borcu dururken yaptığı doğrumu?

evlenince anlarsin bak burda birsuru kadin konu aciyor esim bileziklerimi istedi araba almak icin yok is kurmak icin vsdiye :KK66:kimse de vermeye gonullu degil
Sevgiliye birak para vermeyi lafini bile ettirme canim paran varsa annene babana kardesine ver emin ol zararli cikmazsin o para geri gelmese de en azindan kendi canina harcamis olursun aile gibisi yok
Evet haklısınız aileden başka kimse yokmuş zaten gördüm bunu.
ben böyle kişilikte biri olduğunu bilseydim zaten vermezdim ama çok güvendim herşeyine

Evet haklısınız aileden başka kimse yokmuş zaten gördüm bunu.
ben böyle kişilikte biri olduğunu bilseydim zaten vermezdim ama çok güvendim herşeyine
Hepimiz hatalari yapa yapa ogreniyoruz hayati onemli olan telafisi mumkun olmayan hatalardan kendimizi uzak tutabilmek hakkinda hayirlisi olsun bosver tek derdin de bu olsun:KK66:

Isteyin paranızı. Tekrar hesap numarası gönderip'unuttun sanırım hesap numaramı, tekrar gönderiyorum, kalan 1.500liramı yatırırsın şu güne kadar' deyin. Ödesin.
Sonuçta borç bu adı üstünde, bilebedel vermediniz, istemeniz çok doğal.

Sırf borç değil neler yaptım ne hediyeler aldım birkez olsun o bana birşey almadı.
üstelik hep beni hor gördü.
kötü lafla kelimeler
kendimi ezdirmemeyi başaramıyorum
hep eziliyorum herkes tarafından
kendimden nefret ediyorum
kendinden nefret etmeyeceksin
insanlardan tarafa beklenti içine girmeyeceksin ( bana bir şey almadı sözüne karşılık söyledim eğer sen ona bir şey alırken banada o alsın mantığı varsa kaybedersin. bizler sevdiklerimize ( hakkedenler için) bir iyilik yaparken karşılık beklememeliyiz. yoksa hayal kırıklığı yaşarız.
seni hor gören insanlardan uzaklaşacaksın çünki seni hor görenin kendine saygısı yoktur. sende ondan saygı bekleme
sana kötü laf söyleyenden uzaklaşki senin uzaklaşmanı istiyor demekki
kendini hiç bir zaman ezdirme, ezik olma, kendine güvenme zamanın gelmiş ama sen kaçamak davranıyorsun.
sonuçta da senin ezilmen normal şikayet etmeyeceksin, halini kontrol edip nerede hatan var onları tespit edip hayata kendine güvenen, insanları seven ve insanlar tarafından sevilen biri olarak devam etmelisin.

Isteyin paranızı. Tekrar hesap numarası gönderip'unuttun sanırım hesap numaramı, tekrar gönderiyorum, kalan 1.500liramı yatırırsın şu güne kadar' deyin. Ödesin.
Sonuçta borç bu adı üstünde, bilebedel vermediniz, istemeniz çok doğal.
Ben kendime kızmıuorum borç verdiğim için insanlık yaptım bilemezdim böyle placağını haklısınız istemem lazım ama ben utanıyorum istemeue

X