merhaba kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var. hemen kısaca anlatayım. eski konularımı okuyanlar bılırler az cok beni gurbet elde bı basıma ve caresızım suan. kızlar bız evımıze yaklasık 9 ay once net baglattık. esım ınternetı ıstemıyordu odeyemem falan dıye. bende aılemle gorusmek ıcın baglatalım ben odeyecegım dedım ve baglattık. bundan 2 ay once (benım ek kartım var harcamalarımı kendı aılem oduyor)
kartım kırıldı ve yenı kartım gelene kadar sen yatır 1 aylık dedım yatırmam dedı kavgalar cıktı ve bende caresız kaldım babamın aldıgı kolyeyı sattım borcumu odedım. topu topu 25 lıra ama odemedı. o zaman kv dem laf etmış bana mınnetı yok bana gelseydı ben oderdım falan dıye. neyse konu boyle kapandı. sonra ıste bu gectıgımız ay yanı ocak ayını ben yatırdım ve makbuzunu kaybettım. ama yatırdıgımı bılıyorum. bu aykıde bıraz gecıktı neyse dun yatırmaya gıttım bana demesınler mı gecen aykıde var dıye. delıye dondum ben sımdı 50 lıra nasıl verıyım dıye. neyse eve geldım aradım taradım yatırdıgıma daır makbuz yok. sımdı ayın 1in de de 3 fatura gelecek ve benım elımde sadece 25 lıra var. esımden ıstedım benı alakadar etmez ben baglattırmadım onu dıyor dun cok agladım bugunde aglıyorum nerden bulacam dıye kv. hıç ben oderım kızım aglama demıyor. ama mıllete geldınce ben oderdım dıye laf etmişti oysa. kendı aılemede soyleyemıyorum cunku gecen ay bana beyaz esya aldılar. onlarada fazla yuklenmek ıstemıyorum. anneme acık cıtlattım oda kocan odeyıversın hıç mı parası yok dedı. bende var ama bana yok dedım. zoruma gıdıyor arkadaslar ya ben calısan bırı degılım nerden bulayım bu kadar parayı benım ıcın cok buyuk bu para. baska zaman yanımda 3 5 kurus olurdu oda yok sımdı ne yapıcaaaam ben yaaaaaaa.....
Pardon da ne biçim koca o öyle? Karısının 25 tl için bir gönlünü yapmaktan aciz. Utanmadı mı aileniz harcamalarınızı karşılarken, kolyeyi satarken. Nasıl bir evlilik böyle? Bir de adamın diye gezer ya bu tipler ortalıkta...
Katiliyorum .
Ben babamdan boyle görmedim şahsen .
Ekmek paraniz olmasa AC yatin iki gün yine istemeyin baskasindan .
Allah korusun...
Annen baban mı para yolluyor?
Çalışmıyor musun?
Ana baba para yollayacaksa ne demeye adam kahrı çekmeye evlendin?
Saçma sapan işler.
Ben ödeyeceğim demişsin.. Adam inatsa ödemez..
Zira benimde hayır dediğim bşeye, eşim ben ödeyeceğim-yapacağım derse. Haciz gelse ödemem.. Neyinize güvendiniz de ben ödeyeceğim diye diklendiniz? Babanızın hediye ettiği kolyeye mi?
Katiliyorum.
Madem oyle yaptiginiz yemeklerin, temizligin, gece onu memnun etmenin de fiyatini belirleyip ona her ay borc cikartin, sonra da bunlardan yasam masraflariniz icin ne bilim kira yeme icme filan katkida bulunun o zaman. Ne de olsa aile gibi deyilsiniz kocanizin gozunde. Tobe tobeee.
uzuldum haline.
Katiliyorum.
Madem oyle yaptiginiz yemeklerin, temizligin, gece onu memnun etmenin de fiyatini belirleyip ona her ay borc cikartin, sonra da bunlardan yasam masraflariniz icin ne bilim kira yeme icme filan katkida bulunun o zaman. Ne de olsa aile gibi deyilsiniz kocanizin gozunde. Tobe tobeee.
uzuldum haline.
16-01-2014,
arkadaşlar hemen konuya giriyorum. ben kaçarak evlendım ve eşimi internette bi sitede oyun oynerken tanıdım. öylelıkle tanıstık evlenmeye karar verdık ve kactık. dugun falan fılan derken bıde cocugum oldu ama ben bu sehırde cok yalnız kaldım. tek basıma bıde evde kucuk cocuk resmen bunalıma gırdım. ailemı de cok ozluyordum ve esımle eve ınternet baglattık. zaten cocuktan cok gıremıyorum bı facebooka bakıyorum haftada 1 yada 2 kez annemlerle konusuyorum kı bazen ayda bır gorustugumuz oluyor netten. bıde bu sıteye bakıyorum vaktım oldukca yani sizlerde bilirsin cocuklu evde ıs bıtmıyor. başlarda hersey guzeldı ama noolduysa esım bana ben yokken nete gırmıyeceksın demeye basladı. bende nıye dedım. ne dıyosam onu yap dedı ama ben kulak vermedım. aradan bırkaç gun geçtı kv gıttım. yanında arkadasları oturmus kahve muhabet falan. neyse bende onlara dahıl oldum. kv aynen sunları soyledı. ben de ogluma ınternetı kapattır senın genc bı karın var ınternet kadın ısı değil. her turlu sey var dıom dedi. bende niye oyle dıon ınternet olmasaydı ne ben nede torunun olurdu hem ben aılemle gorusmek ıcın bağlattık onu dedım oda bana sen zaten ınternet gelınısın yetmez mı dedi. o an ne demek ıstedıgını anlamadım. oğlum bula bula senı mı buldu mu dedı yoksa gene bırını bulursunu mu kastettı anlamadım. ben esımı cok sevıyorum ve sevdıgımı de her fırsatta gozle gorunur sekılde gosterırım ve de herkez bılır. benım kocamın aklına sen sokuyorsun demek kı bunları ama ıste bı laf soyleyemedım. sımdı oturdum ıcım ıcımı yıyor. ben ınternette ne yapıomusum benım ınternet neyımeymıs o yuzden hıc dısarı cıkmıyomusum bana oyle dıyo. iş mi bitiyo sankı yemek bulasık camasır derken aksam oluyo sankı aksama kadar netteyım. ya cok sınırım bozuk ben ne yapayım. ben aılemı ozluyorum ve onları gormek benım hakkım. esım bana guvenırken esımın aklını bu kadar karıstırmak nıye? ben aıleme hep hasretlık mı cekeyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?