Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

bende bu aralar cok bunaldim maddiyat sikintisi vs.. yemeden icmeden gun geçmiyor dikkat etmek tamam da insan bazen yoruluyor

insan gerçekten yoruluyor.
sürekli takip etmek dikka etmek gerekiyor
artık rahat davrandığımız dünlere sayalım
ben 2 yıldır devame diyorum
son 2 ayım kaldı
umarım başarırım

insan gerçekten yoruluyor.
sürekli takip etmek dikka etmek gerekiyor
artık rahat davrandığımız dünlere sayalım
ben 2 yıldır devame diyorum
son 2 ayım kaldı
umarım başarırım
borclar bitmiyor tam botti derken baska sey cikiyor hep kosturmaca hep odeme para bir var 29 gun yok

Faturaların ne kadar geliyor canım
Benim apartmanda ve çevremde en az bana gelir.
Çamaşır mak. İstisna bir durum olmazsa haftada 2 kere çalışır
Bulaşıkkarı çoğu kez su ile akıtmak yerine tek peçete ile temizler maknaya öyle yerleştiririm. Bulaşık makinadı gün aşırı çalışıyor faturam 45 50 arası gelir

Kadinlar bu hafta gittim gram aldim 195e. Ayrica altin hesabi actim. Ordanda ilk gramimi aldim 197e altin yukseldikce yukseliyor. 500 tl olan kk borcumu 1200kusurlere cikarmisim. Esim sagolsun.soylene soylene 800tlsini odedi su siralar epey parasini yedim. sagligima kavustum ama bir muddet daha calismami istemiyor.

Selam canlar, 52 hafta kumbarasina 50 Lira atarak basladim :) önümüzde ki hafta miktarini atabilirmiyim bilmiyorum. Bu ay Gelen gitti, havalarda sicak ivir, zivira gidiyor hep. Bsktimda msrkete cok harcanmis hep. Esim birsürü gazoz ivir zivir aldi gene, birsey demedim cok skincada adam bunaliyor, Bu seferlik böyle olsun bakalim.
Elimdeki parayi mutlaka yettirmem lazim Bakalim ilerki günler ne gösterecek.

Aslinda faturalarim cok yüksek degil. Ben yurdisinda yasadigim icin burda sistem farkli biraz. Faturalar sene boyu sabit, sene sonu hesaplanip ödenen miktardan fazla kullandiysan o farki ödüyorsun. Gecen sene 300 Lira fark ödemistim. Tabi yaz mevsimi fosur fosur hali yikadim, cocuga havuz doldurdum. Esim ha bire bütün kis küveti doldurdu. Bunlar hep faturaya yansidi haliyle.

Bizde dun temmuz ayi giderlerine baktik 360 tl disarda yemege harcamisiz esimin biraz daha dikkat edelim demesi icin beklerken oh calisiyoruz canima degsin demez mi :)))

Bizde dun temmuz ayi giderlerine baktik 360 tl disarda yemege harcamisiz esimin biraz daha dikkat edelim demesi icin beklerken oh calisiyoruz canima degsin demez mi :)))
Tabi ki, ihtiyaclarimiz icin calisiyoruz. Bu dogru. Ama paketli hazir ürünler hep cok faturayi kapatiyor. Yada hep disaridan yemek benim mideme iyi gelmiyor, ara sira yspinca iyi de her hafta bir iki defa olursa hemen cebindeki erixip gidiyor.

Tabi ki, ihtiyaclarimiz icin calisiyoruz. Bu dogru. Ama paketli hazir ürünler hep cok faturayi kapatiyor. Yada hep disaridan yemek benim mideme iyi gelmiyor, ara sira yspinca iyi de her hafta bir iki defa olursa hemen cebindeki erixip gidiyor.
Evet bi disarda yemek yemek 2 kisi en az 30 tl den cikiyor bu ay esimin dogum gunu vardi onun icin ciktik onun disinda bu ay yemek yok artik :)

Altin kızlar kredi kartı komple kapattım birikim ile kredi kartını ve kardeşin sigortasını ödedim iyi mi yaptım...kotu mu yaptım..bilmiyorum tek sevindiğim nokta kredi kartı ödemelerim olmucak..olursa cüzi miktar.. buna inanışım doğrultusunda karar verdim..borçsuz kurban kesme pişmanmiyim. .şimdi deil ...sabh kalbim durabilir

Kumbaram para annemde durmakta

Bende yillik ikramiyr ile kredi kartini kapattim cok rahatladim resmen hafifledim :)) artik sadece taksitle alinmasi gereken seyler icin kullanicam kartı

Hayirli olsun :) bence iyi yaptin. Kredi karti olmayan parayi harcamaktir bana göre. O yüzden hic sevmiyorum. Varsa harcarsin yoksa bekler ya da baska bir senden kisar alirsin diye düsünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…