Bornova Kaçamağı Böyle Olur!

delikafadulden nazaaaaaaaar cnm seni ilk defa bu kadar net gördüm
çok tatlısın canmm

herkes çok hoş çıkmış resimlerde,desibel ablam Şeniz maşallah tütütü
dostluğunuz daim olur inş
Paticim sağolasın ablacım...inşallah seninle de tanışırız bir gün...opuyorumnanaktan
supersınız vallahı orda olmak ısterdım buarada DIPTISTCIM benım oglan senı görunce anne 1 abla dedı esımle gulmekten ölduk senı hemen tanıda dklarcakonuştu resmınle
teşekkürler TS...opuyorumnanaktan
hepiniz çok güzelsiniz kızlar, herkes gülüyor
sağolasın tuçecim...opuyorumnanaktan
Sevgiler bizden libyana...opuyorumnanaktan
batuhan yine faaliyettiydi resimlerden anlamışsınızdır
hera sen de çok tatlısın cnm...opuyorumnanaktanbebişin de öyle ama size doyamadık bgn...senağlama
herşeye rağmen çok güzeldi öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Ahh sihirim canımsın sen yaa...herkes herşey süperdi di mi? sen ve küçük Mira da süperdiniz...doyamadım sizlere bgn...senağlamaŞeniz

Teşekkürler İrnacım...keşke seninle de tanışabilsek bir gün çok isterim..opuyorumnanaktan

ben okadar alıştımki buluşma fotolarına bakmaya.zemuszemus
çok hoşuma gidiyo devamı gelsin istiyorum:kedi:
herkes harıka dostluklarda öyle merak ettigimiz yüzleri görüyoruz. çok hoş ya..kaydirigubbakcemile5

ortam çok güzel..kaydirigubbakcemile3
herşey gönlünüzce olsun..opuyorumnanaktan

inanın hepiniz çoookk güzelsiniz.içim gidiyor böyle buluşma haberlerine baktıkça:sinifsinif:

ızmirin hatunları çok güzelsiniz.Çok güzel bir gün geçirdiğiniz yüzünüzden belli.KK dostlukların gelişmesine olanak sağlıyor.Böyle bir site olması ne güzel şey.Dostluklarınızın baki olması temennimle.

ortim valla süpersiniz icim gitmedi desem yalan olur hepiniz yerimseniben
tek tek birer cicek gibisiniz :enbuyukkk:bende diyom neden bu kadar kulagim cinliyor diye CADIARZUtek kelimeyle harikasiniz güzellera.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İzmirin güzellleri buluşmuş maaşaallah diyorum
Harikasınız kızlarrr ........
Heracığım sen zaten çok tatlısın dememe gerek yok ..opuyorumnanaktan
Batuşuda öpüyorum Rabbim onu nazarlardan saklasın çok tatlı
Sihirim sen sarışın değilmiydin tatlım ? ama siyahta yakışmış emin olabilirsin opuyorumnanaktan
Mirada çok güzelmiş maaşaallah bahtıda güzel olur inşaallah...
Dostluğunuz daim olsun şekerler Şeniz

valla öyleydim ama 2 ay kadar önce halam ya....keşke sende olsaydın süperdi herşey harikaydı halam ...

hepinizi çok özlediiim mafoldumben tek tek kucaklar öperim kızlar opuyorumnanaktan Şeniz

bu arada büyük parkta ağacın biri çiçek açmaya ve aşırı büyümeye başlamış söyentiler farklı olsada ağacın şimdiden 25 metreye ulaştığı söyleniyor kaydirigubbakcemile3

a.s.

bu arada iyi haber bayramdan sonra dönüyoruuuuuum delikafadulden

sonra yapıştık yapıştık ve hiç ayrılmadık allah ayırmasın inşallah bu güzel insanlardan ...
sihirim biz de ayrılamadık ki senden...sen de bir sihir var zaten....kaydirigubbakcemile5
o bizim hüzünlü güzelimiz dıptısımız...:asigim:gerçekte hüzünlü değildi ama neden öyle baktı acaba?CADIARZU

fıstık gibi bu kızlar yaaaa opuyorumnanaktan
dostluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan

kızlar güzel sözleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim opuyorumnanaktan

kırmızı nazarım ablaların ablası desıbelım ne guzel bulusmussunuz haınlerr ::))
ıkınızıde opuyorumm agacın yanında ıkınızın resmıne bayıldım hera senıde gordum fıstıgım bebısın bıze totosunu donmus ama :roflol: onuda gordum:)) :))
ve dıger arkadaslar rabbbım korusun
bızım nazardan degıl gercek nazardan :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar ne güzelsiniz maşallah desibel ablamıda merak ediyordum böylece görmüş oldum..sihirim tatlım tatlı dillim benim kızın ve sen yine ortalığı yakmşsınız valla çok güzelsiniz seni tekrar gördüğüme sevindim canım diğer arkadaşlarda hepiniz çok tatlısınız dostluğunuz daim olsun kızlar

Maşallah hanımlar sizlere ne kadar güzel zarif ve sıcacık gözüküyorsunuz.
Dostluğunuz hep daim olsun yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın.kaydirigubbakcemile3
Lady ablam bomba gibi yine canım ablam benim opuyorumnanaktan
Desibel yine harika gözüküyor her zamanki gibi kaydirigubbakcemile3
Heracım çok güzel bir hatun fıstık gibi maşallah ama FENERLİ :umursamaz:
Boncuğum çok güzel duruyon bitanem meleğim opuyorumnanaktan
Sihirsensin çok hoş bir hanımsın senide görmek çok güzeldi canım kaydirigubbakcemile3
Dıptıs harika zaten ana kız maşallah diyeyim
Canayakını ilk defa gördüm çok hoş bir bayan opuyorumnanaktan
Tubişide ik defa gördüm maşallah çok zarif kendisi kaydirigubbakcemile3
Kibelayıda ilk görüyorum maşallah onada.opuyorumnanaktan

Kıskadım ben şimdi sizleri :umursamaz: harikasınız hanımlar...:lepi: :sm_cool:

maaşallah kızlar bu ne güzellik böyle..
harika bir gün olmuş besbelli..
keşke dün bugün olsaydı yada bugün dün..:gitme: yada ben dün değilde bugün orda olabilseydim:gitme:.. neyse hep ümitliyim birgün gelicem kısmetse:Saruboceq:
bu buluşmalar bitmez biliyorum..
ama ama.. varya süpersiniz maaşallah..
boncugum kırmızılar pek yakışmışherzamanki gibi yakıyorsun yine ayolzemuszemus
heram seni daha yakından gördüm batuşuda öyle maaşallah çok güzel bir kare olmuşözgede sende apayrı bir güzelsinizbatuşta sizden toplamış bütün şirinliklerini herhalde
sibel ablam yine elinde valizi düşmüş yollara ayolkaydirigubbakcemile3
ama maaşallah ona bu nasıl bir enerji heryere yetişiyor,hiçbirşeydende kalmıyor..enerji,akıl,güzellik asalet... her birşey var hatunda

fırstlady ablam ve dıptısım gülen yüzünüz solmasın maaşallah her ikinizelady ablamı hiç bir buluşma fotoğrafında tebessümlü hali dışında görmedim daha....cıvıl cıvılsınız
her ikinizde harikasınız kızlar ..dıptıs bir pozun varki bittim bayıldım ayrıca elbisende çok hoşmuş ve çok yakışmış

ilk defa gördüğüm arkadaşlar var burada herbiriniz ayrı bir güzelsiniz..ne güzel git gide yeni yüzler keşfediyoruz burdan..
açıkcası ben sizleri gördüğüme çok sevindim..
umarım herbirinizle birgün yüzyüze tanışmakta kısmet olur....bize bugün yine keyifli bir görsel şölen ve müthiş bir enerji sundunuz..:lepi:
hepinize çok teşekkürler kızlarr..opuyorumnanaktan
buluşmaların devamını bekleriz:sm_cool:

Son düzenleme:
ya çok güzel bir buluşma olmuuuuuuuuş

keşke bende olsaydıııııım :gitme:

dıptısım maaşallah çok güzelsin

nazarbocuğum hani nazar boncuğun tak çıkarma sakın

sihirsensin harikasın mirada çok şirin alıcam onu oğluma 20 sene sonra

desibel ablam ne şekersin öyle ya

firstlady ım tam bir lady sin zerafetinle

ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar hepiniz muhteşemsiniz iyiki buluşmuşsunuz kk mızın ne kadar

güzel ve temiz yürekli bayanlardan oluştuğunu bir kez daha gösterdiniz bizlere

:lepi::lepi::lepi:

canım arkadaşım özledim seni ya çok özledim......................1 haft aoldu sen biryerde ben bir yerde kavuştuk allahıma çok şükür!

canım benim kalbin çok güzel aslında benden daha güzel.............. sen canımsın özelimsin bnm unutma..........

anam kızıma talip çok napcaz şimdi kıs ama bakın anası cadıdır haaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…