• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Altin kızlar :KK76: kredi kartı komple kapattım En Büyük TÜRKİYE birikim ile kredi kartını ve kardeşin sigortasını ödedim :işsiz: iyi mi yaptım...kotu mu yaptım..bilmiyorum o_O tek sevindiğim nokta kredi kartı ödemelerim olmucak..olursa cüzi miktar..:KK17: buna inanışım doğrultusunda karar verdim..borçsuz kurban kesme :KK47:pişmanmiyim. .şimdi deil ...sabh kalbim durabilir :mad::mad::mad:

Kumbaram para annemde durmakta
Çok sevindim canım. En güzeli kartları sıfırlamak. Yatırım yaparken en büyük ayak bağı bana göre. :KK9::KK9:

Hanımlar bende yazamasamda sürekli okuyup takip ediyorum çok buyuk borçlar atlattık eşimle şimdi şülür daha iyiyiz bende çalışıyırum şükür artık kpss süreci bitti işe girdim atanamadım tabi kısmet araba aldık borçla oyuzden biraz daha dikkat etmeye bakıyorum harcamalara nelere dikkat etmeyelim gıda vb harcamalarda açıkçası kıyafet vb şeyler almıyorum uzun zamandır çok dikkatliyim bu konularda

Hanımlar bende yazamasamda sürekli okuyup takip ediyorum çok buyuk borçlar atlattık eşimle şimdi şülür daha iyiyiz bende çalışıyırum şükür artık kpss süreci bitti işe girdim atanamadım tabi kısmet araba aldık borçla oyuzden biraz daha dikkat etmeye bakıyorum harcamalara nelere dikkat etmeyelim gıda vb harcamalarda açıkçası kıyafet vb şeyler almıyorum uzun zamandır çok dikkatliyim bu konularda
Gida konusunda abur cubur u kesmek mutfak masrafini azaltiyor birde çalıştığın icin haftalik yemek listesi yapip alisverise oyle gidersen hem sadece ihtiyacin olani alirsin hemde ne yemek yapsam diye dusunmezsin marketlerin haftasonu indirimlerini takip edebilirsin sebze meyveyi de pazardan aksam uzeri almak daha uygun oluyor onun disinda gıdada malesef tasarruf cok zor gibi heleki cocuk varsa

Kadinlar biz esimle kumbaramizi acmistik icinde 690 tl cikti. Simdi yeni kumbara aldik. 690 liranin hepsini o kumbaranin icine attik. Ustune para atmaya devam ediyoruz. Esim ekimde umarim yillik izine cikacak. Bi tatil planimiz var. Esimde bende gitmeyi cok istiyoruz. Aklimizda kapadokya var bakalim :)))))))))

Back