- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
gerçekten şahane bir gündüü hihoyyyt
eve o kadar mutlu girmişimki eşim ne oluyo be ağzın kulaklarında dedi :roflol:
sibel ablam ve firslady ablam siz benim hem ablam hem annemsiniz çok seviyorum beni sahiplenmenizi o kadar güzelsiniz ki acaba diyorum bende onların yaşında onlar gibi olabilecekmiyimmm:sm_confused:
dıptısım beyazım güvercinim kolu ve kafası çatlağımmm seviyorum seniiiiiiii opuyorumnanaktan
sihirsensin ve güzel kızı mira çok sempatiksiniz ve eğlenceli iyi ki sizi tanıdımmmm a.s.
öğretmenim cana yakınımmm saçlarının rengi gözlerimden gitmiyor bir saç rengi bu kadarmı yakışır bir insana genç kız gibi maşşallah bide 11 yaşında oğlu varmış nazar değmesin sana çok keyif aldım seni tanımaktan:1hug:
tubicik cnm benim misafirimiz iyi ki geldin şeker kız hiç izmir buluşmasına gitmedim demicenn seni tanımakta çok güzeldi cnm inş yine gelirsin :)a.s.
kibelem ve heram canlarım yaa batuş yaramaz diyordunuzda inanmıyordum:kedi:
ne vardı accucuk uyusada sizde muhabbete katlabilseydiniz çok ağladı kıyamadım yaa:gitme:
heram senide tanımak nasip oldu sonunda tanıştığımıza çok memnun oldumm
bidahakinde telafi ederiz inş rahat rahat sohbet ederizz ikinizde çok hoştunuzz opuyorumnanaktan
Yüzü güzel,kalbi güzel,endamı güzel tatlı nazarboncuğum
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)