Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

her güzel şeyin bir sonu var malesef
ben 11.haftaya kadar olan param ile euro aldım :)

Aynen canım maalesef öyle Allah tekrarını yaşatsın inşallah sağlıkla hepimize:) Bereketli olsun birikimin:)

Merhaba bende kumbaramda tüm para ile 5 dolar aldım.8 tl de attım.
Oğlumada 15 dolar aldım.
Altın param birikmemiş alamadım.

Birikimin hayırlı bereketli olsun canım hayırlı yerlerde güle güle kullan inşallah:)

Merhabalar.şu an hedeflerimiz o kadar benzer görünüyor ki.. nerden baksam ev kredisine yakın borç ödüyorum ihtiyaç kredisi kredi kartı kira evkur özşanal vb hepsini topladığımda hiç borcum olmasa ev kredisi rahat ödermişim diyorum ama nerdee ne ev var ne araba...
karı koca iki maaş alıp çocuk da yokken şu borçlardan kurtulup bi yandan birikim yapalım araba alalım diyoruz. en azından kullandığımız kadar kullanır üç beş sene sonra ev alcak olursak satıp peşinata ekleriz ama maaş gününü zor bekliyoruz neden böyle anlamıyorum.
eskiden eşim çok savurgandı sevgili olduğumuz nişanlı olduğumuz dönemde şimdi çok şükür toparlandı gel gelelim borçlardan belimiz doğrulmuyor mecbur ya elden borç alıyoruz ya da maaştan avans alıyorum doğal olarak diğer ay eksiyle başlıyoruz.. birikim içi daha ne yapmam lazım sürekli onu araştırma peşindeyim..

Hoşgeldin canım en iyisi nakite dönmek eksiye girmeden ayı tamamlamaya çalışmak kredi kartı kullandıkça borçlar bitmek bilmiyor yada o ay kullandığın kadarını hemen sıfırlamak.

Tatil bitti kürkçü dükkanına dönüldü kızlar:) Evi derledim toparladım mutfak eksiklerine baktım bundan sonra haftalık yemek listesi yapıp ona göre yapacağım alışverişi daha faydalı olur diye düşünüyorum en azından aktı koktu çürüdü olmaz kafam rahat olur ne yapacağımı bildiğinden:) Sizde ne var ne yok

Borclari kapatma gunlugunu borcsuz takibe baslamadim ama bu hafta baya bi borcun altina girdil araba aldik 55 bine artik daha fazla tasarruflu günler bekliyor bizi
Allah kolaylık versin bizde öyle birde eo.borcu olunca 1 haftada borcumuz katlandı moralim çok bozuldu bakalım herşey kısmet kredi faizini çoktan solladı

Borclari kapatma gunlugunu borcsuz takibe baslamadim ama bu hafta baya bi borcun altina girdil araba aldik 55 bine artik daha fazla tasarruflu günler bekliyor bizi
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kazasız belasız güle güle kullanın:)
Allah kolaylık versin bizde öyle birde eo.borcu olunca 1 haftada borcumuz katlandı moralim çok bozuldu bakalım herşey kısmet kredi faizini çoktan solladı
Allah yardımcınız olsun canım üzülme Allah sağlık versin ödenir biter inşallah kısa zamanda

güle güle kullanın canım Allah kaza bela vermesin olsun borçsuz bıse olmuyor fuzuli bişey degıl hemde Allah ödeme kolaylıgı versın cumlemıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…