• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bornova Kaçamağı Böyle Olur!

delikafadulden nazaaaaaaaar cnm seni ilk defa bu kadar net gördüm
çok tatlısın canmm

herkes çok hoş çıkmış resimlerde,desibel ablam Şeniz maşallah tütütü :nazar:
dostluğunuz daim olur inş
Paticim sağolasın ablacım...inşallah seninle de tanışırız bir gün...opuyorumnanaktan
supersınız vallahı orda olmak ısterdım buarada DIPTISTCIM benım oglan senı görunce anne 1 abla dedı esımle gulmekten ölduk senı hemen tanıda dklarcakonuştu resmınle
teşekkürler TS...opuyorumnanaktan
hepiniz çok güzelsiniz kızlar, herkes gülüyor :nazar:
sağolasın tuçecim...opuyorumnanaktan
Bayıldım her kareye..
Hepiniz o kadar sempatiksiniz ki..
Muhabbetiniz daim olsun ;sizi İzmir Kumruları sizi:)
Her defasında kıskandırıyorsunuz bizi;böyle güzel güzel buluşmalar tertipleyerek.
Enerji dolusunuz maşallah..
DıpTıs ;müdürüm;elbiseniz çok yakışmış onu da söyleyeyim tekrar:)
Su gibisiniz hepiniz..
Küçük beye de maşallah
SihirSensin'in kızı Mira;yüz hatları ne kadar tatlı maşallah.
Birazdan iftarımız var inceleme ve yorumlarıma şimdilik ara veriyorum ;D geliciiim
Sevgilerimle..
Sevgiler bizden libyana...opuyorumnanaktan
batuhan yine faaliyettiydi resimlerden anlamışsınızdır
hera sen de çok tatlısın cnm...opuyorumnanaktanbebişin de öyle ama size doyamadık bgn...senağlama
herşeye rağmen çok güzeldi öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

herşey herkles ssüperdi valla kşeke hepimiz birgün buluşabilsek!

herşey herkles ssüperdi valla kşeke hepimiz birgün buluşabilsek!
bütün yorumlara çok teşekkür eder canınıza yüreğinize sağlık derim...güzel bakan güzel görürmüş herşey sizin güzelliğiniz!
iyi ki varsınız sevgileirmle!
Ahh sihirim canımsın sen yaa...herkes herşey süperdi di mi? sen ve küçük Mira da süperdiniz...doyamadım sizlere bgn...senağlamaŞeniz

ayy ayy o, ağacın altında bende olmak isterdiiimmm.

sibelcim yine güzelliğinle göz kamaştırıyosun

heram batuhanın ana kralicesi masum fıstığım

nazarım,kara gözlüm tekrar görmek çok güzeldi seni tatlım

sihirsensin kıss ne hoşmuşsun sen üstelik kocaman kızında var.allah bağışlasın :Saruboceq:.

canayakın canayakın gercektende canayakın duruşunla seni tanıdığıma gercekten ama gercekten sevindim.

dıpdısım git gide güzelleşiyon haberin olsun.

leydim,tubicik,kibela,batuş hepiniz harikasınız kızlar.

eğlenmenize sevindim.dostluğunuz daim olsun.tekrar buluşmanız dileğiyle opuyorumnanaktan
Teşekkürler İrnacım...keşke seninle de tanışabilsek bir gün çok isterim..opuyorumnanaktan

:nazar::nazar:

:teytey:sefaniz olsun ohhhh ohhhhhhh

ben burda kiskanclikdan catliyorum artikin

ilk firsatta ucak bilegi alip tr nin her hangi bir yerine inis yapmam lazim
opuyorumnanaktanhepiniz birbirinden güzel hepiniz birbirinden özelsiniz

dostlugunuz
muhabbetiniz
bulusmalariniz
daim olsun insallah
en kötü günlerin böyle olsun
gülen yüzünüzde hic solmasin

Çok teşekkürler incim...opuyorumnanaktan
Benim biraz yorgunluğumdan ötürü suratım asık olsa da..batuhan pek rahat vermese
,
de..çook güzeldi yine. :içelim: ..yeni tanıdığım arkadaşlarımı tanımak çok

güzeldi.a.s...eski arkadaşlarımla yeniden sohbet etmek te ayru bir tattı...

Ayrıca sibel ablam gidecek diye de çok üzgünüm...:a015:.ama ben onu nerde olsa

bulurum..hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan..
Ahh kibelem canımsın...Şenizben de üzgündüm bgn dalıp gitmişim bir ara...sohbette edemedik seninle pek...:1no2:zaten seninle biz biryerlerde karşılaşırız belkim...kaydirigubbakcemile3

ben okadar alıştımki buluşma fotolarına bakmaya.zemuszemus
çok hoşuma gidiyo devamı gelsin istiyorum:kedi:
herkes harıka dostluklarda öyle merak ettigimiz yüzleri görüyoruz. çok hoş ya..kaydirigubbakcemile5

ortam çok güzel..kaydirigubbakcemile3
herşey gönlünüzce olsun..opuyorumnanaktan

inanın hepiniz çoookk güzelsiniz.içim gidiyor böyle buluşma haberlerine baktıkça:sinifsinif:

ızmirin hatunları çok güzelsiniz.Çok güzel bir gün geçirdiğiniz yüzünüzden belli.KK dostlukların gelişmesine olanak sağlıyor.Böyle bir site olması ne güzel şey.Dostluklarınızın baki olması temennimle.

ortim valla süpersiniz icim gitmedi desem yalan olur hepiniz yerimseniben
tek tek birer cicek gibisiniz :enbuyukkk:bende diyom neden bu kadar kulagim cinliyor diye CADIARZUtek kelimeyle harikasiniz güzellera.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İzmirin güzellleri buluşmuş maaşaallah diyorum :nazar:
Harikasınız kızlarrr ........
Heracığım sen zaten çok tatlısın dememe gerek yok ..opuyorumnanaktan
Batuşuda öpüyorum Rabbim onu nazarlardan saklasın çok tatlı:nazar:
Sihirim sen sarışın değilmiydin tatlım ? ama siyahta yakışmış emin olabilirsin opuyorumnanaktan
Mirada çok güzelmiş maaşaallah :nazar:bahtıda güzel olur inşaallah...
Dostluğunuz daim olsun şekerler Şeniz

İzmirin güzellleri buluşmuş maaşaallah diyorum :nazar:
Harikasınız kızlarrr ........
Heracığım sen zaten çok tatlısın dememe gerek yok ..opuyorumnanaktan
Batuşuda öpüyorum Rabbim onu nazarlardan saklasın çok tatlı:nazar:
Sihirim sen sarışın değilmiydin tatlım ? ama siyahta yakışmış emin olabilirsin opuyorumnanaktan
Mirada çok güzelmiş maaşaallah :nazar:bahtıda güzel olur inşaallah...
Dostluğunuz daim olsun şekerler Şeniz

valla öyleydim ama 2 ay kadar önce halam ya....keşke sende olsaydın süperdi herşey harikaydı halam ...

hepinizi çok özlediiim mafoldumben tek tek kucaklar öperim kızlar opuyorumnanaktan Şeniz

bu arada büyük parkta ağacın biri çiçek açmaya ve aşırı büyümeye başlamış söyentiler farklı olsada ağacın şimdiden 25 metreye ulaştığı söyleniyor kaydirigubbakcemile3

:nazar: :nazar: :nazar: a.s.

bu arada iyi haber bayramdan sonra dönüyoruuuuuum kaydirigubbakcemile4 delikafadulden

sonra yapıştık yapıştık ve hiç ayrılmadık allah ayırmasın inşallah bu güzel insanlardan ...
sihirim biz de ayrılamadık ki senden...sen de bir sihir var zaten....kaydirigubbakcemile5
izmir hatunları güzelmiş gerçekten :)
teşekkürler december...opuyorumnanaktan
yalnız dikkatimi bişi çekti sölemeden edemicem.. sarı saçlı hanım çok hüzünlü bakıyo ya. kim olduğunu anlamadım ama. içim buruldu gözlerini gördüğümde.
o bizim hüzünlü güzelimiz dıptısımız...:asigim:gerçekte hüzünlü değildi ama neden öyle baktı acaba?CADIARZU
gerçekten şahane bir gündüü hihoyyyt
eve o kadar mutlu girmişimki eşim ne oluyo be ağzın kulaklarında dedi
sibel ablam ve firslady ablam siz benim hem ablam hem annemsiniz çok seviyorum beni sahiplenmenizi o kadar güzelsiniz ki acaba diyorum bende onların yaşında onlar gibi olabilecekmiyimmm

dıptısım beyazım güvercinim kolu ve kafası çatlağımmm seviyorum seniiiiiiii opuyorumnanaktan

sihirsensin ve güzel kızı mira çok sempatiksiniz ve eğlenceli iyi ki sizi tanıdımmmm
öğretmenim cana yakınımmm saçlarının rengi gözlerimden gitmiyor bir saç rengi bu kadarmı yakışır bir insana genç kız gibi maşşallah bide 11 yaşında oğlu varmış nazar değmesin sana çok keyif aldım seni tanımaktan:1hug:

tubicik cnm benim misafirimiz iyi ki geldin şeker kız hiç izmir buluşmasına gitmedim demicenn seni tanımakta çok güzeldi cnm inş yine gelirsin :)a.s.

kibelem ve heram canlarım yaa batuş yaramaz diyordunuzda inanmıyordum
ne vardı accucuk uyusada sizde muhabbete katlabilseydiniz çok ağladı kıyamadım yaa:gitme:
heram senide tanımak nasip oldu sonunda tanıştığımıza çok memnun oldumm
bidahakinde telafi ederiz inş rahat rahat sohbet ederizz ikinizde çok hoştunuzz
bidenem bocuğum güzel kızım..evladı maneviyem....gel seni bir öpem...Şeniz

hepiniz çok güzelsiniz. boncuğuma torpil yapıp nazarboncuğu yolluyorum :nazar:
teşekkürler perim...opuyorumnanaktan
az önce bura niye kapalıydı..
heram boncugumda ordaymış...opuyorumnanaktan
hepiniz birbirinizden güzelsiniz dostluğunuz daim olsun..opuyorumnanaktan
allahımmm çok güzelsiniz...:nazar:
sizleri gördüğüme çok mutlu oldummm...
allah dostluğunuzu daim etsin...
sibel ablammm çok tatlı ve çıtır görünüyorsun maşallah
heramı da görmüş oldum ...muck şekerimmm
boncuğumm meleğim benimm candaşımmm çok tatlısın balım sen.gülen yüzün hiç solmasın inş...
dıptısım ve betüll ablammmm allahım sizi hiç ayırmasın.resminize bayıldımmm..
sizleri çok seviyorum ben yaa ii ki varsınız...opuyorumnanaktan
kkgmem seninle tanışamadık ya bir türlü...senağlamaçıtır mı görünüyorum ayy sana ne ısmarlasam ki...hihoyyytkilo vermem Lazım acilen...opuyorumnanaktan
yorumlarınız için tek tek alıntı yapmıycam hepinize ayrı ayrı tşk ederim güzel sözleriniz ve iltifatlarınız içinnnnnn
ŞenizŞeniz
çok güzelsiniz dostluğunuz bozulmasınopuyorumnanaktan
çok sağolasın gamzelim...opuyorumnanaktan
:nazar: maşallah hepiniz birbirinizden güzelsiniz dostluğunuz daim olsun :nazar:
teşekkürler prensesim...opuyorumnanaktan
oo bizim takım yine herzamanki formunda :lepi:
yeni arkadaşlarda katılmış aramıza inş. bir dahaki
buluşmada hep beraber oluruz a.s.
zaten kışın aylık KK günü düzenleme planlarım var kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum gülen yüzünüz solmasın dostlarım :enbuyukkk:
çok sağolasın burcum...gelebilseydin keşke bgn...Şeniz
ben okadar alıştımki buluşma fotolarına bakmaya.zemuszemus
çok hoşuma gidiyo devamı gelsin istiyorum:kedi:
herkes harıka dostluklarda öyle merak ettigimiz yüzleri görüyoruz. çok hoş ya..kaydirigubbakcemile5

ortam çok güzel..kaydirigubbakcemile3
herşey gönlünüzce olsun..opuyorumnanaktan
teşekkürler cnm...opuyorumnanaktan

fıstık gibi bu kızlar yaaaa opuyorumnanaktan
dostluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan

kızlar güzel sözleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim opuyorumnanaktan

kırmızı nazarım ablaların ablası desıbelım ne guzel bulusmussunuz haınlerr ::))
ıkınızıde opuyorumm agacın yanında ıkınızın resmıne bayıldım hera senıde gordum fıstıgım bebısın bıze totosunu donmus ama :roflol: onuda gordum:)) :))
ve dıger arkadaslar rabbbım :nazar: korusun
bızım nazardan degıl gercek nazardan :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
sihirim biz de ayrılamadık ki senden...sen de bir sihir var zaten....kaydirigubbakcemile5
ablam kurban olurum seni yaratana..............

o bizim hüzünlü güzelimiz dıptısımız...:asigim:gerçekte hüzünlü değildi ama neden öyle baktı acaba?CADIARZU
gerçekten şahane bir gündüü hihoyyyt
eve o kadar mutlu girmişimki eşim ne oluyo be ağzın kulaklarında dedi
sibel ablam ve firslady ablam siz benim hem ablam hem annemsiniz çok seviyorum beni sahiplenmenizi o kadar güzelsiniz ki acaba diyorum bende onların yaşında onlar gibi olabilecekmiyimmm

dıptısım beyazım güvercinim kolu ve kafası çatlağımmm seviyorum seniiiiiiii opuyorumnanaktan

sihirsensin ve güzel kızı mira çok sempatiksiniz ve eğlenceli iyi ki sizi tanıdımmmm
öğretmenim cana yakınımmm saçlarının rengi gözlerimden gitmiyor bir saç rengi bu kadarmı yakışır bir insana genç kız gibi maşşallah bide 11 yaşında oğlu varmış nazar değmesin sana çok keyif aldım seni tanımaktan:1hug:

tubicik cnm benim misafirimiz iyi ki geldin şeker kız hiç izmir buluşmasına gitmedim demicenn seni tanımakta çok güzeldi cnm inş yine gelirsin :)a.s.

kibelem ve heram canlarım yaa batuş yaramaz diyordunuzda inanmıyordum
ne vardı accucuk uyusada sizde muhabbete katlabilseydiniz çok ağladı kıyamadım yaa:gitme:
heram senide tanımak nasip oldu sonunda tanıştığımıza çok memnun oldumm
bidahakinde telafi ederiz inş rahat rahat sohbet ederizz ikinizde çok hoştunuzz
bidenem bocuğum güzel kızım..evladı maneviyem....gel seni bir öpem...Şeniz

teşekkürler perim...opuyorumnanaktan

kkgmem seninle tanışamadık ya bir türlü...senağlamaçıtır mı görünüyorum ayy sana ne ısmarlasam ki...hihoyyytkilo vermem Lazım acilen...opuyorumnanaktan

ŞenizŞeniz

çok sağolasın gamzelim...opuyorumnanaktan

teşekkürler prensesim...opuyorumnanaktan

çok sağolasın burcum...gelebilseydin keşke bgn...Şeniz

teşekkürler cnm...opuyorumnanaktan

fıstık gibi bu kızlar yaaaa opuyorumnanaktan
dostluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz canımmmmmmm

kızlar ne güzelsiniz maşallah desibel ablamıda merak ediyordum böylece görmüş oldum..sihirim tatlım tatlı dillim benim kızın ve sen yine ortalığı yakmşsınız valla çok güzelsiniz seni tekrar gördüğüme sevindim canım diğer arkadaşlarda hepiniz çok tatlısınız dostluğunuz daim olsun kızlar

Maşallah hanımlar :nazar:sizlere ne kadar güzel zarif ve sıcacık gözüküyorsunuz.
Dostluğunuz hep daim olsun yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın.kaydirigubbakcemile3
Lady ablam bomba gibi yine canım ablam benim opuyorumnanaktan
Desibel yine harika gözüküyor her zamanki gibi kaydirigubbakcemile3
Heracım çok güzel bir hatun fıstık gibi maşallah :nazar:ama FENERLİ :umursamaz:
Boncuğum çok güzel duruyon bitanem meleğim opuyorumnanaktan
Sihirsensin çok hoş bir hanımsın senide görmek çok güzeldi canım kaydirigubbakcemile3
Dıptıs harika zaten ana kız maşallah diyeyim :nazar:
Canayakını ilk defa gördüm çok hoş bir bayan opuyorumnanaktan
Tubişide ik defa gördüm maşallah çok zarif kendisi kaydirigubbakcemile3
Kibelayıda ilk görüyorum maşallah onada.opuyorumnanaktan

Kıskadım ben şimdi sizleri :umursamaz: harikasınız hanımlar...:lepi: :sm_cool:

maaşallah kızlar :nazar:bu ne güzellik böyle..
harika bir gün olmuş besbelli..
keşke dün bugün olsaydı yada bugün dün..:gitme: yada ben dün değilde bugün orda olabilseydim:gitme:.. neyse hep ümitliyim birgün gelicem kısmetse:Saruboceq:
bu buluşmalar bitmez biliyorum..
ama ama.. varya süpersiniz maaşallah..
boncugum kırmızılar pek yakışmış:nazar:herzamanki gibi yakıyorsun yine ayolzemuszemus
heram seni daha yakından gördüm batuşuda öyle maaşallah çok güzel bir kare olmuş:nazar:özgede sende apayrı bir güzelsiniz:nazar:batuşta sizden toplamış bütün şirinliklerini herhalde:nazar::nazar::nazar:
sibel ablam yine elinde valizi düşmüş yollara ayolkaydirigubbakcemile3
ama maaşallah ona bu nasıl bir enerji heryere yetişiyor,hiçbirşeydende kalmıyor..enerji,akıl,güzellik asalet... her birşey var hatunda:nazar:

fırstlady ablam ve dıptısım gülen yüzünüz solmasın maaşallah her ikinize:nazar:lady ablamı hiç bir buluşma fotoğrafında tebessümlü hali dışında görmedim daha....cıvıl cıvılsınız
her ikinizde harikasınız kızlar ..dıptıs bir pozun varki bittim bayıldım ayrıca elbisende çok hoşmuş ve çok yakışmış:nazar:

ilk defa gördüğüm arkadaşlar var burada herbiriniz ayrı bir güzelsiniz..ne güzel git gide yeni yüzler keşfediyoruz burdan..
açıkcası ben sizleri gördüğüme çok sevindim..
umarım herbirinizle birgün yüzyüze tanışmakta kısmet olur....bize bugün yine keyifli bir görsel şölen ve müthiş bir enerji sundunuz..:lepi:
hepinize çok teşekkürler kızlarr..opuyorumnanaktan
buluşmaların devamını bekleriz:sm_cool:

Son düzenleme:
ya çok güzel bir buluşma olmuuuuuuuuş

keşke bende olsaydıııııım :gitme:

dıptısım maaşallah çok güzelsin

nazarbocuğum hani nazar boncuğun tak çıkarma sakın

sihirsensin harikasın mirada çok şirin alıcam onu oğluma 20 sene sonra

desibel ablam ne şekersin öyle ya

firstlady ım tam bir lady sin zerafetinle

ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar hepiniz muhteşemsiniz iyiki buluşmuşsunuz kk mızın ne kadar

güzel ve temiz yürekli bayanlardan oluştuğunu bir kez daha gösterdiniz bizlere

:lepi::lepi::lepi:

kızlar ne güzelsiniz maşallah desibel ablamıda merak ediyordum böylece görmüş oldum..sihirim tatlım tatlı dillim benim kızın ve sen yine ortalığı yakmşsınız valla çok güzelsiniz seni tekrar gördüğüme sevindim canım diğer arkadaşlarda hepiniz çok tatlısınız dostluğunuz daim olsun kızlar
canım arkadaşım özledim seni ya çok özledim......................1 haft aoldu sen biryerde ben bir yerde kavuştuk allahıma çok şükür!

Maşallah hanımlar :nazar:sizlere ne kadar güzel zarif ve sıcacık gözüküyorsunuz.
Dostluğunuz hep daim olsun yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın.kaydirigubbakcemile3
Lady ablam bomba gibi yine canım ablam benim opuyorumnanaktan
Desibel yine harika gözüküyor her zamanki gibi kaydirigubbakcemile3
Heracım çok güzel bir hatun fıstık gibi maşallah :nazar:ama FENERLİ :umursamaz:
Boncuğum çok güzel duruyon bitanem meleğim opuyorumnanaktan
Sihirsensin çok hoş bir hanımsın senide görmek çok güzeldi canım kaydirigubbakcemile3
Dıptıs harika zaten ana kız maşallah diyeyim :nazar:
Canayakını ilk defa gördüm çok hoş bir bayan opuyorumnanaktan
Tubişide ik defa gördüm maşallah çok zarif kendisi kaydirigubbakcemile3
Kibelayıda ilk görüyorum maşallah onada.opuyorumnanaktan

Kıskadım ben şimdi sizleri :umursamaz: harikasınız hanımlar...:lepi: :sm_cool:
canım benim kalbin çok güzel aslında benden daha güzel.............. sen canımsın özelimsin bnm unutma..........

ya çok güzel bir buluşma olmuuuuuuuuş

keşke bende olsaydıııııım :gitme:

dıptısım maaşallah çok güzelsin

nazarbocuğum hani nazar boncuğun tak çıkarma sakın

sihirsensin harikasın mirada çok şirin alıcam onu oğluma 20 sene sonra

desibel ablam ne şekersin öyle ya

firstlady ım tam bir lady sin zerafetinle

ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar hepiniz muhteşemsiniz iyiki buluşmuşsunuz kk mızın ne kadar

güzel ve temiz yürekli bayanlardan oluştuğunu bir kez daha gösterdiniz bizlere

:lepi::lepi::lepi:
anam kızıma talip çok napcaz şimdi kıs ama bakın anası cadıdır haaaaaaaaa

Back