- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Paticim sağolasın ablacım...inşallah seninle de tanışırız bir gün...opuyorumnanaktandelikafadulden nazaaaaaaaar cnm seni ilk defa bu kadar net gördüm
çok tatlısın canmm
herkes çok hoş çıkmış resimlerde,desibel ablam Şeniz maşallah tütütü
dostluğunuz daim olur inş
teşekkürler TS...opuyorumnanaktansupersınız vallahı orda olmak ısterdım buarada DIPTISTCIM benım oglan senı görunce anne 1 abla dedı esımle gulmekten ölduk senı hemen tanıda dklarcakonuştu resmınle
sağolasın tuçecim...opuyorumnanaktanhepiniz çok güzelsiniz kızlar, herkes gülüyor
Sevgiler bizden libyana...opuyorumnanaktanBayıldım her kareye..
Hepiniz o kadar sempatiksiniz ki..
Muhabbetiniz daim olsun ;sizi İzmir Kumruları sizi:)
Her defasında kıskandırıyorsunuz bizi;böyle güzel güzel buluşmalar tertipleyerek.
Enerji dolusunuz maşallah..
DıpTıs ;müdürüm;elbiseniz çok yakışmış onu da söyleyeyim tekrar:)
Su gibisiniz hepiniz..
Küçük beye de maşallah
SihirSensin'in kızı Mira;yüz hatları ne kadar tatlı maşallah.
Birazdan iftarımız var inceleme ve yorumlarıma şimdilik ara veriyorum ;D geliciiim
Sevgilerimle..
batuhan yine faaliyettiydi resimlerden anlamışsınızdır
hera sen de çok tatlısın cnm...opuyorumnanaktanbebişin de öyle ama size doyamadık bgn...senağlama
herşeye rağmen çok güzeldi öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
Ahh sihirim canımsın sen yaa...herkes herşey süperdi di mi? sen ve küçük Mira da süperdiniz...doyamadım sizlere bgn...senağlamaŞenizherşey herkles ssüperdi valla kşeke hepimiz birgün buluşabilsek!
herşey herkles ssüperdi valla kşeke hepimiz birgün buluşabilsek!
bütün yorumlara çok teşekkür eder canınıza yüreğinize sağlık derim...güzel bakan güzel görürmüş herşey sizin güzelliğiniz!
iyi ki varsınız sevgileirmle!
Teşekkürler İrnacım...keşke seninle de tanışabilsek bir gün çok isterim..opuyorumnanaktanayy ayy o, ağacın altında bende olmak isterdiiimmm.
sibelcim yine güzelliğinle göz kamaştırıyosun
heram batuhanın ana kralicesi masum fıstığım
nazarım,kara gözlüm tekrar görmek çok güzeldi seni tatlım
sihirsensin kıss ne hoşmuşsun sen üstelik kocaman kızında var.allah bağışlasın :Saruboceq:.
canayakın canayakın gercektende canayakın duruşunla seni tanıdığıma gercekten ama gercekten sevindim.
dıpdısım git gide güzelleşiyon haberin olsun.
leydim,tubicik,kibela,batuş hepiniz harikasınız kızlar.
eğlenmenize sevindim.dostluğunuz daim olsun.tekrar buluşmanız dileğiyle opuyorumnanaktan
:teytey:sefaniz olsun ohhhh ohhhhhhh
ben burda kiskanclikdan catliyorum artikin
ilk firsatta ucak bilegi alip tr nin her hangi bir yerine inis yapmam lazim
opuyorumnanaktanhepiniz birbirinden güzel hepiniz birbirinden özelsiniz
dostlugunuz
muhabbetiniz
bulusmalariniz
daim olsun insallah
en kötü günlerin böyle olsun
gülen yüzünüzde hic solmasin
Çok teşekkürler incim...opuyorumnanaktan
Ahh kibelem canımsın...Şenizben de üzgündüm bgn dalıp gitmişim bir ara...sohbette edemedik seninle pek...:1no2:zaten seninle biz biryerlerde karşılaşırız belkim...kaydirigubbakcemile3Benim biraz yorgunluğumdan ötürü suratım asık olsa da..batuhan pek rahat vermese
,
de..çook güzeldi yine. :içelim: ..yeni tanıdığım arkadaşlarımı tanımak çok
güzeldi.a.s...eski arkadaşlarımla yeniden sohbet etmek te ayru bir tattı...
Ayrıca sibel ablam gidecek diye de çok üzgünüm...:a015:.ama ben onu nerde olsa
bulurum..hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan..