Çok sevindim canım. En güzeli kartları sıfırlamak. Yatırım yaparken en büyük ayak bağı bana göre.Altin kızlarkredi kartı komple kapattım birikim ile kredi kartını ve kardeşin sigortasını ödedim iyi mi yaptım...kotu mu yaptım..bilmiyorum tek sevindiğim nokta kredi kartı ödemelerim olmucak..olursa cüzi miktar.. buna inanışım doğrultusunda karar verdim..borçsuz kurban kesme pişmanmiyim. .şimdi deil ...sabh kalbim durabilir
Kumbaram para annemde durmakta
Çok şükürÇok sevindim canım. En güzeli kartları sıfırlamak. Yatırım yaparken en büyük ayak bağı bana göre.
Gida konusunda abur cubur u kesmek mutfak masrafini azaltiyor birde çalıştığın icin haftalik yemek listesi yapip alisverise oyle gidersen hem sadece ihtiyacin olani alirsin hemde ne yemek yapsam diye dusunmezsin marketlerin haftasonu indirimlerini takip edebilirsin sebze meyveyi de pazardan aksam uzeri almak daha uygun oluyor onun disinda gıdada malesef tasarruf cok zor gibi heleki cocuk varsaHanımlar bende yazamasamda sürekli okuyup takip ediyorum çok buyuk borçlar atlattık eşimle şimdi şülür daha iyiyiz bende çalışıyırum şükür artık kpss süreci bitti işe girdim atanamadım tabi kısmet araba aldık borçla oyuzden biraz daha dikkat etmeye bakıyorum harcamalara nelere dikkat etmeyelim gıda vb harcamalarda açıkçası kıyafet vb şeyler almıyorum uzun zamandır çok dikkatliyim bu konularda
Haftaya atmam gereken miktarları da attım kumbarama :)
Hahaaaa onu ben yaptım:))
Hahaaaa onu ben yaptım:))
8 ve 9 TL kedi kumbaralarima attım.
Ben arada biraz da fazla atmışım :)
Yarın döviz yapicam.
her güzel şeyin bir sonu var malesefGünaydın kızlar nasılsınız:) Tatil bittiyarın eve dönüş kaldığımız yerden devam inşallah. Siz neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?