- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.734
son izci size çokk ama çokk teşekkür ederim bir sorum olacaktı size bir rüya gördüğünüzü söylemiştiniz rüyanızda bu duaları okumanızı mı tavsiye etmişlerdi
Bende teşekkür ederim canım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son izci size çokk ama çokk teşekkür ederim bir sorum olacaktı size bir rüya gördüğünüzü söylemiştiniz rüyanızda bu duaları okumanızı mı tavsiye etmişlerdi
ama iyi ki paylaştınız ben kırk yılda bir salavat ya çeker ya çekmezdim .bu paylaşımınız sayesinde alışkanlık haline getridim okudukça okuyasım geliyor hatta salavat ile ilgili program indirdim salavat hatimlerine katılıyorum .eğer siz paylaşmasaydınız benim bu güzelliklerden asla haberim olmayacaktıçok güzel bir şeye vesile oldunuz paylaşımınızlaBende teşekkür ederim canım .Salavat için rüyama girmişti canım...Rüyamı paylaştım paylaşalı da girmiyor
bir çok insanın okumasına vesile oldunuzBende teşekkür ederim canım .Salavat için rüyama girmişti canım...Rüyamı paylaştım paylaşalı da girmiyor[/QUOTE
ama iyi ki paylaştınız ben kırk yılda bir salavat ya çeker ya çekmezdim .bu paylaşımınız sayesinde alışkanlık haline getridim okudukça okuyasım geliyor hatta salavat ile ilgili program indirdim salavat hatimlerine katılıyorum .eğer siz paylaşmasaydınız benim bu güzelliklerden asla haberim olmayacaktıçok güzel bir şeye vesile oldunuz paylaşımınızla
bu paylaşımı güncel tutmak istiyorum görüpte faydalanan olur belki[/QUOT bu konuyu sürekli güncel tutalım
bu paylaşımı güncel tutmak istiyorum görüpte faydalanan olur belkibu konuyu sürekli güncel tutalım
Allahumme salli ala seyyidine MUHAMMED ve ala ali seyyidina MUHAMMED . Günde 1000 adet çekilecek.Ben 30 .günümde evimi almıştım.
Okunan salavatAllahumme salli ala seyyidine MUHAMMED ve ala ali seyyidina MUHAMMED . Günde 1000 adet çekilecek.Ben 30 .günümde evimi almıştım.
SuUtku okunan salavat bu canımAllahumme salli ala seyyidine MUHAMMED ve ala ali seyyidina MUHAMMED . Günde 1000 adet çekilecek.Ben 30 .günümde evimi almıştım.
okunan salavat buAllahumme salli ala seyyidine MUHAMMED ve ala ali seyyidina MUHAMMED . Günde 1000 adet çekilecek.Ben 30 .günümde evimi almıştım.
bin taneyi ancak okuyabiliyorum çalıştığım için yolda servis beklerken falan okuyorum daha fazla okuyabilirmiyim bilemiyorum yinede okumaya çalışırım başlatırsanBugün de bol bol okuyun kızlar ...
Hatta salavat ayı düzenleyelim,sayenizde 1 ay hiç terketmeden bende okurum...
bin taneyi ancak okuyabiliyorum çalıştığım için yolda servis beklerken falan okuyorum daha fazla okuyabilirmiyim bilemiyorum yinede okumaya çalışırım başlatırsan
canım ben okuyabilirim ,zaten telefondan bir uygulama indirdim 1 milyon salavat orda okumalara dahil oluyorumBugün de bol bol okuyun kızlar ...
Hatta salavat ayı düzenleyelim,sayenizde 1 ay hiç terketmeden bende okurum...