Bornova Kaçamağı Böyle Olur!

Rüya gibi bir gün daha geçirmişsiniz güzel bayanlar. Allah muhabbetinizi daim etsin.
Baloncuklu fotoyu - baloncuk topiğime ekledim deeermiiişiiiim...
Şaka şaka..kaydirigubbakcemile3
Muhteşem görüntüleri bizlerle paylaştığınız - kendimizi yanınızda hissetmemizi sağladığınız için
çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun

ne diyeyim ben size...Allah gönlünüze göre versin...ben de bi davet vericem yakında...hele bi gelmeyin o zaman görüşcez....haaa takip edemediğim için buluşmayı kaçırmış oldum...haber vermeyen arkadaşlarım sağolsun....cep denen ve msn denen araçları da çöpe atcam onların sayesinde....klava:

Harika bir izmir .buluşması daha süpersiniz keşke orda olsaydım dedirtiyorsunuz boncuğum la desibel buluşacak sanıyordum merakla bekliyordum fotoları açınvca ne göreyim tüm güzeller orda leydim güzel kızı dıpdıs , Sihirsensin,Canayakın,Kibele190, Hera Ankaralardan misafir gelenTubicik aranızda olmak vardı ya hele bir resim var leydimle desibel çatladım güneşle bende olsaydık keşke dıpdısım güzel kızım geçmiş olsun nazarlaramı geldin boncuğum boncuk gözlüm kırmızılarla sanada değmesin nazarlar batuşla mira buluşmanın gülü olmuşlar maşallah gülen yüzünüz solmasın,dostluğunuz daim olsun ŞenizŞeniz
Daha nice buluşmalarınız olsun hepinizi tek tek öpüyorum

masaallah cok güzelsiniz hanimlar fistik gibisiniz yani......... dostlugunuz devam eder insaallah.............

harika buluşmanız fırstlady desibel boncuğum dıpdısdıptıs kibele hera sihirsensin canayakın çok güzel hepiniz çok tatlısınız böyle buluşmalarda sizleri tanımış görmüş oluyoruz dostluğunuz daim olsun

hepiniz harikasınız ,yerimseniben
yüzünüz heep böle gülsün emi,Şeniz
boncuum ,heram ve kibelem cnm sohbet dostlarım sizleri görünce çok mutlu oluyom ben yaa,:kedi:
inş.yüzyüzede tanışma fırsatımız olur,
kızımın adaşı firstlady ablacım, flaştaki enerjinden sana hayranım zati,opuyorumnanaktan
desibel ablacım,ne güzel gülüyosun maş.yüzünün güzelliği pek dikkatimi çekiyo buluşma fotolarında,opuyorumnanaktan
dıptısım boncuuma çok güzel demişn doğru,ama sende az değilsin yane maş.opuyorumnanaktan
ilk defa gördüüm diğer arkadaşlarım sizleride görüp tanıdığım için çok mutlu oldumopuyorumnanaktan

ya kızlar bu bugunku bulusmamıakannehir
istanbulda gok yırtılıyo sımsekler cakıyo orda gulluk gulıstanlık sızın yuzunuz gıbı..
hepınız harıkasınız poncugum tebrıkler kısa surede guzel organızasyon yapdın canım..
hepınız harıka cıkmıssınız hera oglunu yerım yaa bal olmus resmen..
desibel abla gene bavulla gezıysın ..bu sefer nere yolculuk yaa..
mavıs abla harıkasın tas cıkarmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…