Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adana da var sahibinden de görüyorum ben1+1 650 bin ev nerede ? Bu fiyata ev varsa bir tane alayim
Kredi çekerek borç alarak ev almamanizi öneririmMerhaba arkadaşlar
Benim maaş 16 bin, eşimin 11 bin.
Elimizde 100 bine yakın para var.
Eksi hesap 60 bin.
Kredi ödemelerimiz şu an 5 bin, eylülde 9 bin olacak.
Cocuk var 1 tane. Aylık kreş masrafı 2.500
Lojmandayiz kira masrafı yok.
Geçen 1+1 ev fiyatlarına baktım 650 bin civarı fiyatlı evler var. 450 bin kredi çeksek aylık ödemesi 10.500 civarı olacak 5 yıl. 100 bin ailemden altin alsam 100 binde bizim birikim var. 650 bin çıkmış olur.
Ama altından kalkabilir miyiz toplamda 19 bin civarı kredi ödememiz olacak. Bu arada eksi hesabı kapatıp ailemin altin borcunu biriktirip gecinebilir miyiz ? Aldigimiz evi kiraya vermeyi düşünüyoruz. Temmuzda benim maaşa zam gelecek memurum. Sizce mantıklı mi fikrim eşim eksi hesabı kapatıp biraz daha birikim yapma taraftarı.
Alacak evlerini kiraya vereceklermişBen nedense altından kalmayacaginizi düşünüyorum.
Maaşınız toplam 27 bin eğer ev alırsanız aylık ödeme 19 bin olacakmış geriye kalacak 8 bin .
Tamam kiraniz yok ama geriye 8 binle gecinebilecek misiniz faturalar,yeme,içme sağlık harcaması,çocuğunuzun masrafları, ekstra masraflar derken yetecek mi para.
Temmuzda benim maaş artacak yıl sonunda da eşimin maaşı. Açıkçası onlara güveniyorum biraz. Bir de aldığımız evi 5 bin kiraya versek 15 bin gibi bir para kalır bize. Ama eksi hesap ve altin borçlanma benim de gözümü korkutuyor. Sene sonuna kadar eksi hesabı kapatıp biraz daha birikim yapmak daha iyi bir seçenek gibi duruyor bir yandan daBen nedense altından kalmayacaginizi düşünüyorum.
Maaşınız toplam 27 bin eğer ev alırsanız aylık ödeme 19 bin olacakmış geriye kalacak 8 bin .
Tamam kiraniz yok ama geriye 8 binle gecinebilecek misiniz faturalar,yeme,içme sağlık harcaması,çocuğunuzun masrafları, ekstra masraflar derken yetecek mi para.
Evet aslında kredi 5 yıl değilde 6-7 yıl olarakta düşünülebilir bu da mantikliCok az paranız var eksi hesabi kapatin once sonra altin borcu almak mantikli degil cekebildiginiz kadar kredi fazla cekin gerekirse on yilda odeyin onun faizi ve odemeleri bir iki yil icinde cok onemsiz rakamlara dusuyor hem daha rahat odersiniz sonra altin borcunu odemek daha zordur birkac ayda eksi hesabi kapatin oyle girisin bu ise yada krediyi fazlaca cekip ordan kapatin nekadar fazla cekerseniz uzun vadede oderseniz okadar avantajli oluyor
Tutarı düşürdüklerini söylediler geçen hafta Vakıfbanko halde 1,20 çok iyi bir oran 300 bine yakın veriyor devlet bankaları fazla vermiyorlar.
1+1 ev alıp kiraya verebilirsiniz.
Bu arada evinizde kendiniz de oturabilirsiniz, ille kiraya veririn diye düşünmeyin.
bence mantıklı alın zaten kiraya verdiğinizde oradan gelecek olan da var 2 yıl zorluk çekersiniz sonra rahatlarsınızMerhaba arkadaşlar
Benim maaş 16 bin, eşimin 11 bin.
Elimizde 100 bine yakın para var.
Eksi hesap 60 bin.
Kredi ödemelerimiz şu an 5 bin, eylülde 9 bin olacak.
Cocuk var 1 tane. Aylık kreş masrafı 2.500
Lojmandayiz kira masrafı yok.
Geçen 1+1 ev fiyatlarına baktım 650 bin civarı fiyatlı evler var. 450 bin kredi çeksek aylık ödemesi 10.500 civarı olacak 5 yıl. 100 bin ailemden altin alsam 100 binde bizim birikim var. 650 bin çıkmış olur.
Ama altından kalkabilir miyiz toplamda 19 bin civarı kredi ödememiz olacak. Bu arada eksi hesabı kapatıp ailemin altin borcunu biriktirip gecinebilir miyiz ? Aldigimiz evi kiraya vermeyi düşünüyoruz. Temmuzda benim maaşa zam gelecek memurum. Sizce mantıklı mi fikrim eşim eksi hesabı kapatıp biraz daha birikim yapma taraftarı.
Evet evi 5 binden verebilirlermis ama aylık 19 bin harici eksi hesap borcu 60 bin ve 100 binlik altın borcu ödemesi de olacak ki altın yükselişe geçerse 100 bin olur 150-200 bin ben o açıdan zor olur diye düşünüyorum.Alacak evlerini kiraya vereceklermiş