Sonuna kadar size hak veriyorum ama benim ortada kalirim konusmasi yapma sansim yok cunku babamdan kalan yerler var bi tarafiyla guler herhalde ,simdi demeyin yerler varda niye sıķınti cekiyorsun diye sonucta annemde var ve malum covid sebebiyle bir cok isyeri kapatildi ve cikan kiracinin yerine yenisini bulma sansiniz yok.Bu tarz mevzularda bana güvenmiyor musun yea diyenlerin asıl güvenilmeycek kişiler olduğunu düşünüyorum çoğu zaman, ben 14 yıldır eşime tek kuruş para hesabı yapmadım, ev alınırken benim üzerime olsun çünkü olumsuz durumlarda bu ülkede çocuğu olan kadınlar ziyan oluyor dedim, tamam dedi, tekrar konuşulmadı bile.
Madem senin paran benim param yok, o zaman ev ortak tapu olsun bi zahmet eğer borcu kapatılırsa. Ben eşime böyle bi teklif yapabilirim siz de yapabilmelisiniz.
Annesi bu ay kredi odemesini yapacak.Babasinin cebinden 1tl olma sansiniz yok.Ama malum nereye kadar borc alinabilir bu ayi atlattik onumuzde ki ay ne olacagi belli degil.Annem aslinda sessiz kalmadi sadece boyle bisey dusundugumu soyledigimde nasil isteyeceksin evi ben olsam soyleyemem dedi
Tanamdır anladım orayı. Peki niye dünyanın binbir türlü hali var diye yarısını istiyorsunuz orayı anlamadım. Çeyreğinde hakkınız var. Siz de ailesinin yaptığına benzer bir şey yapmış olmuyor musunuz o zaman.Esim yaklasik 20 senedir calisiyor.4 sene kazancini babasina veriyor ondan sonra gozu acilip kendi biriktirmeye baslamis
Sonuna kadar size hak veriyorum ama benim ortada kalirim konusmasi yapma sansim yok cunku babamdan kalan yerler var bi tarafiyla guler herhalde ,simdi demeyin yerler varda niye sıķınti cekiyorsun diye sonucta annemde var ve malum covid sebebiyle bir cok isyeri kapatildi ve cikan kiracinin yerine yenisini bulma sansiniz yok.
O zaman asla verme arabayı. Kp üzerine ise de ilerde o ev size kalmaz ki. Eşinizin uyanık bir kardeşi varsa mirastan pay isterse ne olacak? Karışık işler gerçektenKrediyi kp çektiği için muhtemelen onun üstünedir.
Anneniz mantıklı kadın. Ben de olsam söyleyemem.Annesi bu ay kredi odemesini yapacak.Babasinin cebinden 1tl olma sansiniz yok.Ama malum nereye kadar borc alinabilir bu ayi atlattik onumuzde ki ay ne olacagi belli degil.Annem aslinda sessiz kalmadi sadece boyle bisey dusundugumu soyledigimde nasil isteyeceksin evi ben olsam soyleyemem dedi
Evin evlenmeden önce hazır olması gerektiğinden olabilir mi?Eşin neden kredisi evlendikten sonra ödenecek evi evlenmeden önce aldı ve yarı tapusunu da o zamandan senin üstüne yapmadı acaba? Bir düşünmek lazım..Bence annen eşinin yarı tapu konusunda huzursuzluk çıkaracağını çn görüyor sessizliği "hem huzurun kaçacak hem arabanı zsten satmış olacaksın" diye kaygılanmadından
Evlilik öncesi edinilmiş mal, tapu da kp in üzerine asla kapatmam o borcu, yarısını isteseniz de üzerinize vermezler, oğlunun parasına el koyan adam size tapudan pay verir mi sanıyorsunuzKrediyi kp çektiği için muhtemelen onun üstünedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?