Allah yardım etsin çok üzüldüm :/ Tabiki herkes için meblağların büyüklüğü küçüklüğü değişir fakat, kocanızın tutumu bana garip geldi.. Yani bu kadar olayı inada bindirip, 25 lira 50 lira da veremiyor mu. Yani ne bileyim 50 lira ya altı üstü, tamam çok dar rakamlarla da geçiniyor olabilirsiniz fakat, o kadarcık miktar parayı heryere harcıyor insanlar yani.. Hem sonuçta bu borç ödenmeyip faiz geldiğinde yine siz beraber çekmeyecek misiniz sıkıntısı? Karı-koca olmak her durumda kafa kafaya olmak demek değil sanırım senin eşine göre.. Öncelikle eşinin bu yapıda biri olmasından dolayı üzüldüm.. BEnce ailene anlatmalısın. Beyaz eşya almışlar sonuçta demek ki durumları var, bi 50 lirayı veremeyecekler mi?
aılemden ısterım ıstemesıne verırlerde ama o zaman ben babamın huyunu bılıyorum ıyıdır hosdur ama o zaman damadını sıler olan gene bana olur yatıramamısmı der utanmadan bızden mı ıstedıyo der. cıkmazdayım anlayacagın
aılemden ısterım ıstemesıne verırlerde ama o zaman ben babamın huyunu bılıyorum ıyıdır hosdur ama o zaman damadını sıler olan gene bana olur yatıramamısmı der utanmadan bızden mı ıstedıyo der. cıkmazdayım anlayacagın
Ay hiç kusura bakma da senin her türlü masrafını çeken baban, evinin eşyasına dahi alan baban, 25 tl için mi damadını silecek?
Geçiniz bu işleri efendim..
bence o damat silinmeyi çoktan hak etmiş!
bu şartlar altında evli kalıp da koca kahrı çekmenin mantığı nedir anlayamadım.
insanın aklıyla zoru olması lazım.
Bende cok merak ediyorum.ask evliligimi yapti acaba konu sahibi.yahu seven es hic esini bu durumlara dusururmi.yazikBir internet parasını size çok gören bir adamı vazgeçilmez yapan ne acaba?
Bende cok merak ediyorum.ask evliligimi yapti acaba konu sahibi.yahu seven es hic esini bu durumlara dusururmi.yazik
kaçarak evlenen kızlarına yardım eden bir aile filan.... valla çok inandırıcı değil bu konu.
ne alaka ya kacanlara aile yrdim edemez mi... evlat o evlat ailesi dayanammis yrdim etmis bunda ne varki inanmamis olabilrsin ama krmayin bence...bnm bi araldasmsa kacarak evlndi kizin ailesi herseyini aldi evine..hali perde parasal yardim torunn ihtiyaclari evlat asla atilmazzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?