Borçları bitirip ev rızık sahibi yapan dualar DENENMİŞTİR

Etmiyorum çünkü istediklerim oldu elhamdülillah. MaşaAllah diyelim, şimdi farklı tatlı telaşlarım var. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.
Merhaba. Ben de günlük 1 yasin, 1 vakıa, 7 inşirah, 1000 salavat, 313 rabbi yesir okuyorum. Faydasını görüyorum. Size çok teşekkür ederim.

Yapanlar var mi hadi birlikte baslayalim. Bide toplu dua ve zikirmatik diye uygulama var. Cektiklerini sayiyor guzel dua lar var .

Merhaba. Bu dua okumalarında niyet tam olarak nasıl bir cümle kurmalıyız. Teşekkür ediyorum

Merhaba. Bu dua okumalarında niyet tam olarak nasıl bir cümle kurmalıyız. Teşekkür ediyorum
Ben şu an 15. Gündeyim daha bi etkisini görmedim ama devam ediyorum tabi
Niyet de içimden istediğim şeylerin kolaylıkla hayırla sonuçlanması için niyet ettim bakalım Allah büyük inşallah güzel bir sonuç alırsam ben de paylaşmak isterim

İstediğiniz her ne ise niyetinize alıp Dua rutininizi okumaya başlıyorsunuz sadaka vermeyi de unutmayın Duaların kabülüne sebeptir. Şuurla ve umutla yapılan Dua en güzeli.. Allah kabul etsin güzel,haberlerinizi okumak niyetiyle ...

Merhaba canım.Okumanın sonucu nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…