her güzel şeyin bir sonu var malesef
ben 11.haftaya kadar olan param ile euro aldım :)
Merhaba bende kumbaramda tüm para ile 5 dolar aldım.8 tl de attım.
Oğlumada 15 dolar aldım.
Altın param birikmemiş alamadım.
Merhabalar.şu an hedeflerimiz o kadar benzer görünüyor ki.. nerden baksam ev kredisine yakın borç ödüyorum ihtiyaç kredisi kredi kartı kira evkur özşanal vb hepsini topladığımda hiç borcum olmasa ev kredisi rahat ödermişim diyorum ama nerdee ne ev var ne araba...
karı koca iki maaş alıp çocuk da yokken şu borçlardan kurtulup bi yandan birikim yapalım araba alalım diyoruz. en azından kullandığımız kadar kullanır üç beş sene sonra ev alcak olursak satıp peşinata ekleriz ama maaş gününü zor bekliyoruz neden böyle anlamıyorum.
eskiden eşim çok savurgandı sevgili olduğumuz nişanlı olduğumuz dönemde şimdi çok şükür toparlandı gel gelelim borçlardan belimiz doğrulmuyor mecbur ya elden borç alıyoruz ya da maaştan avans alıyorum doğal olarak diğer ay eksiyle başlıyoruz.. birikim içi daha ne yapmam lazım sürekli onu araştırma peşindeyim..
Hafta sonu temizlik koşturmacasi var bende
Ufaktan kış hazırlığı
Pazartesi büyük kızım gelecek inş
Onun tatlı telaşı sevdiği şeylerin hazırlığı
Büyük kızın kaç yaşında canım?Hafta sonu temizlik koşturmacasi var bende
Ufaktan kış hazırlığı
Pazartesi büyük kızım gelecek inş
Onun tatlı telaşı sevdiği şeylerin hazırlığı
Kazasiz belasiz gule gule kullanin :)Borclari kapatma gunlugunu borcsuz takibe baslamadim ama bu hafta baya bi borcun altina girdil araba aldik 55 bine artik daha fazla tasarruflu günler bekliyor bizi
Caninm hayirli olsun. Ne marka ikinci el mi. Piyasayi takip etmek adina sordumBorclari kapatma gunlugunu borcsuz takibe baslamadim ama bu hafta baya bi borcun altina girdil araba aldik 55 bine artik daha fazla tasarruflu günler bekliyor bizi
Allah kolaylık versin bizde öyle birde eo.borcu olunca 1 haftada borcumuz katlandı moralim çok bozuldu bakalım herşey kısmet kredi faizini çoktan solladıBorclari kapatma gunlugunu borcsuz takibe baslamadim ama bu hafta baya bi borcun altina girdil araba aldik 55 bine artik daha fazla tasarruflu günler bekliyor bizi
20 yaşında canım üniversite okuyorBüyük kızın kaç yaşında canım?
Gözünaydın
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kazasız belasız güle güle kullanın:)Borclari kapatma gunlugunu borcsuz takibe baslamadim ama bu hafta baya bi borcun altina girdil araba aldik 55 bine artik daha fazla tasarruflu günler bekliyor bizi
Allah yardımcınız olsun canım üzülme Allah sağlık versin ödenir biter inşallah kısa zamandaAllah kolaylık versin bizde öyle birde eo.borcu olunca 1 haftada borcumuz katlandı moralim çok bozuldu bakalım herşey kısmet kredi faizini çoktan solladı
Amin canim hepimize kolaylik versim insallah oyle bi zamana geldik ki borcsuz da birsey sahibi olunmuyor insallah daha fazla yukselmez kurlarAllah kolaylık versin bizde öyle birde eo.borcu olunca 1 haftada borcumuz katlandı moralim çok bozuldu bakalım herşey kısmet kredi faizini çoktan solladı
Ikinci el canim ford fiesta 20 binde sifir atarinda :)Caninm hayirli olsun. Ne marka ikinci el mi. Piyasayi takip etmek adina sordum1ay öncesine göre daha pahali herhalde
Amin camım insallh :)Kazasiz belasiz gule gule kullanin :)
güle güle kullanın canım Allah kaza bela vermesin olsun borçsuz bıse olmuyor fuzuli bişey degıl hemde Allah ödeme kolaylıgı versın cumlemızeBorclari kapatma gunlugunu borcsuz takibe baslamadim ama bu hafta baya bi borcun altina girdil araba aldik 55 bine artik daha fazla tasarruflu günler bekliyor bizi
Kazasız belasız kullanınBorclari kapatma gunlugunu borcsuz takibe baslamadim ama bu hafta baya bi borcun altina girdil araba aldik 55 bine artik daha fazla tasarruflu günler bekliyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?