• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

borçlandım odeyemıyorum

Ailenle gorusmek icin baglattigin nete sen baglattin diye parasini vermeyen kocani, ailenin aldigi beyaz esyadan mahrum et bakalim da anlasin ne yaptigini..

aynen katılıyorum sat ikinci elciye parasıyla neti öde kapattır... Böyle kocanın hakkından böyle çözüm gelir canım... Neti sen bağlattın diye karışmıyorsa beyaz eşyayı da ailen almış sonuçta ona da karışamaz:20:

Benim kızımın bir oyuncak bebeği 75 lira üstelik sabancının kızı falan da değilim
böle insanları adam yerine koyup bi de ailenize eşya aldırıyorsunuz para göndertiyorsunuz ya
pes

Senin ailenin size çok maddi katkısı varmış.
Eşin bunlara ne diyor acaba.?
Sana böyle davranan bi adam için ailene niye boyun eğip te kartını ödetiyorsun,eve eşya aldırıyorsun.
Kıymet bilmeyen menfaatçinin teki anlaşılan.
Niye yüzleyip bu kadar tepene çıkardın ki.
Hayret gerçekten.
Ayrıca ben de borç deyince büyük rakamlar sanmıştım.
TAmam şu an elinde olmadığı için sana çok gözüküyor ama bu miktarda bir
para aile içinde kriz çıkartılacak bir para değil.
Herşekilde bulabilirsin bu parayı.Hiç mi güvendiğin bi komşun arkadaşın yok.
Olmadı kayınvalidenden al.
Kredi kartından nakit çek hiçbişey yapamıyosan.

böyle adam birde evliyim ben diye geçiniyor işte..
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini inş.
madem ben ödeyeceğim borcumu akşamları yola çıkarım öylelikle öderim borcumu de bakalım ne diyecek..
manyak herif sen çalışmayan bir bayansın nerden getireceksin o vermezse parayı...
tövbe tövbe insanı çileden çıkarırlar...

arkadasların dedıgı gbı sat beyaz esyaları hıc bır sey soyleyemez nasılsa bu nasıl bır dusuncedır evlerden ırak boylesı

Kusura bakmada bu nasıl bir evlilik anlamış değilim. Eşin sana eve hiç para bırakmıyor mu? yada sen hiç kıyafet yada alış veriş yapmıyor musun? Evlenmişsin neden annen baban sana para yolluyor. Çok garip bir durum, asıl dikkatimi çeken bul oldu. Sadece sana bazı önerilerde bulunabilirim. Giymediğin, kıyafetlerin varsa satışını yapabilirsin, buradanda satabilirsin fotoğraflarını koyup. Başak satış yapabileceğin sitelerde var. İnan durumuna üzüldüm. Bu durum seni yıpratır. Alt tarafı internet her evde var, eşin neden bu kadar karşıki...Kendi kullanmıyor mu? Birde eşin ne iş yapıyor. Epey bir soru sordum ama kusura bakma...

bana da anlatılanlar çok tuhaf geldi konu sahibinin eline hiç mi para vermiyor eşi mutfak masrafları için dahi. ayrıca niye kendi ailesi para yolluyor eşin tutumu çok tuhaf bir de madem eş bu kadar katı bu konuda asla ödemem diyorsa konu sahibi çalışmadığı halde internet bağlatırken neye güvendi de bağlattı eğer ailesine güvendiyse o zaman ailesinden isteyecek bi zahmet.

sizin net e girmenizi istemediği için inat ediyor,ama ailenizle görüşmek sizin de hakkınız
telefon falan var evet ama yüz yüze kamera ile görüşünce de iyi olur...

kart kırıldı ödeyemedim borcumu sözü de çok tuhaf kart kırılsın ne olacak ki zaten elinin altında interneti var ve internet bankacılığı diye bişey var kart istersen toz olsun kart numarası ödeme yapabilmek için yeterli. konu inandırıcı gelmedi bana.

kaçarak evlenen kızlarına yardım eden bir aile filan.... valla çok inandırıcı değil bu konu.

her ay bu parayı aileniz niye ödüyor?
eşiniz bunu nasıl kabul edebiliyor?
aileniz beyaz eşyanızı ödemek zorunda mı hem

Son düzenleme:
Gece aklima geldi yine bu konu .
Bu nazil koca ya.
Ben simdi erkek arkadasimdan değil 100 lira 1000 lira istersem bile cikarir verir.
Sizin kocaniz ?
75 lira için zor durumda birakiyor sizi .
Umarim fakedir konu .

merhaba kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var. hemen kısaca anlatayım. eski konularımı okuyanlar bılırler az cok beni gurbet elde bı basıma ve caresızım suan. kızlar bız evımıze yaklasık 9 ay once net baglattık. esım ınternetı ıstemıyordu odeyemem falan dıye. bende aılemle gorusmek ıcın baglatalım ben odeyecegım dedım ve baglattık. bundan 2 ay once (benım ek kartım var harcamalarımı kendı aılem oduyor)
kartım kırıldı ve yenı kartım gelene kadar sen yatır 1 aylık dedım yatırmam dedı kavgalar cıktı ve bende caresız kaldım babamın aldıgı kolyeyı sattım borcumu odedım. topu topu 25 lıra ama odemedı. o zaman kv dem laf etmış bana mınnetı yok bana gelseydı ben oderdım falan dıye. neyse konu boyle kapandı. sonra ıste bu gectıgımız ay yanı ocak ayını ben yatırdım ve makbuzunu kaybettım. ama yatırdıgımı bılıyorum. bu aykıde bıraz gecıktı neyse dun yatırmaya gıttım bana demesınler mı gecen aykıde var dıye. delıye dondum ben sımdı 50 lıra nasıl verıyım dıye. neyse eve geldım aradım taradım yatırdıgıma daır makbuz yok. sımdı ayın 1in de de 3 fatura gelecek ve benım elımde sadece 25 lıra var. esımden ıstedım benı alakadar etmez ben baglattırmadım onu dıyor dun cok agladım bugunde aglıyorum nerden bulacam dıye kv. hıç ben oderım kızım aglama demıyor. ama mıllete geldınce ben oderdım dıye laf etmişti oysa. kendı aılemede soyleyemıyorum cunku gecen ay bana beyaz esya aldılar. onlarada fazla yuklenmek ıstemıyorum. anneme acık cıtlattım oda kocan odeyıversın hıç mı parası yok dedı. bende var ama bana yok dedım. zoruma gıdıyor arkadaslar ya ben calısan bırı degılım nerden bulayım bu kadar parayı benım ıcın cok buyuk bu para. baska zaman yanımda 3 5 kurus olurdu oda yok sımdı ne yapıcaaaam ben yaaaaaaa.....

25 TL'yi laf eden adama hala kocişim diyorsun ya. :53: Yanımda olsan ben veririm. İnternet falan dert değil de, çalışmayı ciddi düşün bence. Kurşunu'da koklatma kocişine. Ömür mü geçer 25-50 Tl için seni ağlatan adamla. Ya Rab, sinir oldum yine.:kkk:

25 lira için sizi bu durumlara düşünen insana koca filan denmez yuhh yani,kırk kat yabancı bile verir bu parayı.

Eğer bu anlattıklarınız gerçekse çok anormal bir evlilik yaşıyorsunuz:53:

merhaba kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var. hemen kısaca anlatayım. eski konularımı okuyanlar bılırler az cok beni gurbet elde bı basıma ve caresızım suan. kızlar bız evımıze yaklasık 9 ay once net baglattık. esım ınternetı ıstemıyordu odeyemem falan dıye. bende aılemle gorusmek ıcın baglatalım ben odeyecegım dedım ve baglattık. bundan 2 ay once (benım ek kartım var harcamalarımı kendı aılem oduyor)
kartım kırıldı ve yenı kartım gelene kadar sen yatır 1 aylık dedım yatırmam dedı kavgalar cıktı ve bende caresız kaldım babamın aldıgı kolyeyı sattım borcumu odedım. topu topu 25 lıra ama odemedı. o zaman kv dem laf etmış bana mınnetı yok bana gelseydı ben oderdım falan dıye. neyse konu boyle kapandı. sonra ıste bu gectıgımız ay yanı ocak ayını ben yatırdım ve makbuzunu kaybettım. ama yatırdıgımı bılıyorum. bu aykıde bıraz gecıktı neyse dun yatırmaya gıttım bana demesınler mı gecen aykıde var dıye. delıye dondum ben sımdı 50 lıra nasıl verıyım dıye. neyse eve geldım aradım taradım yatırdıgıma daır makbuz yok. sımdı ayın 1in de de 3 fatura gelecek ve benım elımde sadece 25 lıra var. esımden ıstedım benı alakadar etmez ben baglattırmadım onu dıyor dun cok agladım bugunde aglıyorum nerden bulacam dıye kv. hıç ben oderım kızım aglama demıyor. ama mıllete geldınce ben oderdım dıye laf etmişti oysa. kendı aılemede soyleyemıyorum cunku gecen ay bana beyaz esya aldılar. onlarada fazla yuklenmek ıstemıyorum. anneme acık cıtlattım oda kocan odeyıversın hıç mı parası yok dedı. bende var ama bana yok dedım. zoruma gıdıyor arkadaslar ya ben calısan bırı degılım nerden bulayım bu kadar parayı benım ıcın cok buyuk bu para. baska zaman yanımda 3 5 kurus olurdu oda yok sımdı ne yapıcaaaam ben yaaaaaaa.....

inanamıyorum.. gerçekten inanamıyorum.
kanım çekiliyo bunları duyunca gerrçek olabileceğine bi türlü ihtimal veremiyorum.

arkadaşım sen bazı yorumlara aldırma..kimi için 25tl sakız parası kimi için ekmek parasıdır.ama alay konusu değildir..herkes anlayamaz bunu..

neti kapatıcak mısın ödeyince toplam ne kadardı 75 mi? burda satışa cıkarabilecegin birşeylerin var mı?

Son düzenleme:
arkadaşım sen bazı yorumlara aldırma..kimi için 25tl sakız parası kimi için ekmek parasıdır.ama alay konusu değildir..herkes anlayamaz bunu..

neti kapatıcak mısın ödeyince toplam ne kadardı 75 mi? burda satışa cıkarabilecegin birşeylerin var mı?

boş konuşmayın sayın arkadaşım.konu 75 liranın kim için ne olduğu değil.konu 75 lira kocası için cüz-i bi miktarken bu kızcağızı burada konu açabilecek kadar üzüp zor durumda bırakması.kimse para konusunu sorgulamıyor, herkes eşinin tavrını konu almış farkındaysan.

arkadaslar dun konuyu actıktan sonra bebegımı uyutmak ıcın cıktım netten anca gırebılıyorum yorumlarınızı tek tek okudum hemde aglayarak. keske fake bı konu olsaydı sımdı herkezın sordugu soruya okuduklarımdan aklıma geldıgı kadar cevap verecegım. oncelıkle kısaca soyle anlatıyım. ben kacarak evlendım ve ben evlendıgımde esım ıssızdı. kv parasıyla gecındık sonra ben hamıle kalınca annem bana ek kart verdı kı bu kart ben lısede okurken de yanımdaydı ama o zamanla annem benı arar gelırken sunları bunları al derdı ben o kartla alırgelırdım. neyse ıste ben hamıle kalınca annem o kartı bana verdı canın bısey ıster bı ıhtıyacın olur burdan al dıye. ben herzaman olmasada arasıra kullanmaya basladım kı bu arada ayrı eve gectım. evımın bıcok ıhtıyacı vardı kı hala var. eşim buarada işe başladı ve halen calısıyor. cocuk dogduktan sonra annem benım elımden kartı almadı. kızım ıhtıyacın olunca bu kartı kullan ben uzaktayım sana herzaman para yollayaymam dedı ve ben boylece kullanmaya basladım. beyaz esya konusu gelınce evımdekı beyaz esyalar onun bunun vermesı esyalardı annemlerde bu sene yanıma gelınce camasır mak. ve buzdolabımı eldılar. o yuzden ben daha kartı kullanmak ıstemıyıorum. bunu esımde soyledım oda netı yatır da ne yaparsan yap dedi. ayrıca ben annemlerden beyaz esya falan ıstemedım onlar ben rahat edeyım dıye bana sormadan alıp geldıler biz aldık dedıler cunku benım kabul etmeyecegımı bıulıyorlardı. bıkac arkadas kacan kıza yardım mı yapılır demişler. evet annemler bana yardım edıyor cunku baska kızları yok. hemde ben evın kucuk cocuguydum herkez bana duskundu... kımısıde neyıne guvenmıs demıs kızmıyorum kımse yanlıs anlamasın ama uzuluyorum ve onada soyle bı acıklık getıreyım ben evde cocukla aksama kadar oturuyorum. esım cocuk var dıye benı calıstırmıyo kucuk daha dıye kı ben genede bos durmamak ıcın konumdan komsumdan el ısı ogrendım onları sattım. o yuzden hep yanımda param oluyordu olmadıgı yerde karttan kullanıyordum ama suan karttan kullanmaya yuzum yok. artık el ısıde satamıyorum kımse almıyor. hersey ust uste geldi. ama su dedıklerınız gercekten aglayarak dusunuyorum haklısınız. netı baglatırken esımede guvendım benım odeyemedıgım yerde benı kıramaz dıye dusunmustum ama olmadı. ya kızlar kendımı degersız ezık hıssedıyorum. korkuyorum. bugun yatın ınternetım kesılır dahada gıremem belkı. yorumlarınız ıcın tesekkur ederım.

boş konuşmayın sayın arkadaşım.konu 75 liranın kim için ne olduğu değil.konu 75 lira kocası için cüz-i bi miktarken bu kızcağızı burada konu açabilecek kadar üzüp zor durumda bırakması.kimse para konusunu sorgulamıyor, herkes eşinin tavrını konu almış farkındaysan.

seninle tartışmıycam..sadece doğru oku yazılanları...boşuna dolusuna sen mi karar veriyorsun..toparlayıcı ol biraz..FARKINDAYSAN Kİ DEĞİLSİN İLK DERDİ PARAYI BULMAK ..PIŞ PIŞLANMAK DEĞİL..

Son düzenleme:
Allah yardım etsin çok üzüldüm :/ Tabiki herkes için meblağların büyüklüğü küçüklüğü değişir fakat, kocanızın tutumu bana garip geldi.. Yani bu kadar olayı inada bindirip, 25 lira 50 lira da veremiyor mu. Yani ne bileyim 50 lira ya altı üstü, tamam çok dar rakamlarla da geçiniyor olabilirsiniz fakat, o kadarcık miktar parayı heryere harcıyor insanlar yani.. Hem sonuçta bu borç ödenmeyip faiz geldiğinde yine siz beraber çekmeyecek misiniz sıkıntısı? Karı-koca olmak her durumda kafa kafaya olmak demek değil sanırım senin eşine göre.. Öncelikle eşinin bu yapıda biri olmasından dolayı üzüldüm.. BEnce ailene anlatmalısın. Beyaz eşya almışlar sonuçta demek ki durumları var, bi 50 lirayı veremeyecekler mi?

Back