Allah içinize sindirdin güle güle kullanınAmin camım insallh :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah içinize sindirdin güle güle kullanınAmin camım insallh :)
Amin insallah dogru soyledin canim borcsuz birsey olmuyorgüle güle kullanın canım Allah kaza bela vermesin olsun borçsuz bıse olmuyor fuzuli bişey degıl hemde Allah ödeme kolaylıgı versın cumlemıze
Amin insallah :)Kazasız belasız kullanın
Günaydın maaşlar yatsın kumbaralar şenlensin
Aynen canım yarın benim de maaş günüm geleneksel borç dağıtma günü de diyebiliriz yılbaşından sonra öyle olmayacak inşallah:)
gunaydın canım bu cuma 9tl olması lazım benım takvımıme gore ustte de sen oyle yazmıstın yanlıs yzdın sımdı heraldeGünaydın kızlar nerelerdesiniz:) 10. haftamızdayız Cumaya kadar 10 liraları hazırlayalım bakalım :)
Kesinlikle ben de her hafta pazar alışveriş yapıp evde yemek pişirmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorumTatil bitti kürkçü dükkanına dönüldü kızlar:) Evi derledim toparladım mutfak eksiklerine baktım bundan sonra haftalık yemek listesi yapıp ona göre yapacağım alışverişi daha faydalı olur diye düşünüyorum en azından aktı koktu çürüdü olmaz kafam rahat olur ne yapacağımı bildiğinden:) Sizde ne var ne yok
gunaydın canım bu cuma 9tl olması lazım benım takvımıme gore ustte de sen oyle yazmıstın yanlıs yzdın sımdı heralde
Merakla bekliyor olacağım canımBu ay muftak işini ciddi ciddi masaya yatırıyorum ayrıca. Belli bir bütçe ayırıp haftalık yemek çizelgesi yaparak ona göre harcama yapacağım. Akşama betleşir o da inşallah yazarım sizlere de fikir açısından
Bu ay muftak işini ciddi ciddi masaya yatırıyorum ayrıca. Belli bir bütçe ayırıp haftalık yemek çizelgesi yaparak ona göre harcama yapacağım. Akşama betleşir o da inşallah yazarım sizlere de fikir açısından
Günaydın kızlar:) Ödemeleri yaptım. Bugün itibariyle toplam 26 bin Tl borcumuz kaldı. Ocak ayında 45 bin TL tutarındaydı. İnşallah yeni yıka yüzde 80i bitiyor Allah hepimizin yükünü hafifletsin kredi kartı kullanmıyorum olan borçlarını ödüyorum. Krediye de tövbe ettim bıktım artık son 1 kredi var 8 ayı kaldı. Sonrasında herşey nakit cebinde varsa alacağım yoksa bekleyeceğim. Para biriktirip peşin almaya gayret edeceğim herşeyi en iyisi bu galiba sizde ne var ne yok durumlar nasıl?
Merhaba arkadaşlar, bi meslektaşım yatırımini 5 aydır kuveyt dinarina (kwd) yapmakta..acaba yatırım olarak nasıldır? Ben şuan vadelideyim ..görüşlerinizi merak ediyorum.şimdiden teşekkürler
mutfak konusunda yemek işini önceden belirlediğinde çok tasarruflu oluyor
benim hedefim de Ocak ayına kadar KK borç bitirmek
az kaldı ama bir taraftanda normal harcama olunca biraz sürüyor bitmesi.
toplam 3.800-tl taksitli borcum var
öde öde mutsuzluk veriyor.
bu yıl KK dan kurtulmak için tatil bile satın almadım
sıfırlanma , borç bitirme derdindeyim
bir taraftan da eşimin işyeri maaşları geç ödüyor, maaş gelene kadar KK dan harcıyorum iyice açıldım
bakalım ne olacak
yani en kısa toparlanma 23 eylül