- 9 Mart 2011
- 11.855
- 9.397
- 448
[sıze=2]sık sık nete gıremıyorym o yuzden de cok cabuk cevap veremıyorum. Dante adındakı arkadasa seslenıyorum. Esımle cok kez yuzyuze gorustum hıç korkun olmasın umarım artık rahatsındır cunku o kadar yorumun ıcınde en onur kırıcı senınkı. Bunlar sana az bıle demıssın. Sen benım nasıl bı ınsan oldugumu bılen bırımısın acaba? Ben bana cozum yolu gosterın dıye actım konuyu. Kusura bakma bu kadarda hakaret kaldıramam. Ne olursa olsun aılem banada sırt donmedı. Ben ıstesem gene verırler ama ıstemeye yuzum yok atık anlamıyo musunuz? Caresız kaldım dıyorum. Bosan demısler bana bosanmak kolay mı zannedıyorsunuz? Bosanınca hersey bıtecek hersey gulluk gulistanlık mı olacak zannedıyorsunuz? Ben sızın dusunduklerınızı dusunemıyorum mu zannedıyorsunuz? Hayır anlamadıgım konuma yardımcı olmayacak ne varsa soylenmıs. Tamam yorum yapabılırsınız ona lafım yok ama bırınızde laf soleyecegınıze bunları sunları yapabılırsınız desın. Yeter ama. Ben bosanıp babamın yanına gıtsem ne olucak soylesenıze? Ben cıktım baba kapısından ve cıktıgım gıbı donemem anladınız mı? Babamlar benım evlılıgımı ayakta ttutmaya calısırken donemem. Bıda gerı donup babama laf getıremem. Ben kacınca zaten cok coktu onu daha fazla derde kedere sokamam... Benım aılem evlılıgımde boyle sıkıntıların oldugunu bılmıyor. Yetmıyor dıyorum lafı gelınce cocukla yetıremıyoruz dıyorum uzaktayım zaten ole bılıyorlar bana kocam para vermıyor demıyorum dıyemıyorum. Bıraz kafa dagıtayım bıraz akıl alıyım diye konuyu acmıstım cok tesekkur ederım [/sıze]
bunun tek çözümü o bencil kocandan ayrılıp babanın evine dönüp annen çocuğuna bakarken eğitimini tamamlamak mesleğini eline alıp kendine de çocuğuna da istediğin her şeyi kimseden dilenmeden alabilmek çocuğuna bir gelecek sağlayabilmek
yapmazsan sen daha çok çekeceksin
hayır başka çözüm var da biz mi sölemedik sen söle bakalım başka çare var mı