Zaten ancak günlük 1000 tane okunur ,fazlası dilleri birbirine dolar artık
Sen günlük devam edebiliyorsan helal olsun.
Hayatında değişiklikler oldu mu merak ettim başladığından beri
canım bende katılırım,etiketlersen.Bugün de bol bol okuyun kızlar ...
Hatta salavat ayı düzenleyelim,sayenizde 1 ay hiç terketmeden bende okurum...
son izci paylaşımına 30000 kişi bakmış. ne güzel şeylere vesile oluyorsundur kim bilir ALLAH senden razı olsun
Günlük 1000 okumayı mı düşünüyosunuz? Daha az okuyabileni de aranıza alır mısınız?
canım bende katılırım,etiketlersen.
eşimdende destek alıyorum canım
daha yeni başladım okumaya
dört beş gün oldu
ilk okuduğumda aynı gün içinde üç tane hediye aldım
şuan çok borçluyuz
onun için okumaya başladım inşallah borçlarımızdan kurtuluruz
psikolojiside bozuluyor insanın
Tamamdır, çok sevinirim :)Elbette alırız ama başlarsan 1000 tane de okumak için can atarsın
Bayramdan sonra takipte kal
Tamam canım Ramazan bayramı sonrası 7 kişi başlayalım 30 gün
takipteyim benıde alırmısınızz
Tamam canım ben etiket yaparım senibayramdan sonra gir muhakkak
İnşallah göreceksin ,hayatında nasıl her şey düzene girecek
bende varım 2 gündür okuyorum
zamanında ben de öyle olmuştum .iki sene sonra iyi ki duam kabul olmadı diye hep şükrettim .biraz zaman tanıyın kendinize emin olun geçecek.Bir süre önce aylarca dua ettim çok istediğim bsy için. Dilim damağım kuruyana kadar, geceleri uykusuz kalana kadar, tüm günümü dualarla geçirecek kadar dua ettim. İnternette burada dua kitaplarında okuduğum pek çok duayı denedim olmadı, kabul olmadı duam. Anladım ki biz ne kadar dua edersek edelim allahın dediği oluyor, pek çok yerde okuduğum gibi dua kaderi değiştirmiyor. Benim için hayırlı olan bu diyorlar. Evet benim için hayırlısı bir senedir süren acı, mutsuzluk, gözyaşı... ve daha da sürecek olan, yıllarca izi geçmeyecek bir acı benim için hayırlısı! Artık kendim için duam, hayalim, umudum kalmadı. Sadece günahlarımın affı için, daha az düşünmek için dua ediyorum ve sizin duanıza da katıldım. Birkaç gündür salavat çekiyorum günde bin tane. Acılarımı hafifletmiyo belki günahlarımı hafifletir. İçimi dökmek istedim. Sevaba vesile oldunuz. Size iki kat yazılır inşallah.
Geçmişte olmamış pek çok şey ben de yıllar sonra iyiki dedim. Umarım bu da öyle olur.zamanında ben de öyle olmuştum .iki sene sonra iyi ki duam kabul olmadı diye hep şükrettim .biraz zaman tanıyın kendinize emin olun geçecek.
Bugün de bol bol okuyun kızlar ...
Hatta salavat ayı düzenleyelim,sayenizde 1 ay hiç terketmeden bende okurum...
günaydınnn
ee nezaman başlıyoruz salavat zincirineeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?