görüşmem esnasında almayı veya satmayı düşündüğüm hisse benim istediğim kademeyi çoktan aşmış oluyordu ve bu beni çıldırtıyordu,bir kademenin bile önemli ...................... yönlendirmekte istemem,ben kendi metodumu söyledim sadecea.s hem vob hem borsa yaptığım için zaman ve hız benim için önemli
neden bilgi verirken çekinerek davranılıp arkasından şahsi fikrim yada öneri değildir gibi ibareler konuluyo.. internet ortamında da tüyo vermek yasakmı yanlış yönlerdirme gibi algılanıp suç mu sayılıyo?bu tür önlem cümleleri yazıldığı zaman sorumluluk alınmadığı kabulmu ediliyo? merak ettim valla:))
çok ilginçmiş yaa bu artık bi formaliteye dönüşmüş kimsenin hımmm demek şahsi fikriymiş o zaman etkilenmiyim diyeceğini zannetmiyorum:))
çok ilginçmiş yaa bu artık bi formaliteye dönüşmüş kimsenin hımmm demek şahsi fikriymiş o zaman etkilenmiyim diyeceğini zannetmiyorum:))