borcu dururken yaptığı doğrumu?

Ya boyle 1 aylik maaslarinin bile yetmeyecegi telefonu almak bana akillica gelmiyor ..
Bi de borcu varken almak saka gibi. Telefonun acelesi mi varmis? Ki iphone6 baya pahalı bir telefon.
Bence ara parani iste.

Mrb herkese
daha önce biriyle birlikte olduğumu ve sonrasında ayrıldığımı söylemiştim belki hatırlayanlar vardır
ben ona 3 bin tlye yakın borç para vermiştim ayrıldığımzn ertesi günü yarısını ödedi bu paranın.hesabıma yatırmış.kalanını ben bahsini açmadım hiç oda ödemedi bendr durumu kötü diye birşey demedim.hemde ayrılmıştık tekrardan konuşmaya gerek yok dedim.
fakat dün öğrendimki kendine ıphone6 almış.
yani tamam para verdim verdim diye sürekli bahsini açmak doğru birşey değil.ama onun yaptığı ne kadar doğru bana olan borcu dururken gitmiş kendine telefon almış.
ben düşüncesiz olduğunu düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum sizcede öyle değilmi?benim sevgimi ilgimi gerçekten haketmeyen bir insanmış
Dua et böylesi bir adamla evlenmemişsin :KK43: O para da verilmiş sadakan olsun :KK43:

Daha ilişkinizin çok başındaymışsınız. Olayların nasıl geliştiğini bilmiyorum ama bir erkek nasıl yeni tanıştığı bir kadından 3 bin lira borç isteyebilir ki..

Keske hic vermeseydiniz. Nasil bir bayandan para istemeye yüzleri tutuyor anlayamiyorum. Bence siz boyle birinin en azindan borcunun yarisini odedigine sukredin.

Mrb herkese
daha önce biriyle birlikte olduğumu ve sonrasında ayrıldığımı söylemiştim belki hatırlayanlar vardır
ben ona 3 bin tlye yakın borç para vermiştim ayrıldığımzn ertesi günü yarısını ödedi bu paranın.hesabıma yatırmış.kalanını ben bahsini açmadım hiç oda ödemedi bendr durumu kötü diye birşey demedim.hemde ayrılmıştık tekrardan konuşmaya gerek yok dedim.
yani tamam para verdim verdim diye sürekli bahsini açmak doğru birşey değil.ama onun yaptığı ne kadar doğru bana olan borcu dururken gitmiş kendine telefon almış.
ben düşüncesiz olduğunu düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum sizcede öyle değilmi?benim sevgimi ilgimi gerçekten haketmeyen bir insanmış
Borcun geri kalanını iste

Parayı verdikten sonra en kısa zmanfa öderim dedi bende tamam dedim ama ilişkimiz sürmedi parayı verdikten bir ay sonra ayrıldık ama para yüzünden değil başka sebeplerden dolayı bende ayrılırken hesap numaramı mesajla yolladım müsait olduğunda yatırırsın dedim tabiki isticektim sonuçta bende çalışıyorum canım cıkıyor.belki ayrılırken istememem gerekiyordu yanlış yptım ama bilmiyorum
Bence yeniden hesap numaranızı yollayın sanırım kaybettin diyin çok afedersiniz siz enayimisiniz 1500 tl az paramı çoğu insan 1 ay çalışıyor bu para için beyazda de bilmem kaça iPhone 6 alıyor yok artık

Turkcell bildigim kadariyla iphone6 yi o sekilde vermiyor. iphone6 icin bir kampanyasi yok yani
İki hafta önce aldık eşime. Platinium üyelere var satışı. O vermese bile bütün teknoloji marketlerde odeabank standı var 3000 tlye kadar sıfır faiz kefilsiz kredi dağıtıyorlar.

Parayı ne için verdiniz bilmiyorum ama birine borç verirken o parayı sizin saymayın o şekilde verin. Artık dünya eski dünya değil burada bi konu açsak az veya çok baya bir kişide bi şekilde para kaptırmıştır.
Bide sevgiliyken, sözlüyken, nişanlıyken borç mevzuları bazen sorun oluyor (tabi kişilikle alakalı).
Hiç söylemediyseniz bi hatırlatın.
Ama bi kaç kere söyleyip hala vermediyse vereceğini sanmam.
Üstüne taksitle aldım hediye ettiler gibi şeyler duyabilirsiniz.

Bence gerçekten isteyin enayilik olur diğer türlü. Az para degil 1500 lira yahu. Bir arkadaşın daha dediği gibi hesap numaranizi gonderip "kaybettin sanırım acil paraya ihtiyacım var yatirirsan sevinirim" deyin. Yuzsuzluk gormemislik degil bu. Asil onun yaptığı yuzsuzluk utanmayin

Bence gerçekten isteyin enayilik olur diğer türlü. Az para degil 1500 lira yahu. Bir arkadaşın daha dediği gibi hesap numaranizi gonderip "kaybettin sanırım acil paraya ihtiyacım var yatirirsan sevinirim" deyin. Yuzsuzluk gormemislik degil bu. Asil onun yaptığı yuzsuzluk utanmayin
bir kere istemiştim daha doğrusu ayrılmıştık ozmn söylemiştim müsait olduğunda hesap numaram bu diye bir daha söyleyebileceğimi sanmıyorum.
ama dediğiniz doğru enayi duruöa düşüyorum bu şekikdede

siz o parayı kolay kazanmıyorsanız isteyin tabi ki. bundan da bir ders çıkarın bence. sevgililer arasında para mevzusuna bende karşıyım. belki ben yanlış düşünüyorum ama bilmiyorum, bana doğru gelmiyor.

bir kere istemiştim daha doğrusu ayrılmıştık ozmn söylemiştim müsait olduğunda hesap numaram bu diye bir daha söyleyebileceğimi sanmıyorum.
ama dediğiniz doğru enayi duruöa düşüyorum bu şekikdede
Kesinlikle soyleyin tekrar, arkanizdan "eski sevgilimden borç almıştım 1 buçuk milyarini yedim enayinin hahah" demesi daha mi iyi? Mesaj atin tekrar. Hatta yani cok sinirliyseniz " hesap numarami unuttun sanırım biraz nakite ihtiyacim var kisa zamanda borçlarini ödersen sevinirim, ha bu arada hayırlı olsun yeni telefonun" yazabilirsiniz. Kimsenin sizi enayi yerine koymaya hakki yok 1 bucuk milyarla aile geçiniyor bu devirde

Bilmem hiç mylr dişli biri değilimki
kaderimsin zaten senin gibi insanları bilirler kötü niyetli insanlar. herzaman faydalanmak isterler.
ayrıca bu söylediğim şey sadece borç konusunda değil hayatın her anında böyle olmalısın.
böyle olmazsan pısırık yaşamaya devam edersen. erkek arkadaşın, kocan, çocukların dahi sana üstünlük kurmaya çalışabilir. her zaman ezik olursun ezilirsin. uyanık olmalıyız. kendimizi ezdirmeyeceğiz

kaderimsin zaten senin gibi insanları bilirler kötü niyetli insanlar. herzaman faydalanmak isterler.
ayrıca bu söylediğim şey sadece borç konusunda değil hayatın her anında böyle olmalısın.
böyle olmazsan pısırık yaşamaya devam edersen. erkek arkadaşın, kocan, çocukların dahi sana üstünlük kurmaya çalışabilir. her zaman ezik olursun ezilirsin. uyanık olmalıyız. kendimizi ezdirmeyeceğiz
Sırf borç değil neler yaptım ne hediyeler aldım birkez olsun o bana birşey almadı.
üstelik hep beni hor gördü.
kötü lafla kelimeler
kendimi ezdirmemeyi başaramıyorum
hep eziliyorum herkes tarafından
kendimden nefret ediyorum

Kesinlikle soyleyin tekrar, arkanizdan "eski sevgilimden borç almıştım 1 buçuk milyarini yedim enayinin hahah" demesi daha mi iyi? Mesaj atin tekrar. Hatta yani cok sinirliyseniz " hesap numarami unuttun sanırım biraz nakite ihtiyacim var kisa zamanda borçlarini ödersen sevinirim, ha bu arada hayırlı olsun yeni telefonun" yazabilirsiniz. Kimsenin sizi enayi yerine koymaya hakki yok 1 bucuk milyarla aile geçiniyor bu devirde
Şuandada durumum sıkışık zaten o artık o paranın üzerine yattı istersem ancak utanırda verir istemezsem hiç vermeyecek.
bu kadar neden düşüncesiz neden bu kadar hor görüyor beni
o arkadaşına 50 tl bile zor verdi gzümn önünde lafını yaparak 50 tlnin.Arkadaşıda o 50 tl yi geri veremeden içeri girmiş onun lafını yapıyodu gitti param diye.bnada sen yakın olmasan istemezdim senden demişti ama hiç yakın değildim halbuki.hep kendinden ve ailesinden soyutluyordu beni kızkardeşi işyerime gelip 5 dakka oturdu diye etmediğini bırakmadı onlarla bile görüşmemi konuşmamı istemiyor

Mrb herkese
Elin adamina para vermissin hatali olan sensin tatlim
Yarin obur gun evlensen esin ev ihtiyaclari icin para istese yok dersin:KK66:bu isler boyle iste

Elin adamina para vermissin hatali olan sensin tatlim
Yarin obur gun evlensen esin ev ihtiyaclari icin para istese yok dersin:KK66:bu isler boyle iste
Evet hatalıyım tabi vermrkle ve güvenmekle ama böyle olacağını bilemezdimki.tabiki eşimde istese verirdim para neden vermiyimki

Evet hatalıyım tabi vermrkle ve güvenmekle ama böyle olacağını bilemezdimki.tabiki eşimde istese verirdim para neden vermiyimki
evlenince anlarsin bak burda birsuru kadin konu aciyor esim bileziklerimi istedi araba almak icin yok is kurmak icin vsdiye :KK66:kimse de vermeye gonullu degil
Sevgiliye birak para vermeyi lafini bile ettirme canim paran varsa annene babana kardesine ver emin ol zararli cikmazsin o para geri gelmese de en azindan kendi canina harcamis olursun aile gibisi yok

X