size çok teşekkür ederim , dört ay önce görmüştüm bu paylaşımınızı hatta size yazmak için üyelik aldım ama sürekli okumayı erteliyordum kısmet değilmiş demek ki ama üç aylarda okuyacağım inşallah.güzel bi ilişkim var önümüzdeki engeller kalksın diye de tavsiye ettiğiniz inşirah suresini okuyacağım çokk mutlu ettiniz beni
hayırlı bir eş-evlilik-kısmet için de dua tavsiye eder misiniz rica etsemİlişki için günlük 1000 adet EL VEDUD esmasını da ekle dualarını.Allah senden de razı olsun ,kalbinden ne geçerse Allah ol desin inşaALLAH .
İnşaallah sizin gibi benimde sıkıntılatım biter. Çok zor günler geçiriyoruz. Borç içindeyiz. ALLAH RAZI OLSUN paylaşımınız için.
son izci canım ne güzel dualar paylaşmışsın Allah senden razı olsun.rızık için hergün bir vakia ile bir yasin mi okuyordun birde 1000 salavatı sürekli abdestli mi okuyordun
amin inşallah çok teşekkür ederimCümlemizden canım Hergün vakıa -yasin suresi ve 1000 adet salavat abdestli olmanın imkanı yok ama olsan ne mutlu . İnşaallah kalbinden tüm geçen dualar kabul olsun
yasin ve vakıayı gündüz okusak olmazmıSELAVAT HERGÜN ...YASİN SURESİ VE VAKIA SÜRESİ HER AKŞAM.
Ben kuran okumaktan çok keyf aldığım için 20 dk bitiyordu :)
Hersabah kalkar kalkmaz 7 defa İNŞİRAH suresi okuyordum.
yasin ve vakıayı gündüz okusak olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?