Cok cok dogru normalde evlenmeden oncede sonrada insanlar imrenerek bakardi cok iyi anlasiriz beraber gezeriz beraber egleniriz.Ne zaman ki evin borcu bizi sıkistirmaya basladi maddi konularda tartisma yasamaya basladik.O benim kartimdan para cekti (bilgim dahilinde)odiycem dedi odemedi ben borc kapatmak icin ondan gizli borc yapip diger tarafi kapatmaya calistim bunu ogrendi bosanma asamasina falan geldik.Tam herseyi toparladik derken pandemi durumlari tekrar basa donduk.Yas 40 herkes belli standartlara alismis borclu olmak beni yipratiyor.Herkesin rahat ettigi yasta ben sıkinti yasiyorum.Son konunuzda eşinizle anneniz arasında kalacağınızdan duyduğunuz kaygı bu konuda eşinizin baskı yapacağını düşğndürtmüştü bana..sevindim olumlu gelişmelere .Çok samimi olarak söylüyorum evliliğin ilk 2/3 yılı çocuk yapılmamalı eşler birbirini tanımalı diyoruz ya,bence ev gibi büyük yatırımlar da yapılmamalı ilk birkaç yıl..çiftlerin evliliği dengeler oturur,para harcama alışkanlıkları netleşir o zaman Ev gibi ciddi yatırımlar kimseyi mağdur etmeden yapılır .