- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Maşallah Maşallah Maşallah hepinizde bir birinizden güzelsiniz ALLAH ım dostluğunuzu bozmasın sizleri seviyorum ve kocaman öpuyorum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşey herkles ssüperdi valla kşeke hepimiz birgün buluşabilsek!işte buluşmaların en güzel kısmı delikafadulden
ablişlerim betül ablam, sibel ablam özlemişimmmmmmmmmmmmm :asigim:
ne güzel eğlenmişsiniz![]()
dıptısım beyazlar içinde süper olmuşsun, biraz da kilo vermişsin gibi geldi :lepi:
heram seninki pek oturtmamış gibi görünüyo kaydirigubbakcemile3 deli fişek batuhanımızı yirim ben opuyorumnanaktan
boncuğum, kibelecim harika görünüyosunuz
diğer arkadaşları tanıyamadım ama hepiniz süpersiniz :lepi:
herşey herkles ssüperdi valla kşeke hepimiz birgün buluşabilsek!bizde seni çok özledik canım. en yakın zamanda aramızda olmanı diliyoruz.opuyorumnanaktan
herşey herkles ssüperdi valla kşeke hepimiz birgün buluşabilsek!Herkes çok güzel görünüyor.![]()
herşey herkles ssüperdi valla kşeke hepimiz birgün buluşabilsek!oh resımler süper keşke bende gelebılseydımmm:gitme:
vay vay vay ilk kez görüyorum ben sizleriii nekadar güzelsinizz nekadar tatlısınızz- pozitrfsiniz yaa gülümsemelere bak eğlenmelere bakk birde dost düşman çatlatır gibi sarılmaalar ohh vallaaa.. yüzünüzden gözlerinizden belli güzel bir gün geçirdiğiniz ..Dostluğun bakii olsunnn tekrar söylüyorum burdan muhteşem gözüküyorsunuz...a.s.:enbuyukkk:alkisalkisalkis
çok güzel bir gündü. başta bu buluşmayı organize eden nazarboncuğuma çok teşekkür ederim.
desibelcim seni çok seviyoruz. dıptısdıptısa ne diyeyim. o zaten evimin gülü.
gelelim kibele190 ve heracığıma. iyiki geldiniz kızlar. batuhan bebek rahat verseydide rahatça sohbet edebilseydik.
sihirsensin nihayet kavuştuk. canayakın ve tubicik sizleride tanıdığıma mutlu oldum.
:lepi: :lepi: :lepi:Süper bir buluşmada olmaktan müthiş keyif aldım.Çok Çok sıcak içten bir buluşmaydı.Keşke daha önceden keşfetseydim,tanışsaydım dedim.Artık tanıştık bundan sonra beraberiz.
Nazarboncuğum,Desibel abla,meslekdaşım Firstlady hocam,Sihirsensin ve tatlı kızı Mira,Tubicik,Hera sevgili kızkardeşi Kibele190 ve şeker Batuş,ve tabikiii DıptısDıptıs sizi tanımaktan çok mutlu oldum.
herşey herkles ssüperdi valla kşeke hepimiz birgün buluşabilsek! görmekten çok mutlu olduğum insanlara sizlere doyamadım bile ben ya!
Ama bütün izmirli arkadaşlarımızıda diğer buluşmalarda tanımak istiyorum.Değişik farklı bir atmosfer.Kaçırmayın derim.Nazarcığıma bende Teşekkür ediyorum bu güzel organizeyi sağladığı için.......![]()
![]()
:enbuyukkk:
herşey herkles ssüperdi valla kşeke hepimiz birgün buluşabilsek!Maşallah Maşallah Maşallah hepinizde bir birinizden güzelsiniz ALLAH ım dostluğunuzu bozmasın sizleri seviyorum ve kocaman öpuyorum![]()
![]()
dostlugunuz daim olsun bayanlar,harikasiniz hepinizyerimseniben
herşey herkles ssüperdi valla kşeke hepimiz birgün buluşabilsek!supersınız vallahı orda olmak ısterdım buarada DIPTISTCIM benım oglan senı görunce anne 1 abla dedı esımle gulmekten ölduk senı hemen tanıda dklarcakonuştu resmınle
herşey herkles ssüperdi valla kşeke hepimiz birgün buluşabilsek!hepiniz çok güzelsiniz kızlar, herkes gülüyor![]()
Bayıldım her kareye..
Hepiniz o kadar sempatiksiniz ki..
Muhabbetiniz daim olsun ;sizi İzmir Kumruları sizi:)
Her defasında kıskandırıyorsunuz bizi;böyle güzel güzel buluşmalar tertipleyerek.
Enerji dolusunuz maşallah..
DıpTıs ;müdürüm;elbiseniz çok yakışmış onu da söyleyeyim tekrar:)
Su gibisiniz hepiniz..
Küçük beye de maşallah
SihirSensin'in kızı Mira;yüz hatları ne kadar tatlı maşallah.
Birazdan iftarımız var inceleme ve yorumlarıma şimdilik ara veriyorum ;D geliciiim
Sevgilerimle..
ablam canım ablam keşke seninle de bir fırsatta tanışıp koklaşabilsek valla sibel ablamla dıptısannemle,boncuğumla canayakınım öğretmenimle kibeleyle,tubicikle,hera yala,dıptısımla ve de kızımla hiçbirimiz doyamadık birbirimize ablacım...keşke sende olsaydın ablacım....ayy ayy o, ağacın altında bende olmak isterdiiimmm.
sibelcim yine güzelliğinle göz kamaştırıyosun :1hug:
heram batuhanın ana kralicesi masum fıstığım Şeniz
nazarım,kara gözlüm tekrar görmek çok güzeldi seni tatlım opuyorumnanaktan
sihirsensin kıss ne hoşmuşsun sen üstelik kocaman kızında var.allah bağışlasın :Saruboceq:.
canayakın canayakın gercektende canayakın duruşunla seni tanıdığıma gercekten ama gercekten sevindim.:1hug:
dıpdısım git gide güzelleşiyon haberin olsun. :1hug:
leydim,tubicik,kibela,batuş hepiniz harikasınız kızlar.
eğlenmenize sevindim.dostluğunuz daim olsun.tekrar buluşmanız dileğiyle opuyorumnanaktan
bir gün gelir ve sende yanımızda olursun inşallah!
:teytey:sefaniz olsun ohhhh ohhhhhhh:teytey:
ben burda kiskanclikdan catliyorum artikin
ilk firsatta ucak bilegi alip tr nin her hangi bir yerine inis yapmam lazimkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanhepiniz birbirinden güzel hepiniz birbirinden özelsinizopuyorumnanaktan
dostlugunuz
muhabbetiniz
bulusmalariniz
daim olsun insallah
en kötü günlerin böyle olsun
gülen yüzünüzde hic solmasin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim seni ve kız kardeşini tanımaktan çok mutlu ve onure oldum hele batuşumuz ortalığa ağırlığınıo koydu valla e olacak tabii konseyin tek erkeğiydi pek olup biteni anlamasa da belli ki o da mutluydu halinden..çok kısa da olsa tanıdık kaynaştık herşey sizinle çok güzeldi!Benim biraz yorgunluğumdan ötürü suratım asık olsa da.-tatlicadiarzu-..batuhan pek rahat vermese
,
de.:sm_confused:..çook güzeldi yine. :içelim: ..yeni tanıdığım arkadaşlarımı tanımak çok
güzeldi.a.s...eski arkadaşlarımla yeniden sohbet etmek te ayru bir tattı...:1hug:
Ayrıca sibel ablam gidecek diye de çok üzgünüm...:a015:.ama ben onu nerde olsa
bulurum..:1rolleyes:.hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan..
ablam canım ablam keşke seninle de bir fırsatta tanışıp koklaşabilsek valla sibel ablamla dıptısannemle,boncuğumla canayakınım öğretmenimle kibeleyle,tubicikle,hera yala,dıptısımla ve de kızımla hiçbirimiz doyamadık birbirimize ablacım...keşke sende olsaydın ablacım....
bir gün gelir ve sende yanımızda olursun inşallah!
beklenen günler gelecekse çekilen acılar unutulur bile....seviom seni tatlış...
canım benim seni ve kız kardeşini tanımaktan çok mutlu ve onure oldum hele batuşumuz ortalığa ağırlığınıo koydu valla e olacak tabii konseyin tek erkeğiydi pek olup biteni anlamasa da belli ki o da mutluydu halinden..çok kısa da olsa tanıdık kaynaştık herşey sizinle çok güzeldi!