- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 37
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
ben düşüncesiz olduğunu düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum sizcede öyle değilmi?benim sevgimi ilgimi gerçekten haketmeyen bir insanmış
Parayı verdikten sonra en kısa zmanfa öderim dedi bende tamam dedim ama ilişkimiz sürmedi parayı verdikten bir ay sonra ayrıldık ama para yüzünden değil başka sebeplerden dolayı bende ayrılırken hesap numaramı mesajla yolladım müsait olduğunda yatırırsın dedim tabiki isticektim sonuçta bende çalışıyorum canım cıkıyor.belki ayrılırken istememem gerekiyordu yanlış yptım ama bilmiyorumBen sevgililer arasında böyle para muhabbeti olmasını hiç dogru bulmuyorum cılkı çıkıyor ilişkinin velhasıl kelam bence siz o parayi vermesinide beklemeyin artik üstüne yatmış gibi görünüyor eski sevgiliniz
Mrb herkese
daha önce biriyle birlikte olduğumu ve sonrasında ayrıldığımı söylemiştim belki hatırlayanlar vardır
ben ona 3 bin tlye yakın borç para vermiştim ayrıldığımzn ertesi günü yarısını ödedi bu paranın.hesabıma yatırmış.kalanını ben bahsini açmadım hiç oda ödemedi bendr durumu kötü diye birşey demedim.hemde ayrılmıştık tekrardan konuşmaya gerek yok dedim.
fakat dün öğrendimki kendine ıphone6 almış.
yani tamam para verdim verdim diye sürekli bahsini açmak doğru birşey değil.ama onun yaptığı ne kadar doğru bana olan borcu dururken gitmiş kendine telefon almış.
ben düşüncesiz olduğunu düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum sizcede öyle değilmi?benim sevgimi ilgimi gerçekten haketmeyen bir insanmış
Evet bir yakın arkadaşımda kızdı bana nefen veriyosun nasıl böyle birşey yaparsın dedi ama zor durumdaydı verdim bende işteilk önce senin borç vermen hata.
ikinci hatan ayrıldığında alacağını istiyecektin.
üçüncü ise telefon aldığına göre senin parayı vermeme olasılığı daha yüksek. keşke vermeseydin
ben telefon için değil başka bir şey için verdim ona parayı.Turkcell ayfonu 50 lira taksitle veriyor. 1500 lirayı size her ay 50 50 ödese kabul eder miydiniz?
Borç ayrı taksitli alışveriş ayrı bir şey...
Bilmem hiç mylr dişli biri değilimkiayrıca bunu onun yüzüne söylemen gerek. pısırık olmamalısın. dişli olmalısın. yani aldığı borç yanına kar kalmamalı
Telefon için verdiniz demedim zaten. Bu devirde telefon almak kolay dedim. Bankalar sıfır faizle 24 ay kredi veriyor, gsm şirketleri kampanyalar yapıyor. Size olan borcunu ödemesi zor olabilir, eline toplu para geçmiyorolabilir, biriktiremiyor olabilir.ben telefon için değil başka bir şey için verdim ona parayı.
telefon hesapta yoktu benim demek istediğim burda bana olan borcu durrken kendine bir telefon alması taksitlimi değilmi bilmiyorum
Kendine lüks bir telefon alabiliyosa nu onun hiçte zor durumda olmadığı nı gösterir bence.Telefon için verdiniz demedim zaten. Bu devirde telefon almak kolay dedim. Bankalar sıfır faizle 24 ay kredi veriyor, gsm şirketleri kampanyalar yapıyor. Size olan borcunu ödemesi zor olabilir, eline toplu para geçmiyorolabilir, biriktiremiyor olabilir.
Katılıyorum.Telefonu taksitle öder de borcu nasıl taksit taksit ödeyecek?Telefon için verdiniz demedim zaten. Bu devirde telefon almak kolay dedim. Bankalar sıfır faizle 24 ay kredi veriyor, gsm şirketleri kampanyalar yapıyor. Size olan borcunu ödemesi zor olabilir, eline toplu para geçmiyorolabilir, biriktiremiyor olabilir.
Bir mesajla hatırlat. Hiç telefondan bahsetme bile....Merhaba, benim de bir ödemem vardı; kalan borcunu ne zaman çıkarabilirsin diye yaz, yeter benceMrb herkese
daha önce biriyle birlikte olduğumu ve sonrasında ayrıldığımı söylemiştim belki hatırlayanlar vardır
ben ona 3 bin tlye yakın borç para vermiştim ayrıldığımzn ertesi günü yarısını ödedi bu paranın.hesabıma yatırmış.kalanını ben bahsini açmadım hiç oda ödemedi bendr durumu kötü diye birşey demedim.hemde ayrılmıştık tekrardan konuşmaya gerek yok dedim.
fakat dün öğrendimki kendine ıphone6 almış.
yani tamam para verdim verdim diye sürekli bahsini açmak doğru birşey değil.ama onun yaptığı ne kadar doğru bana olan borcu dururken gitmiş kendine telefon almış.
Kendine lüks bir telefon alabiliyosa nu onun hiçte zor durumda olmadığı nı gösterir bence.
Yok ben anladım telefon taksitle alınır borc takstle nasıl ödesin diyosunuz bunda anlamayacak ne var ben zaten siz biley yapın demiyorumki.E o zaman isteyin siz de biz ne yapalım. Israrla anlattığım şeyi anlamıyorsunuz.